Προσφυγή Μπέου στην Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!
SHARE

Προσφυγή Μπέου στην Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!

Στον Ειδικό Εισηγητή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ (και συγκεκριμένα στην Υπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εδρεύει στη Γενεύη) κατέφυγε ο Αχιλλέας Μπέος.

Καλά κρατεί ο δικαστικός αγώνας του Αχιλλέα Μπέου. Μετά την πρόσφατη προσφυγή  στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την νέα απόρριψη αίτησης αποφυλάκισής από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο άλλοτε μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου έφτασε μέχρι την Υπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, κάνοντας λόγο για παραβίαση των συνταγματικών του δικαιωμάτων (κυρίως του τεκμηρίου της αθωότητας) και τονίζοντας ότι αυτό έχει συμβεί κατά την προδικασία, ζητώντας συγχρόνως την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο κείμενό του ο Αχιλλέας Μπέος:

Πρώτον, ενώ κατηγορείται για απάτες και εκβιάσεις, τόσο το εισαγγελικό πόρισμα, όσο και το βούλευμα που παρατείνει την προσωρινή του κράτηση, δεν αναφέρει (σύμφωνα με την προσφυγή που κατέθεσε) ούτε ένα πραγματικό περιστατικό απάτης ή εκβίασης. Χαρακτηριστικά, δεν αναφέρεται ότι ούτε ο φερόμενος ως παθών ΟΠΑΠ δεν παρίσταται ως πολιτικώς ενάγων.
Δεύτερον και σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στο κείμενο της προσφυγής, η εναντίον του κατηγορία στηρίζεται σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις οι οποίες όχι μόνο δεν περιέχουν κανέναν επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του, αλλά έχουν εισαχθεί υπό μορφή απομαγνητοφωνήσεων και ψηφιακών δίσκων στη δικογραφία, χωρίς να έχουν τηρηθεί οι όροι του Ελληνικού Νόμου, δηλαδή χωρίς να έχει συνταχθεί έκθεση από τον αρμόδιο υπάλληλο, χωρίς να έχει πρόσβαση στα πρωτότυπα των ψηφιακών δίσκων, με παρεμβαλλόμενες λευκές σελίδες κλπ.

Τέλος, επισημαίνει την διεπόμενη από τριτενέργεια παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας μέσω πολλών δημοσιευμάτων του Τύπου. Το Onsports παρουσιάζει το πλήρες κείμενο της προσφυγής του Αχιλλέα Μπέου:

«Μετά από μία προκαταρκτική έρευνα κατηγορήθηκα για α) υποτιθέμενο σχηματισμό – συμμετοχή σε κατευθυνόμενη εγκληματική οργάνωση, β) για ηθική αυτουργία η οποία έγινε με έναν επαγγελματικό συνηθισμένο και συνεχιζόμενο τρόπο, ο οποίος προκάλεσε μια μεγάλη καταστροφή που ξεπέρασε τις 15.000 ευρώ, γ) εκβιασμό που πραγματοποιήθηκε με επαγγελματικό, συνηθισμένο και συνεχιζόμενο τρόπο, δ) δωροδοκία που πραγματοποιήθηκε με επαγγελματικό, συνηθισμένο και συνεχιζόμενο τρόπο με σκοπό να παραποιήσει τα αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων και ε) υποκίνηση σε παράνομο στοιχηματισμό με συνηθισμένο τρόπο.

Μέσα στα όρια των παραπάνω ανακρίσεων, βρέθηκα υπό κράτηση ενώπιον του 9ου ανακριτή Αθηνών, στον οποίο έδωσα την κατάθεσή μου, με την οποία καθιστούσα σαφές ότι αποποιούμαι των κατηγοριών που μου ασκήθηκαν. Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες έδωσα την κατάθεσή μου, λόγω της ανεπαρκής προετοιμασίας μου, ήμουν ειλικρινής, ξεκάθαρος, και έδωσα πειστικές εξηγήσεις, καθώς και πλήρεις και τεκμηριωμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις του 9ου ανακριτή σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση. Παρόλα αυτά, μετά την κατάθεσή μου που κράτησε δύο ώρες, εξεδόθη ένταλμα κράτησής μου από τον 9ο ανακριτή.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Παράνομη χρήση κασετών που εμπεριείχαν ομιλίες δικές μου ή τρίτων.
Οι κατηγορίες εναντίον μου βασίζονται στις κασέτες που περιέχουν συζητήσεις δικές μου με άλλα άτομα. Όμως, αμέτρητες παρατυπίες προέκυψαν από τη χρήση του υλικού, εξαιτίας της παραβίασης των σχετικών διαδικαστικών διαθέσεων. Οπότε αυτές οι συνομιλίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στοιχεία εναντίον μου. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσω με έμφαση ότι οι συνομιλίες δεν έχουν αποδεικτικά στοιχεία εναντίον μου.

Πιο συγκεκριμένα:

Μόλις απέκτησα το δικαίωμα να εξασφαλίσω αντίγραφα των κασετών, αντιλήφθηκα ότι: α) Αρκετές δικές μου συνομιλίες δεν είναι ολόκληρες, αλλά περιληπτικές. β) πολλές από αυτές θεωρήθηκαν χωρίς ενδιαφέρον και επομένως δεν συνδέονται με το αρχείο. γ) Σε πολλές από αυτές δεν συμμετείχα ή δεν έχουν αποδοθεί με την ακρίβεια που απαιτείται, δ) Πολλές από αυτές δεν γράφτηκαν ολόκληρες, αλλά μισές, ε) Δεν είχα πρόσβαση στα γνήσια DVD, αλλά μονάχα σε ένα με τον τίτλο: «νόμιμη κόπια» χωρίς καμία υπογραφή και ζ) Κανείς δεν ορίστηκε ως ο εκδότης των κασετών που έγιναν κόπιες.

Οι ηχογραφημένες συνομιλίες που εμπεριέχονται σε 82 DVD δεν έχουν αντιγραφεί νόμιμα και όπως ακριβώς ειπώθηκαν τα πράγματα. Αντιθέτως, εξαιτίας του μεγάλου όγκου των συνομιλιών (39.000 συνομιλίες σε 700 ώρες) το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα δήλωσε επίσημα ότι στάθηκε αδύνατο να απομαγνητοφωνηθούν οι συνομιλίες, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα πρόχειρες και παράνομες συνομιλίες που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο. Η πλειονότητα των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών έχει να κάνει με κομμάτια που δεν ενδιαφέρουν και για τα οποία δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω το περιεχόμενό τους.

Αντιλήφθηκα ότι οι συγκεκριμένες συνομιλίες όχι μόνο είναι ανυπόγραφες, όχι μόνο δεν είναι ολόκληρες, αλλά και δεν συνοδεύονται από κανένα δοκίμιο. Πρόκειται για λευκές σελίδες που στερούνται αξιοπιστίας και οι οποίες γίνεται να παραποιηθούν εύκολα χωρίς να μπορεί κανείς να το ελέγξει.

Επαναλαμβάνω ότι από τη μία πλευρά καμία συγκριτική εξέταση των φωνητικών εγγραφών δεν είναι διαθέσιμη για να πει κανείς με σιγουριά ότι ακούγεται η δική μου φωνή και από την άλλη δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω αν ανάμεσα στις φερόμενες συζητήσεις μου υπάρχουν κι άλλες που δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί.

Υπάρχει με άλλα λόγια μια συλλογή από 82 CD τα οποία υποτίθεται ότι περιέχουν ολόκληρες τις συνομιλίες, χωρίς όμως να υπάρχει ένα ντοκουμέντο με απόδειξη παραλαβής, από ποιον προέρχονται δηλαδή οι συνομιλίες.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σημειώσω ότι πάνω στα CD γράφεται η Αγγλική φράση «νόμιμη αντιγραφή», χωρίς όμως να επισημαίνεται η ποιότητα της κόπιας και η νομιμότητα. Ακόμα, αυτά τα CD δεν συνοδεύονται από κάποιο ντοκουμέντο ότι παραδόθηκαν από αστυνομικό τμήμα, το οποίο πραγματοποίησε τις απομαγνητοφωνήσεις.

Είναι σαφές, επομένως, ότι δεν πρόκειται για νόμιμα και γνήσια ντοκουμέντα. Δεν είναι νόμιμα από τη στιγμή που δεν πιστοποιείται ποιος τα χαρακτήρισε «νόμιμες αντιγραφές» και «γνήσια ντοκουμέντα».

Συνεπώς η χρήση των προαναφερθέντων στοιχείων αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος μου να με υπερασπιστώ, όπως επίσης και του δικαιώματός μου να έχω μια δίκαιη δίκη, όπως ορίζει το άρθρο 6 της Ευρωπαϊκής συνθήκης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μου στερήθηκε το δικαίωμα να ενημερωθώ για όλα τα ντοκουμέντα του φακέλου , όπως ορίζει το άρθρο 6. Μία θεμελιώδης αρχή του δικαιώματος για μια δίκαιη δίκη είναι η ισότητα των όπλων ανάμεσα σε εκείνον που κατηγορεί και στον κατηγορούμενο.

2. Η ασάφεια των κατηγοριών που μου αποδίδονται στις 21.06.2011

Η απόλυτη ασάφεια των κατηγοριών εξαιτίας της απόλυτης ασάφειας της έκθεσης των εισαγγελέων δεν μου επιτρέπουν να υπερασπιστώ όπως πρέπει τον εαυτό μου, και δεν αναφέρουν ούτε έναν από τους φερόμενους εκβιασμούς ή απάτες μου, αν και γι' αυτά με κατηγορούν.

Κανένας εκβιασμός

Το κατηγορητήριο εναντίον μου είναι απόλυτα ασαφές. Δεν αναφέρει καμία συγκεκριμένη ή αληθινή στιγμή εκβιασμού. Απλά επαναλαμβάνει τον νόμο κατά τον οποίο: «Μια πράξη συνιστά έγκλημα όταν κανείς επιχειρεί να αντλήσει παράνομο χρηματικό κέρδος, όταν πιέζει άλλους προς την κατεύθυνση αυτή απειλώντας τους ότι θα προκαλέσεις ζημιά στα επαγγελματικά τους, όταν ορίζει διαιτητές και βοηθούς είτε ερχόμενος σε άμεση επικοινωνία με αυτούς, ή πιέζοντας τρίτους».

Είναι βέβαια ξεχωριστό ότι κανένας ποδοσφαιριστής, διαιτητής ή βοηθός δεν κατέθεσε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο οποίος υποτίθεται ότι δέχτηκε απειλές από μένα.  Συνεπώς δεν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο για το ποιος έπεσε θύμα, για το οποίο κατηγορούμαι.

Κανένα στοιχείο απάτης

Είναι αξιοσημείωτο ότι το κατηγορητήριο δεν αναφέρει πουθενά κάποιο στοιχείο απάτης για το οποίο κατηγορούμαι. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το φερόμενο ως θύμα, ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ) δεν συμμετείχε ως πολιτικώς ενάγων, δεν θεωρεί τον εαυτό του ως θύμα, την ίδια ώρα που ο κ. Ηλιόπουλος, ο διευθυντής του στοιχήματος στον ΟΠΑΠ, εξηγεί ότι δεν έχει γίνει καμία ζημιά στον Οργανισμό, ενάντια στις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Μάλιστα, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) δεν βρήκε στους λογαριασμούς μου κάποια ποσότητα που να σχετίζεται με παράνομη δραστηριότητα εκ μέρους μου.  

Συν τοις άλλοις, οι κατηγορίες που μου αποδίδονται για απάτη είναι ασαφείς για τους ακόλουθους λόγους:

- Κανένα γεγονός που να συνιστά ένοχη πράξη δεν αναφέρεται πουθενά.

-Καμία ψευδής παράσταση ή ψευδές γεγονός που αφορά το παρόν και το σήμερα δεν αναφέρονται πουθενά.

Δεν αναφέρεται καμία οικονομική ζημία. Όπως εξήγησα και νωρίτερα, το φερόμενο ως θύμα, ο ΟΠΑΠ, δεν κάνει λόγο για ζημιά.

Αναφορικά με τις κατηγορίες που σχετίζονται με τη διαμόρφωση και τη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, είναι αξιοσημείωτο να αναφέρω ότι οι συνθήκες που απαιτούνται από τον νόμο ούτε καν υπάρχουν. Καθώς το κατηγορητήριο δεν διευκρινίζει:

-Ποιοι είναι εκείνοι που υποτίθεται ότι εξαπατήθηκαν;

-Ποιος αναγκάστηκε από εμένα να πραγματοποιήσει την εγκληματική αυτή πράξη, απειλούμενος ότι θα τον βλάψω επαγγελματικά;

-Ποιον υποτίθεται ότι εκβίασα;

Ως εκ τούτου, είναι δυνατόν αυτές οι λιγοστές συνομιλίες να αποτελούν θεμέλια εγκληματικής πράξης;

Πιο συγκεκριμένα:

Από την άρση του απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου φέρεται να προέκυψαν τα ακόλουθα: Οι κατηγορίες εναντίον μου κάνουν λόγο για σχηματισμό εγκληματικής οργάνωσης με τους κυρίους Δημήτρη Ζαβαντία, Ανδρέα Δημόπουλο, Αθανάσιο Ντότση, Βασίλειο Καρακούλια και Βασίλειο Γεωρτσιάκος. Παρόλα αυτά, καμία συνομιλία μου με αυτά τα πρόσωπα δεν υπάρχει στις απομαγνητοφωνημένες κασέτες.  

Πιο συγκεκριμένα:

-Ουδέποτε είχα συνομιλία με το φερόμενο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Δημήτρη Ζαβαντία

-Ουδέποτε είχα συνομιλία με το φερόμενο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Ανδρέα Δημόπουλο.

-Ουδέποτε είχα συνομιλία με το φερόμενο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Αθανάσιο Ντότση, τον οποίο δεν γνωρίζω και τον οποίο δεν έχω συναντήσει ποτέ.

-Ουδέποτε είχα συνομιλία με το φερόμενο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Βασίλειο Καρακούλια, τον οποίο δεν γνωρίζω και τον οποίο δεν έχω συναντήσει ποτέ.

Πρόσφατα συνάντησα τον Βασίλειο Γεωρτσιάκο, στις αρχές του 2011, μέσω ενός κοινού φίλου από τη Θεσσαλονίκη. Μου συστήθηκε ως ατζέντης του ΟΠΑΠ και συζήτησα μαζί του για μερικές ημέρες για περίπου έξι λεπτά.

Γνωρίζω τον Νικόλαο Ζαμάνη, οπαδό του Πανιωνίου, από τον καιρό που είχα εμπλακεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ Πανιώνιος. Από τότε που έφυγα από την ομάδα οι επαφές μας ήταν ελάχιστες.

Ο μόνος με τον οποίο εμφανίζομαι να συνομιλώ κατά τη διάρκεια της έρευνας των τηλεφωνικών μου επικοινωνιών είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, υπάλληλος της ΕΠΟ για χρόνια. Ασχολείται με το ποδόσφαιρο, οπότε ανταλλάσσουμε απόψεις γι' αυτό. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι 20 από τις 36 συνομιλίες μας δεν σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Όλες μας οι συζητήσεις είχαν να κάνουν με το πως φτιάξαμε τη φιλία μας.  

3. Παραβίαση του τεκμήριου της αθωότητας και η αρχή της αντικειμενικής αμεροληψίας (άρθρο 6 παρ. 2 της Ευρωπαϊκής συνθήκης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων)

Παρουσιάστηκα στον 9ο ανακριτή Αθηνών στις 27 Ιουνίου 2011 για να καταθέσω, αναφορικά με τις κατηγορίες που μου αποδόθηκαν και κάτω από απαράδεκτες συνθήκες σφοδρής, εκτενής και συνεχόμενης ταπείνωσης της προσωπικότητάς μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Καθημερινές ανακοινώσεις με κεφαλαία γράμματα στον Τύπο και στην τηλεόραση, συνοδευόμενες με φωτογραφίες μου , οι οποίες με παρουσίαζαν ως σίγουρο ένοχο, χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένα γεγονότα, χρησιμοποιώντας χυδαίους και άσεμνους χαρακτηρισμούς, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου.
Η επίθεση που δέχτηκα και εξακολουθώ να δέχομαι από τα ΜΜΕ και που στοχεύουν στην επαγγελματική, ηθική και κοινωνική μου κατάρρευση, συνοδεύτηκε από ένα τεράστιο φάσμα διαρροής. Συνεχόμενες και εκτενείς δημοσιεύσεις των τηλεφωνικών μου συνομιλιών στον Τύπο και στην τηλεόραση παρουσιάστηκαν σαν να περιέχουν στοιχεία που με καθιστούν ένοχο, χωρίς να έχω την ευκαιρία να τα αντιμετωπίσω, καθώς δεν είχα τη δυνατότητα να έρθω σε επικοινωνία με εκδοτικές και τηλεοπτικές εταιρίες.
 
Οι ακόλουθες δημοσιεύσεις στον Τύπο παραβιάζουν το τεκμήριο της αθωότητάς μου:

-Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εξέδρα» στις 23.06.2011, υπάρχει ολόσωμη φωτογραφία δικιά μου με τίτλο: «Διαλύουν το παρακράτος».

-Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Goal News» στις 23.06.2011 δημοσιεύεται ο τίτλος: «Το ήξερες, το στοιχημάτισες, σε έπιασαν».

-Στη σελίδα 2 της εφημερίδας realsports στις 26.06.2011, γράφεται: «Φωτιά και τσεκούρι για ΠΑΕ. Αφήστε τις ομάδες και να τιμωρηθούν οι ένοχοι», τη στιγμή που στην πρώτη σελίδα υπάρχει η φωτογραφία μου.

-Στη σελίδα 3 της εφημερίδας realsports στις 26.06.2011, κάτω από μια δική μου φωτογραφία γράφεται: «Ευκαιρία για εξιλέωση».

-Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» στις 25.06.2011 υπάρχει φωτογραφία μου μαζί με άλλους δύο που θεωρούνται ύποπτοι και με τίτλο: «Έτσι έστηνε αγώνες η μαφία».

Με βάση τα παραπάνω δημοσιεύματα που με αποκαλούν μέλος «μαφίας» όχι μόνο η τιμή και η φήμη μου προσβλήθηκαν, αλλά ήταν φανερό ότι η αθωότητά μου παραβιάστηκε κατάφωρα. Τα αρνητικά δημοσιεύματα εναντίον μου ήταν εύκολο να επηρεάσουν την αμεροληψία των ανθρώπων που αποφάσισαν στην κράτησή μου.

Η παραπάνω εξύβριση της προσωπικότητάς μου από τα ΜΜΕ αποτελεί μια σοβαρή παράβαση του τεκμήριου της αθωότητάς μου, όπως προβλέπεται από το άρθρο 6 της Ευρωπαϊκής συνθήκης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το άρθρο 14 των Ηνωμένων Εθνών για τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του και το άρθρο 52 για τα ανθρώπινα δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Είναι φανερό ότι η περίπτωσή μου αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο παράβασης του νόμου, που προσέβαλε τα ατομικά μου δικαιώματα και την προσωπική μου ελευθερία. Η  αδίστακτη εξύβριση της προσωπικότητάς μου από τα ΜΜΕ, το ένταλμα σύλληψής μου καθώς και οι ταραχώδεις συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της κατάθεσής μου συνιστούν ταπείνωση των κανόνων τους κράτους δικαίου και της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας.

3. Ανεπαρκή στοιχεία που υπαγορεύει το άρθρο 282 παρ.2 του Ελληνικού Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, αναφορικά με την προληπτική κράτηση

Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο, η προληπτική κράτηση απαιτείται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Ο κίνδυνος απόδρασης. Ο κίνδυνος απόδρασης υφίσταται όταν η κατοικία του κατηγορούμενου δεν είναι γνωστή στη χώρα ή όταν έχει προβεί σε ενέργειες για να αποδράσει, ή έχει φυγόδικο παρελθόν ή έχει κριθεί ένοχος για απόδραση από τη φυλακή.

Ο κίνδυνος να διαπράξει νέα εγκλήματα. Αυτό το κριτήριο βασίζεται στην εξεύρεση παλαιότερων εγκλημάτων. Δεν υπήρξα ποτέ φυγάς, ποτέ δεν κατηγορήθηκα για απόδραση, ποτέ δεν είχα κατοικία άγνωστη προς τη χώρα μου. Ποτέ δεν κατηγορήθηκα με αυτού του είδους τις ενέργειες. Έχω μόνιμη κατοικία και η διεύθυνσή μου είναι γνωστή στις Αρχές. Ουδέποτε σχεδίασα να διαφύγω, αλλά αντιθέτως, εμφανίζομαι όποτε και όπου μου ζητάται. Ποτέ δεν υπήρξα φυγάς, διότι α) δεν έχω Αμερικανικό διαβατήριο και το αρνούμαι κατηγορηματικά αφού δεν προκύπτει από πουθενά και β) ποτέ δεν υπήρξα Αμερικανός πολίτης, όπως λανθασμένα έρχεται στο συμπέρασμα ο ομιλητής στις κασέτες. Υπάρχει επίσημο έγγραφο από τις φυλακές στο Ναύπλιο που επιβεβαιώνουν ότι κατά τη διάρκεια της φυλάκισής μου δεν τιμωρήθηκα πειθαρχικά, έχω δείξει άριστη διαγωγή απέναντι σε όσους εργάζονται εκεί και στους συγκρατούμενους μου και ακολουθώ πιστά τους κανόνες που εφαρμόζονται.

Είμαι ήδη 53 ετών και αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα υγείας (διαβήτης) και η παραμονή μου στη φυλακή χειροτερεύει την κατάστασή μου. Περιττό να σας πω ότι από τη στιγμή κι έπειτα που έχω πέσει στα χέρια της αστυνομίας έχω μεταφερθεί τρεις φορές σε νοσοκομεία της Αθήνας (Ιπποκράτειο και Ευαγγελισμός). Έχω οικογένεια με πέντε παιδιά και μια σύζυγο άνεργη, τους οποίους πρέπει να φροντίσω και ειδικά το μόλις 15 μηνών γιο μου. Επομένως πιστεύω ότι πρέπει να μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω πίσω και να τους σταθώ».

10 PHOTOS
Κύπελλο Ελλάδας: Σαρωτικός ο Βόλος, «διπλό» για Κισσαμικό
Κύπελλο Ελλάδας: Σαρωτικός ο Βόλος, «διπλό» για Κισσαμικό
KAE Περιστέρι Βίκος Cola: Μαζί στη νέα εποχή!
KAE Περιστέρι Βίκος Cola: Μαζί στη νέα εποχή!
Σαββίδης: «Τα σκυλιά γαβγίζουν - Τα καραβάνια συνεχίζουν» (photo)
Σαββίδης: «Τα σκυλιά γαβγίζουν - Τα καραβάνια συνεχίζουν» (photo)
Ο Παύλος ενώνει!
Ο Παύλος ενώνει!

 • Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:00Σπαθοβούνι.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:304η αγωνιστική.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  15:40Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E2
  16:00Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E9
  16:30Outdoor Specials.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:50Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  17:152η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Richmond Federated Auto Parts 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Χόφενχαϊμ (Ζ)
  18:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ράγιο Βαγιεκάνο (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  19:15SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Μπαρτσελόνα - Βέσπρεμ
  20:00VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  20:25SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  21:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  21:452η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ράγιο Βαγιεκάνο
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  22:15Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  22:256η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Topspin
  22:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης
  23:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  23:256η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  23:30Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018
 • Χάντμπολ: Λέμγκο - Φλένσμπουργκ
  00:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦ Ιεράπετρας - Κισσαμικός
  00:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
  01:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  01:45Masters 1000 Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Παραλιμνίου - Τρίκαλα AO
  02:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  03:00Σπαθοβούνι.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:25Wr. Neustadt, Αυστρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Ντόρτμουντ
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  04:15Αμβούργο, Γερμανία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Σάλκε
  04:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  05:10Wr. Neustadt, Austria. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  05:302η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  05:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ
  06:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
  06:05Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Τζον Ίσνερ
  06:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλος ΝΠΣ - Απόλλων Λάρισας
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  07:40Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  08:153ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  08:50Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουργκ
  09:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Κέβιν Άντερσον
  09:20Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Moto3 2018
  10:00Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Σιάτλ Στορμ - Γ. Μίστικς
  10:30Τελικοί NBA Γυναικών 2018. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto2 2018
  11:25Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  12:10Νταβίντ Γκοφάν/Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Τζακ Σοκ/Νικ Κύργιος. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Nations League 2018-19
  12:30Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  12:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Αήττητος Σπατών - Εργοτέλης (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  13:50Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E9
  14:20Αθλητική εκπομπή.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:30Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  15:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • UEFA Nations League 2018-19
  15:30Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  15:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Άρης (Ζ)
  16:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Λεβερκούζεν (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E663
  17:15Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  18:00Gran Premio Movistar de Aragon. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  18:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Άρης (Ζ)
  18:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  19:00Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • GP Confidential 2018 E18
  19:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:00Richmond Federated Auto Parts 400. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν
  20:403ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Topspin
  20:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies