Παπουλής: «Δύναμη η αγάπη για τη φανέλα του ΟΦΗ»

Παπουλής: «Δύναμη η αγάπη για τη φανέλα του ΟΦΗ»

Η αγάπη που έχουν όλοι οι παίκτες για τη φανέλα του ΟΦΗ είναι το μυστικό της φετινής επιτυχίας των Κρητικών σύμφωνα με τον Φώτη Παπουλή, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει πως τον πρώτο λόγο για το μέλλον του τον έχει η ομάδα του.

Ο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών των Ομιλίτων και η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος, απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Super League για την πορεία του ΟΦΗ, την πίεση της εξέδρας, το μέλλον του, τον ερχόμενο αγώνα με τον Άρη  στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Παπουλής:

Στους τρεις τελευταίους εντός έδρας αγώνες μετράτε ισάριθμες ήττες, ενώ μάλιστα δεν έχετε καταφέρει να σκοράρετε. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό το γεγονός; Υπάρχει άγχος στα εντός έδρας παιχνίδια;

«Σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια η εξέλιξη των αγώνων μας αδίκησε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα άγχους. Στον ΟΦΗ ξέρουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε αγώνα να έχουμε στόχο τη νίκη, όπου κι αν αγωνιζόμαστε».

Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό σημείο σας σαν ομάδα και σε ποιό χρειάζεστε βελτίωση;

«Η δύναμη στον ΟΦΗ είναι η μεγάλη αγάπη που έχουμε όλοι οι παίκτες για τη φανέλα που φοράμε. Η άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα».

Θα ήσουν διατεθειμένος να παραμείνεις στην ομάδα και τη νέα χρονιά, δεδομένου ότι θα εξακολουθούν να υφίστανται οικονομικές δυσκολίες για τον σύλλογο;

«Όπως έχω ήδη δηλώσει πρώτος μου στόχος είναι να μείνω στον ΟΦΗ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη παραμονή μου στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ και φυσικά η ομάδα μου είναι η πρώτη επιλογή».

Μαζί με τον Μάντζιο είστε οι δύο πρώτοι σκόρερ του ΟΦΗ. Το γεγονός ότι ο κόσμος περιμένει από εσάς τους δύο να σκοράρετε σε γεμίζει με άγχος;

«Θεωρώ ότι είναι σημαντικό για έναν παίκτη να έχει απαιτήσεις απ αυτόν ο φίλαθλος κόσμος. Δεν υπάρχει θέμα άγχους. Όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ όπου κι αν αγωνιζόμαστε θέλουμε να κερδίσει η ομάδα μας».

Επόμενος αγώνας με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Δύσκολος αγώνας σε μια δύσκολη έδρα. Που πιστεύεις ότι μπορεί να «χτυπήσει» ο ΟΦΗ;

«Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι το επόμενο με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Εμείς θα πρέπει να έχουμε πολύ καλή συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή».

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει στη ζωή σου;

«Δεν ξέρω τι εννοεί και πως μεταφράζει κάποιος τρέλα στη ζωή του. Σίγουρα έχω κάνει αρκετά «περίεργα» πράγματα».

Υπάρχει κάποια στιγμή της ποδοσφαιρικής σου καριέρας που θα ήθελες να ξεχάσεις;

«Δεν θέλω να ξεχάσω καμία στιγμή από την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ακόμη και στις περιπτώσεις που έχω κάνει λάθος γιατί τα λάθη μου με βοηθούν να βελτιώνομαι».

Ποιο θεωρείς ότι είναι το Α και το Ω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;

«Δουλειά. Μόνο συνεχής δουλειά».

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

«Διαβάζω γιατί θέλω να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις που παρουσιάζονται σε όλους τους τομείς. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ η ειλικρινής παρέα».

Ποια ομάδα από το εξωτερικό υποστηρίζεις και ποιο πρωτάθλημα θεωρείς ότι θα σου ταίριαζε καλύτερα;

«Μου αρέσει η Μίλαν. Πιστεύω ότι το γερμανικό πρωτάθλημα είναι αυτό που μου ταιριάζει».



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved