«Να αποδείξουν στον Άρη ότι πλήρωσαν τον Κατίδη!»
SHARE

«Να αποδείξουν στον Άρη ότι πλήρωσαν τον Κατίδη!»

Να εμφανίσουν τις αποδείξεις ότι είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς τον Γιώργο Κατίδη «προκάλεσε» τους ανθρώπους του Άρη ο νομικός εκπρόσωπος του νεαρού ποδοσφαιριστή, Βαγγέλης Χατζηιωάννου.

«Η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να προσκομίσει αποδείξεις με τους μισθούς και το πριμ συμμετοχών του ποδοσφαιριστή. Εάν η διοίκηση του Άρη έχει τις αποδείξεις στα χέρια της, την προκαλώ να τις βγάλει στη δημοσιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χατζηιωάννου στο «Αθλητικό Metropolis», απαντώντας στους ισχυρισμούς του προέδρου των «κίτρινων», Θανάση Αθανασιάδη, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για «προσπάθεια συγκάλυψης επειδή η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση και ο Κατίδης αποτελεί περιουσιακό στοιχείο για την ΠΑΕ Άρης».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου:

«Ο Άρης ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 11 Ιουνίου. Η υπόθεση θα δικαστεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ (Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών). Η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να προσκομίσει αποδείξεις με τους μισθούς και το πριμ συμμετοχών του ποδοσφαιριστή. Εάν η διοίκηση του Άρη έχει τις αποδείξεις στα χέρια της, την προκαλώ να τις βγάλει στη δημοσιότητα. Το χειρότερο σενάριο για τον Κατίδη είναι μην είναι ακόμα απαιτητά τα 10 χιλιάδες ευρώ, τα οποία όμως και πάλι θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ Άρης. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και ήδη ο Κατίδης έχει 13 συμμετοχές. Πότε θα τα πάρει αυτά τα χρήματα;

Ειδικά στην περίπτωση του Κατίδη η ΠΑΕ Άρης του οφείλει τέσσερις μισθούς (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο), όπως και το δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα. Επίσης του οφείλει ένα ειδικό πριμ 10.000 ευρώ με τη συμπλήρωση των δέκα συμμετοχών. Για να έχει δικαίωμα προσφυγής ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει να παίρνει δύο τουλάχιστον μισθούς. Ούτε οι μισθοί πληρώθηκαν ούτε το πριμ. Εάν ο λογιστής της ΠΑΕ Άρης έχει απόδειξη ότι πληρώθηκαν στον Κατίδη τότε εγώ θα ζητήσω δημόσια συγνώμη. Προσωπικά είμαι πολύ ευαίσθητος στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι 19 ετών. Δεν είναι καλό να κάνουν προσφυγές από αυτή την ηλικία. Ο Κατίδης όμως ήταν αποφασισμένος γιατί εκτός από το οικονομικό κομμάτι υπάρχει και το ηθικό και είναι γνωστό το πρόβλημα που υπήρξε στη Δανία.

Δεν μπορώ να το ισχυριστώ αυτό (ότι ψεύδεται ο Θανάσης Αθανασιάδης), γιατί για να το πω αυτό θα πρέπει να θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχει δόλος. Μπορώ να πω όμως ότι επιχειρείται μια προσπάθεια συγκάλυψης επειδή η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση γιατί ο Κατίδης αποτελεί περιουσιακό στοιχείο για την ΠΑΕ Άρης .Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα εναντίον μου επειδή και στο παρελθόν είχα αναλάβει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είχαν να παίρνουν χρήματα από τον Άρη όπως ο Κάμπορα, ο Σανχούρχο κτλ».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Κόπα Άφρικα: Οι 24 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση
Κόπα Άφρικα: Οι 24 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση
Προκριματικά Euro 2020: Ο Σουλτς λύτρωσε τους Γερμανούς (videos)
Προκριματικά Euro 2020: Ο Σουλτς λύτρωσε τους Γερμανούς (videos)
Ολυμπιακός: Σενάριο για «μπαμ» με Βαλμπουενά! (photos)
Ολυμπιακός: Σενάριο για «μπαμ» με Βαλμπουενά! (photos)
ΠΑΟΚ: Δεν πάει Κόπα Άφρικα ο Βαρέλα
ΠΑΟΚ: Δεν πάει Κόπα Άφρικα ο Βαρέλα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies