Προχωράει ενωμένος με στόχο να πάρει άδεια ο ΟΦΗ
SHARE

Προχωράει ενωμένος με στόχο να πάρει άδεια ο ΟΦΗ

Στο παρελθόν δείχνουν νʼ ανήκουν οι αντιπαραθέσεις μελών της προσωρινής διοίκησης του ΟΦΗ όπως διεφάνη στη συνεδρίαση της Παρασκευής (25/05).

Η τοποθέτηση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής Σήφη Κορωνάκη -απευθυνόμενος σε όλα τα μέλη της προσωρινής διοίκησης- ότι «δεν ήθελα να μειώσω, θίξω ή να προσβάλλω κανέναν από σας» έγινε αποδεκτή τόσο από τον Κώστα Τουγλή με τον οποίο υπήρξε κόντρα την περασμένη Τετάρτη (23/05) επειδή ορίστηκε υπεύθυνος αδειοδότησης, όσο και από τους υπόλοιπους που μετέχουν στο διοικητικό σχήμα.

Το ίδιο συνέβη και με την αναφορά του Σήφη ότι «δεν είχα πρόθεση να κρύψω τίποτα από κανένα» αναφερόμενος στα τρία νέα μέλη που εισήλθαν στη διοικούσα επιτροπή και για τα οποία δεν γνώριζαν στελέχη της προσωρινής διοίκησης. «Προχωράμε ενωμένοι για την αδειοδότηση» ήταν το μήνυμα που στάλθηκε και άπαντες προσπαθούν να συνεισφέρουν για να έρθει την επόμενη εβδομάδα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ Ντίνο Μανταδάκη ο οποίος ενημέρωσε αναλυτικά για τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στο φλέγον ζήτημα της αδειοδότησης και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και στο θέμα της βιωσιμότητας και με πρώην ποδοσφαιριστές.

Κορωνάκης - Τουγλής εκπρόσωποι στη Super League

Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από το συμβούλιο Σήφης Κορωνάκης και Κώστας Τουγλής θα εκπροσωπούν την ΠΑΕ στις συνεδριάσεις και στις γενικές συνελεύσεις της Super League μέχρι την έγκριση της καινούργιας προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου. Παράλληλα έγινε καταμερισμός αρμοδιοτήτων σχετικά με τους παίκτες που δεν έχουν συμφωνήσει και δεν έχουν υπογράψει ακόμη για την άδεια.

Η ανακοίνωση για το ΔΣ της Παρασκευής (25/05) αναφέρει αναλυτικά:

«Συνεδρίασαν σήμερα το απόγευμα τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Αφού έγινε ενημέρωση στα νέα μέλη για τις άμεσες προτεραιότητες που έχουν τεθεί, ακολούθησε εκτενής αναφορά στο θέμα της αδειοδότησης. Έγινε καταμερισμός των θεμάτων αδειοδότησης με στόχο να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και η ΠΑΕ ΟΦΗ να παρουσιαστεί έτοιμη στην ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης της σε δεύτερο βαθμό.

Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε έως την οριστική απόφαση του Μονομελούς Ππρωτοδικείου Ηρακλείου ο πρόεδρος κ. Σήφης Κορωνάκης και ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Τουγλής να εκπροσωπούν την ΠΑΕ ΟΦΗ στις συνεδριάσεις και στις γενικές συνελεύσεις της Super League».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο Κολοσσός πριν από την Ρεάλ Μαδρίτης
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο Κολοσσός πριν από την Ρεάλ Μαδρίτης
Έπεσε άσχημα και τρόμαξε τους θεατές ο Τζεντίλε (video)
Έπεσε άσχημα και τρόμαξε τους θεατές ο Τζεντίλε (video)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 65-101: Πέρασε και σκέφτεται Ζαλγκίρις (photos)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 65-101: Πέρασε και σκέφτεται Ζαλγκίρις (photos)
Προκριματικά EURO 2020: «Ντόρτια» η Ρωσία, με το «δεξί» η Ουαλία
Προκριματικά EURO 2020: «Ντόρτια» η Ρωσία, με το «δεξί» η Ουαλία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies