Επιστολή διαμαρτυρίας Μπέου στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου!
SHARE

Επιστολή διαμαρτυρίας Μπέου στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου!

Στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας ο Αχιλλέας Μπέος από τις φυλακές Ναυπλίου όπου κρατείται, κάνοντας λόγο για άδικη προφυλάκισή του και... βιασμό των διατάξεων του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Ο άλλοτε μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, αναφέρει στην επιστολή τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, μιλάει για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας, ενώ καταγγέλλει τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις από τις οποίες προήλθαν οι διάλογοι που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Παράλληλα και με αφορμή δηλώσεις πρώην Υπουργών για το ρόλο της Δικαιοσύνης και την παρεμβατικότητα της πολιτείας, εκφράζει τους φόβους του για το κατά πόσο η πολιτική και οι πολιτικοί χρησιμοποιούν σαν «κέντρο» και «εργαλεία» για την εξυπηρέτηση πολλαπλών σκοπιμοτήτων και συμφερόντων πελατών και χρηματοδοτών τους, το Δικαστικό σύστημα.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Σεβαστή Κυρία Πρόεδρε

Σας απευθύνω την παρούσα ανοιχτή επιστολή μου, γεμάτος αγανάκτηση για την κατάσταση που έχω περιέλθει και ορμώμενος των προσφάτων δηλώσεων που φέρεται να έκανε ο απερχόμενος Υπουργός της Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα και αρχίζω από το δεύτερο, στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» της 19-5-2012 και στη σελίδα 40 φέρεται ο κ. Υπουργός να έχει πει: «οι δικαστές πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί ακόμα και όταν παίρνουν τις αποφάσεις τους. Η Δικαιοσύνη είναι στο κέντρο της πολιτικής»!!! (Τα θαυμαστικά δικά μου)

Όταν δε θυμάμαι και τις παλαιότερες δηλώσεις του πρώην Υπουργού Πολιτισμού, υιού της κας ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ότι οι δικαστές και οι θεσμικοί της Δικαιοσύνης εκπρόσωποι «είναι εργαλεία στα χέρια της πολιτείας» αρχίζω να τρέμω ότι η πολιτική και οι πολιτικοί χρησιμοποιούν σαν «κέντρο» και «εργαλεία» για την εξυπηρέτηση πολλαπλών σκοπιμοτήτων και συμφερόντων πελατών και χρηματοδοτών τους, το Δικαστικό σύστημα.

Ισως έτσι να εξηγείται το γεγονός ότι αν και φωνάζω ότι είμαι ΑΘΩΟΣ κανένας δεν με ακούει.

Ισως έτσι να εξηγείται το ότι από εντεκαμήνου είμαι προσωρινά κρατούμενος μετά από βιασμό της ισχύουσας Ποινικής Δικονομίας που τον βάπτισαν διαδικασία αυτοφώρου.

Ισως έτσι να εξηγείται το ότι από εντεκαμήνου πλέον των (20) μαρτύρων κατηγορίας ουδείς καταθέτει για τις απάτες, τους εκβιασμούς, τις δωροδοκίες και τα δήθεν στημένα παιχνίδια και εγώ ακόμα παραμένω κρατούμενος, έστω προσωρινά, δήθεν σαν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης.

Ισως έτσι να εξηγείται το ότι έντεκα μήνες τώρα, δύο Ανακριτές αν και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή έστω υποψία σε βάρος μου συνεχίζουν να με κατηγορούν στηριζόμενοι που; Σε κουτσομπολιά, εικοτολογίες αυτών που κρύβονται ακόμα και πίσω από λογιστές!

Ισως έτσι να εξηγείται το ότι ο ΟΠΑΠ δια των εκπροσώπων του, δηλώνει ότι μόνο κέρδη έχει αποκομίσει ιδιαίτερα από τα παιχνίδια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, εγώ συνεχίζω να είμαι δήθεν υπεύθυνος απάτης σε βάρος του.

Ισως έτσι να εξηγείται πως μόνος μου χωρίς την εμπλοκή άλλων ποδοσφαιρικών παραγόντων, διαιτητών, προπονητών ή ποδοσφαιριστών με τρόπο μυστήριο μαγείρευα δήθεν αποτελέσματα.

Ισως έτσι να εξηγείται πως παρά την εμμονή του Εφέτη Ανακριτή σε ερωτήσεις για τα δήθεν «χειραγωγημένα παιχνίδια» στους μάρτυρες ουδεμία υποψία για προσπάθεια χειραγώγησης αναφέρθηκε από μέρους μου καθώς και η ίδια η ΟΥΕΦΑ με επίσημο έγγραφος της δεν επιρρίπτει ευθύνες σε φυσικά πρόσωπα, εγώ συνεχίζω την προσωρινή μου κράτηση γιατί έτσι βολεύει τους τυραννίσκους των «8» που δημιούργησαν μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανάλογα με τον ρόλο τους και το τι πουλάει.

Ισως έτσι να εξηγείται πως παρότι κανείς δεν κατέθεσε ότι πήρε ή μου έδωσε «δώρα» εγώ ακόμα κατηγορούμαι για δωροδοκίες.

Ισως έτσι να εξηγείται πως γίνεται να θεωρούμαι «εκβιαστής» χωρίς κανείς να μου λέει τον εκβιαζόμενο, χωρίς να βρεθεί ένα «θύμα» μου να καταθέσει.

Ισως έτσι να εξηγείται πως επίμονα υπάρχει άρνηση ορισμού πραγματογνωμόνων γα τις υποκλαπείσες συνομιλίες που παρουσιάζονται αποσπασματικά κατά την κρίση δεν ξέρω τίνος και αποκτήθηκαν κατά παράβαση του Ν. 222/94. Πόσες επιτέλους φορές να υποβάλλω το σχετικό μου αίτημα; Οι συνομιλίες πρέπει να είναι ολοκληρωμένες και όχι ραμμένες όπως βολεύει κάποιους ανάλογα των συμφερόντων που εξυπηρετούν.

Ισως έτσι να εξηγείται γιατί η Δικαιοσύνη στην περίπτωση μου εκτός από τυφλή όπως μας έχει διδάξει είναι και κουφή και χωρίς υπερβολή με αντιμετωπίζει με μοχθηρότητα επιτρέποντας στον Εαυτό της να παίζει το ρόλο «αιχμής δόρατος» των επιχειρηματικών αντιπάλων μου.

Ισως όλα τούτα βλέπουν και οι συνήγοροι μου και μου λένε να μην μιλάω γιατί κάνω ζημιά. Όμως εγώ θα συνεχίζω να φωνάζω δυνατά για την αθωότητα μου γιατί θέλω να πιστεύω στις αρχές της ισοπολιτείας, της ισονομίας και στην ελευθερία του λόγου που το Σύνταγμα μας ορίζει ρητά. Δικαιώνοντας έτσι αυτούς που αγωνίστηκαν όπως ο πατέρας μου για να έχουμε έστω και στα χαρτιά κατακτημένα δικαιώματα οι πολίτες της πατρίδας μας.

Αυτή μου η πίστη με οδήγησε να στραφώ μετά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που προσέφυγα για παραβίαση του τεκμήριου της αθωότητας μου, σε Σας που είστε η θεσμική κορυφή του οικοδομήματος της Δικαιοσύνης, ελπίζοντας ότι θα δικαιώσετε απόλυτα τις ελπίδες των πέντε παιδιών μου και της οικογένειας μου, που πιστεύει ότι σε κάθε περίπτωση τελικά η Δικαιοσύνη θα κυριαρχήσει, που πιστεύει ότι το φιάσκο της «κάθαρσης του ποδοσφαίρου» που δημιούργησαν για επικοινωνιακούς σκοπούς αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στην εξαθλίωση, θα πάψει να μας ταλανίζει και ότι η απλή κοινή αλήθεια θα υιοθετηθεί από τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης κόντρα στις επιθυμίες των καθέξη και κατ’ επάγγελμα αποπροσανατολιστών την κοινής γνώμης και των σπεκουλαδόρων πολιτικών σκοπιμοτήτων και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Βέβαιος για την κατανόηση σας, παρακαλώ όλως ιδιαιτέρως να εξετάσετε προσωπικά:

Α) Γιατί οι κατηγορίες βασίζονται σε αντίγραφα κασετών και όχι σε πρωτότυπα, όπως ο νόμος και η Ποινική Δικονομία ορίζει

Β) Γιατί υπάρχει άρνηση δικαστικής πραγματογνωμοσύνης

Γ) Γιατί δεν γίνεται έλεγχος της ακριβής αντιστοιχίας πρωτότυπων κασετών και απομαγνητοφωνήσεων και

Δ) Γιατί παράνομα και αντισυνταγματικά παρακρατούν οι μυστικές υπηρεσίες μαγνητοφωνημένες ταινίες που αφορούν την ιδιωτική μου ζωή.

Με κάθε σεβασμό ΜΠΕΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ».

 

Έξω φρενών η Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θα έσκιζα το βρακί μου για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα»
Έξω φρενών η Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θα έσκιζα το βρακί μου για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα»
Αποκαλύψεις από Αραούχο: Αυτά είπε για ΑΕΚ και... Ολυμπιακό! (photos, video)
Αποκαλύψεις από Αραούχο: Αυτά είπε για ΑΕΚ και... Ολυμπιακό! (photos, video)
Μπέρδεψαν τον Σέλουκ με… φίλο του Νταμπίζα!
Μπέρδεψαν τον Σέλουκ με… φίλο του Νταμπίζα!
The Voice: Δείτε ποιοι πέρασαν στον τελικό
The Voice: Δείτε ποιοι πέρασαν στον τελικό

 • Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Μπουντοβλάνι Λοτζ
  14:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:00Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • GP Confidential 2018 E24
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  15:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • UEFA Europa League Show 2018-19 (Ζ)
  16:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Europa League.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  16:15Μαρκόπουλο.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E5
  16:25Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  16:40Ανασκόπηση της σεζόν.
 • NBA Daily
  17:05Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  17:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  17:45Η εκπομπή 'UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό' θα συνεχίσει να σας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων όπου υπάρχει αγωνιστική δράση προσφέροντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας, μέχρι και την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Σπαρτάκ Μόσχας (Ζ)
  17:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Pregame Show (Ζ)
  19:00Ολυμπιακός - Μίλαν. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • Postgame Show (Ζ)
  19:55ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Παρουσίαση: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Σάλτσμπουργκ (Ζ)
  20:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  21:00Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  21:30Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • GP Confidential 2018 E24
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2808
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:50SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  00:00Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  00:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  01:10SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Μπουντοβλάνι Λοτζ
  01:50CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  02:00Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: F91 Ντουντελάνζ - Μπέτις
  02:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Μαγδεβούργο - Ουνιόν Βερολίνου
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ραπίντ Βιέννης - Ρέιντζερς
  02:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC 2018
  03:00Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  03:3010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπαχτσεσεχίρ Κολέτζι - Αναντολού Εφές
  04:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:15Τέξας, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Σάλτσμπουργκ
  04:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Σλάβια Πράγας - Ζενίτ
  04:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:05Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  06:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Ανδόρρα
  06:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Γκάραμπαγκ
  07:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  08:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  09:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  10:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  11:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - Τσέλσι
  11:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • WRC 2018
  11:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  12:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Μπάνβιτ
  12:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  12:55Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ρόζενμποργκ
  13:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:40Resolute Cup 2018.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  13:4516η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  14:25XTERRA Pan-Am Championship.
 • Μπάσκετ: Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  14:40NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
  15:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • RBAR 2018
  15:15Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  15:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Λάτσιο - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  15:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • La Liga Specials - Files E4
  16:00Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  16:30Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: F91 Ντουντελάνζ - Μπέτις
  16:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  17:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Pick n' Roll
  17:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:40Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E5
  17:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  17:55Αφιέρωμα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E11
  18:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2514η αγωνιστική.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  18:30Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:5015η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  18:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  19:00Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  20:20Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  20:50Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  21:0018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  21:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies