Μακούν: «Εξαιρετική εμπειρία ο Ολυμπιακός»

Μακούν: «Εξαιρετική εμπειρία ο Ολυμπιακός»

Συνέντευξη στο footmercato παραχώρησε ο Ζαν Μακούν και μίλησε για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφή του στη χώρα μας...

Ο μέσος της Αστον Βίλα αναφέρθηκε επίσης στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό συγκρίνοντάς τα με τις αναμετρήσεις Λυών-Σεντ Ετιέν, στον Κέβιν Μιραλάς, αλλά και στους οπαδούς του Ολυμπιακού τους οποίους και αποθέωσε...

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Μακούν:

Για τη σεζόν που πραγματοποίησε:

«Νομίζω ότι πραγματοποίησα καλή σεζόν. Πήρα αρκετό χρόνο συμμετοχής, κατέκτησα τίτλους. Ήταν μια καλή εμπειρία στην Ελλάδα, σε μια εξαιρετική ομάδα και μια πραγματικά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα κατάφερε η ομάδα και εγώ προσωπικά. Πάντα θέλω να παίζω καλά και να κατακτώ τίτλους. Βέβαια, στην πορεία μπορεί να έχεις τα πάνω και τα κάτω σου. Όταν ανήκεις στον τον Ολυμπιακό, θέλεις πάντα να νικάς, για την ομάδα που εκπροσωπείς και την ιστορία της».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού:

«Είναι παθιασμένοι. Το περίμενα πριν έρθω εδώ. Βρήκα πολλούς φιλόξενους ανθρώπους. Οι οπαδοί είναι πάντα έτοιμοι να φωνάξουν για τη νίκη. Υπήρχαν παιχνίδια που δεν ήταν πολλοί, αλλά στο δρόμο και στα αεροδρόμιο μας ενθάρρυναν. Πραγματικά, ήταν κάτι… τρελό»!

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό συγκριτικά με τα Λυών-Σεντ Ετιέν:

«Όταν πρωτοήρθα μιλούσαμε μόνο για αυτό. Στο Λυών- Σεντ Ετιέν βλέπεις οπαδούς των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο, όχι όμως στο Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο γνωστό στη Γαλλία. Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι υπάρχουν μόνο πέντε ομάδες που αξίζουν. Όλες οι υπόλοιπες απλώς ακολουθούν. Αυτό είναι ντροπή. Παρόλα αυτά, μπορώ να σας πω ότι η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική, υπάρχουν καλοί παίκτες με ποιότητα. Στον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι διαφορετικά, διότι αποτελείται κυρίως από διεθνείς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μας είναι πολύ ανταγωνιστική. Το είδατε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νικήσαμε την Άρσεναλ και την Ντόρτμουντ, την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Θέλω να πω στους οπαδούς ότι καλό θα είναι να παρακολουθήσουν το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τη συνεργασία του με τον Μιραλάς:

«Τον ήξερα από πριν. Είχαμε αγωνιστεί μαζί στη Λιλ. Στον Ολυμπιακό όμως τον είδα καλύτερο, πιο ώριμο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, έκανε πολύ καλή σεζόν. Εάν είναι αλήθεια αυτό που ακούγεται για ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου, ελπίζω να πάει. Νομίζω ότι με την πρόοδο που έχει δείξει, είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει σε μια τόσο μεγάλη πρόκληση».

Για τα μελλοντικά του σχέδια:

«Αυτή τη στιγμή είμαι διακοπές. Νιώθω τυχερός που δεν είμαι άνεργος. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Άστον Βίλα. Θα επιστρέψω εκεί. Βέβαια ξεκινά η μεταγραφική περίοδος, κάτι που επηρεάζει όλους τους παίκτες. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου. Βέβαια, αν μείνω στην Άστον Βίλα δεν θα με ενοχλήσει καθόλου. Οι προτάσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες για όλους τους παίκτες. Το ίδιο ισχύει και για μένα, αλλά μην ξεχνάτε ότι ανήκω στην Βίλα».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό:

«Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, για κανέναν. Η εμπειρία μου εκεί ήταν εξαιρετική και μου έδωσε την ευκαιρία να κατακτήσω επιτέλους τίτλους. Η πόρτα μου δεν είναι κλειστή, ακούω τα πάντα. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να γίνουν πολύ γρήγορα»!



NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved