Προσφυγή Μπέου στην Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!
SHARE

Προσφυγή Μπέου στην Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!

Στον Ειδικό Εισηγητή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ (και συγκεκριμένα στην Υπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εδρεύει στη Γενεύη) κατέφυγε ο Αχιλλέας Μπέος.

Καλά κρατεί ο δικαστικός αγώνας του Αχιλλέα Μπέου. Μετά την πρόσφατη προσφυγή  στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την νέα απόρριψη αίτησης αποφυλάκισής από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο άλλοτε μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου έφτασε μέχρι την Υπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, κάνοντας λόγο για παραβίαση των συνταγματικών του δικαιωμάτων (κυρίως του τεκμηρίου της αθωότητας) και τονίζοντας ότι αυτό έχει συμβεί κατά την προδικασία, ζητώντας συγχρόνως την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο κείμενό του ο Αχιλλέας Μπέος:

Πρώτον, ενώ κατηγορείται για απάτες και εκβιάσεις, τόσο το εισαγγελικό πόρισμα, όσο και το βούλευμα που παρατείνει την προσωρινή του κράτηση, δεν αναφέρει (σύμφωνα με την προσφυγή που κατέθεσε) ούτε ένα πραγματικό περιστατικό απάτης ή εκβίασης. Χαρακτηριστικά, δεν αναφέρεται ότι ούτε ο φερόμενος ως παθών ΟΠΑΠ δεν παρίσταται ως πολιτικώς ενάγων.
Δεύτερον και σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στο κείμενο της προσφυγής, η εναντίον του κατηγορία στηρίζεται σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις οι οποίες όχι μόνο δεν περιέχουν κανέναν επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του, αλλά έχουν εισαχθεί υπό μορφή απομαγνητοφωνήσεων και ψηφιακών δίσκων στη δικογραφία, χωρίς να έχουν τηρηθεί οι όροι του Ελληνικού Νόμου, δηλαδή χωρίς να έχει συνταχθεί έκθεση από τον αρμόδιο υπάλληλο, χωρίς να έχει πρόσβαση στα πρωτότυπα των ψηφιακών δίσκων, με παρεμβαλλόμενες λευκές σελίδες κλπ.

Τέλος, επισημαίνει την διεπόμενη από τριτενέργεια παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας μέσω πολλών δημοσιευμάτων του Τύπου. Το Onsports παρουσιάζει το πλήρες κείμενο της προσφυγής του Αχιλλέα Μπέου:

«Μετά από μία προκαταρκτική έρευνα κατηγορήθηκα για α) υποτιθέμενο σχηματισμό – συμμετοχή σε κατευθυνόμενη εγκληματική οργάνωση, β) για ηθική αυτουργία η οποία έγινε με έναν επαγγελματικό συνηθισμένο και συνεχιζόμενο τρόπο, ο οποίος προκάλεσε μια μεγάλη καταστροφή που ξεπέρασε τις 15.000 ευρώ, γ) εκβιασμό που πραγματοποιήθηκε με επαγγελματικό, συνηθισμένο και συνεχιζόμενο τρόπο, δ) δωροδοκία που πραγματοποιήθηκε με επαγγελματικό, συνηθισμένο και συνεχιζόμενο τρόπο με σκοπό να παραποιήσει τα αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων και ε) υποκίνηση σε παράνομο στοιχηματισμό με συνηθισμένο τρόπο.

Μέσα στα όρια των παραπάνω ανακρίσεων, βρέθηκα υπό κράτηση ενώπιον του 9ου ανακριτή Αθηνών, στον οποίο έδωσα την κατάθεσή μου, με την οποία καθιστούσα σαφές ότι αποποιούμαι των κατηγοριών που μου ασκήθηκαν. Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες έδωσα την κατάθεσή μου, λόγω της ανεπαρκής προετοιμασίας μου, ήμουν ειλικρινής, ξεκάθαρος, και έδωσα πειστικές εξηγήσεις, καθώς και πλήρεις και τεκμηριωμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις του 9ου ανακριτή σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση. Παρόλα αυτά, μετά την κατάθεσή μου που κράτησε δύο ώρες, εξεδόθη ένταλμα κράτησής μου από τον 9ο ανακριτή.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Παράνομη χρήση κασετών που εμπεριείχαν ομιλίες δικές μου ή τρίτων.
Οι κατηγορίες εναντίον μου βασίζονται στις κασέτες που περιέχουν συζητήσεις δικές μου με άλλα άτομα. Όμως, αμέτρητες παρατυπίες προέκυψαν από τη χρήση του υλικού, εξαιτίας της παραβίασης των σχετικών διαδικαστικών διαθέσεων. Οπότε αυτές οι συνομιλίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στοιχεία εναντίον μου. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσω με έμφαση ότι οι συνομιλίες δεν έχουν αποδεικτικά στοιχεία εναντίον μου.

Πιο συγκεκριμένα:

Μόλις απέκτησα το δικαίωμα να εξασφαλίσω αντίγραφα των κασετών, αντιλήφθηκα ότι: α) Αρκετές δικές μου συνομιλίες δεν είναι ολόκληρες, αλλά περιληπτικές. β) πολλές από αυτές θεωρήθηκαν χωρίς ενδιαφέρον και επομένως δεν συνδέονται με το αρχείο. γ) Σε πολλές από αυτές δεν συμμετείχα ή δεν έχουν αποδοθεί με την ακρίβεια που απαιτείται, δ) Πολλές από αυτές δεν γράφτηκαν ολόκληρες, αλλά μισές, ε) Δεν είχα πρόσβαση στα γνήσια DVD, αλλά μονάχα σε ένα με τον τίτλο: «νόμιμη κόπια» χωρίς καμία υπογραφή και ζ) Κανείς δεν ορίστηκε ως ο εκδότης των κασετών που έγιναν κόπιες.

Οι ηχογραφημένες συνομιλίες που εμπεριέχονται σε 82 DVD δεν έχουν αντιγραφεί νόμιμα και όπως ακριβώς ειπώθηκαν τα πράγματα. Αντιθέτως, εξαιτίας του μεγάλου όγκου των συνομιλιών (39.000 συνομιλίες σε 700 ώρες) το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα δήλωσε επίσημα ότι στάθηκε αδύνατο να απομαγνητοφωνηθούν οι συνομιλίες, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα πρόχειρες και παράνομες συνομιλίες που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο. Η πλειονότητα των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών έχει να κάνει με κομμάτια που δεν ενδιαφέρουν και για τα οποία δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω το περιεχόμενό τους.

Αντιλήφθηκα ότι οι συγκεκριμένες συνομιλίες όχι μόνο είναι ανυπόγραφες, όχι μόνο δεν είναι ολόκληρες, αλλά και δεν συνοδεύονται από κανένα δοκίμιο. Πρόκειται για λευκές σελίδες που στερούνται αξιοπιστίας και οι οποίες γίνεται να παραποιηθούν εύκολα χωρίς να μπορεί κανείς να το ελέγξει.

Επαναλαμβάνω ότι από τη μία πλευρά καμία συγκριτική εξέταση των φωνητικών εγγραφών δεν είναι διαθέσιμη για να πει κανείς με σιγουριά ότι ακούγεται η δική μου φωνή και από την άλλη δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω αν ανάμεσα στις φερόμενες συζητήσεις μου υπάρχουν κι άλλες που δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί.

Υπάρχει με άλλα λόγια μια συλλογή από 82 CD τα οποία υποτίθεται ότι περιέχουν ολόκληρες τις συνομιλίες, χωρίς όμως να υπάρχει ένα ντοκουμέντο με απόδειξη παραλαβής, από ποιον προέρχονται δηλαδή οι συνομιλίες.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σημειώσω ότι πάνω στα CD γράφεται η Αγγλική φράση «νόμιμη αντιγραφή», χωρίς όμως να επισημαίνεται η ποιότητα της κόπιας και η νομιμότητα. Ακόμα, αυτά τα CD δεν συνοδεύονται από κάποιο ντοκουμέντο ότι παραδόθηκαν από αστυνομικό τμήμα, το οποίο πραγματοποίησε τις απομαγνητοφωνήσεις.

Είναι σαφές, επομένως, ότι δεν πρόκειται για νόμιμα και γνήσια ντοκουμέντα. Δεν είναι νόμιμα από τη στιγμή που δεν πιστοποιείται ποιος τα χαρακτήρισε «νόμιμες αντιγραφές» και «γνήσια ντοκουμέντα».

Συνεπώς η χρήση των προαναφερθέντων στοιχείων αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος μου να με υπερασπιστώ, όπως επίσης και του δικαιώματός μου να έχω μια δίκαιη δίκη, όπως ορίζει το άρθρο 6 της Ευρωπαϊκής συνθήκης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μου στερήθηκε το δικαίωμα να ενημερωθώ για όλα τα ντοκουμέντα του φακέλου , όπως ορίζει το άρθρο 6. Μία θεμελιώδης αρχή του δικαιώματος για μια δίκαιη δίκη είναι η ισότητα των όπλων ανάμεσα σε εκείνον που κατηγορεί και στον κατηγορούμενο.

2. Η ασάφεια των κατηγοριών που μου αποδίδονται στις 21.06.2011

Η απόλυτη ασάφεια των κατηγοριών εξαιτίας της απόλυτης ασάφειας της έκθεσης των εισαγγελέων δεν μου επιτρέπουν να υπερασπιστώ όπως πρέπει τον εαυτό μου, και δεν αναφέρουν ούτε έναν από τους φερόμενους εκβιασμούς ή απάτες μου, αν και γι' αυτά με κατηγορούν.

Κανένας εκβιασμός

Το κατηγορητήριο εναντίον μου είναι απόλυτα ασαφές. Δεν αναφέρει καμία συγκεκριμένη ή αληθινή στιγμή εκβιασμού. Απλά επαναλαμβάνει τον νόμο κατά τον οποίο: «Μια πράξη συνιστά έγκλημα όταν κανείς επιχειρεί να αντλήσει παράνομο χρηματικό κέρδος, όταν πιέζει άλλους προς την κατεύθυνση αυτή απειλώντας τους ότι θα προκαλέσεις ζημιά στα επαγγελματικά τους, όταν ορίζει διαιτητές και βοηθούς είτε ερχόμενος σε άμεση επικοινωνία με αυτούς, ή πιέζοντας τρίτους».

Είναι βέβαια ξεχωριστό ότι κανένας ποδοσφαιριστής, διαιτητής ή βοηθός δεν κατέθεσε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο οποίος υποτίθεται ότι δέχτηκε απειλές από μένα.  Συνεπώς δεν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο για το ποιος έπεσε θύμα, για το οποίο κατηγορούμαι.

Κανένα στοιχείο απάτης

Είναι αξιοσημείωτο ότι το κατηγορητήριο δεν αναφέρει πουθενά κάποιο στοιχείο απάτης για το οποίο κατηγορούμαι. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το φερόμενο ως θύμα, ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ) δεν συμμετείχε ως πολιτικώς ενάγων, δεν θεωρεί τον εαυτό του ως θύμα, την ίδια ώρα που ο κ. Ηλιόπουλος, ο διευθυντής του στοιχήματος στον ΟΠΑΠ, εξηγεί ότι δεν έχει γίνει καμία ζημιά στον Οργανισμό, ενάντια στις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Μάλιστα, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) δεν βρήκε στους λογαριασμούς μου κάποια ποσότητα που να σχετίζεται με παράνομη δραστηριότητα εκ μέρους μου.  

Συν τοις άλλοις, οι κατηγορίες που μου αποδίδονται για απάτη είναι ασαφείς για τους ακόλουθους λόγους:

- Κανένα γεγονός που να συνιστά ένοχη πράξη δεν αναφέρεται πουθενά.

-Καμία ψευδής παράσταση ή ψευδές γεγονός που αφορά το παρόν και το σήμερα δεν αναφέρονται πουθενά.

Δεν αναφέρεται καμία οικονομική ζημία. Όπως εξήγησα και νωρίτερα, το φερόμενο ως θύμα, ο ΟΠΑΠ, δεν κάνει λόγο για ζημιά.

Αναφορικά με τις κατηγορίες που σχετίζονται με τη διαμόρφωση και τη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, είναι αξιοσημείωτο να αναφέρω ότι οι συνθήκες που απαιτούνται από τον νόμο ούτε καν υπάρχουν. Καθώς το κατηγορητήριο δεν διευκρινίζει:

-Ποιοι είναι εκείνοι που υποτίθεται ότι εξαπατήθηκαν;

-Ποιος αναγκάστηκε από εμένα να πραγματοποιήσει την εγκληματική αυτή πράξη, απειλούμενος ότι θα τον βλάψω επαγγελματικά;

-Ποιον υποτίθεται ότι εκβίασα;

Ως εκ τούτου, είναι δυνατόν αυτές οι λιγοστές συνομιλίες να αποτελούν θεμέλια εγκληματικής πράξης;

Πιο συγκεκριμένα:

Από την άρση του απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου φέρεται να προέκυψαν τα ακόλουθα: Οι κατηγορίες εναντίον μου κάνουν λόγο για σχηματισμό εγκληματικής οργάνωσης με τους κυρίους Δημήτρη Ζαβαντία, Ανδρέα Δημόπουλο, Αθανάσιο Ντότση, Βασίλειο Καρακούλια και Βασίλειο Γεωρτσιάκος. Παρόλα αυτά, καμία συνομιλία μου με αυτά τα πρόσωπα δεν υπάρχει στις απομαγνητοφωνημένες κασέτες.  

Πιο συγκεκριμένα:

-Ουδέποτε είχα συνομιλία με το φερόμενο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Δημήτρη Ζαβαντία

-Ουδέποτε είχα συνομιλία με το φερόμενο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Ανδρέα Δημόπουλο.

-Ουδέποτε είχα συνομιλία με το φερόμενο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Αθανάσιο Ντότση, τον οποίο δεν γνωρίζω και τον οποίο δεν έχω συναντήσει ποτέ.

-Ουδέποτε είχα συνομιλία με το φερόμενο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Βασίλειο Καρακούλια, τον οποίο δεν γνωρίζω και τον οποίο δεν έχω συναντήσει ποτέ.

Πρόσφατα συνάντησα τον Βασίλειο Γεωρτσιάκο, στις αρχές του 2011, μέσω ενός κοινού φίλου από τη Θεσσαλονίκη. Μου συστήθηκε ως ατζέντης του ΟΠΑΠ και συζήτησα μαζί του για μερικές ημέρες για περίπου έξι λεπτά.

Γνωρίζω τον Νικόλαο Ζαμάνη, οπαδό του Πανιωνίου, από τον καιρό που είχα εμπλακεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ Πανιώνιος. Από τότε που έφυγα από την ομάδα οι επαφές μας ήταν ελάχιστες.

Ο μόνος με τον οποίο εμφανίζομαι να συνομιλώ κατά τη διάρκεια της έρευνας των τηλεφωνικών μου επικοινωνιών είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, υπάλληλος της ΕΠΟ για χρόνια. Ασχολείται με το ποδόσφαιρο, οπότε ανταλλάσσουμε απόψεις γι' αυτό. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι 20 από τις 36 συνομιλίες μας δεν σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Όλες μας οι συζητήσεις είχαν να κάνουν με το πως φτιάξαμε τη φιλία μας.  

3. Παραβίαση του τεκμήριου της αθωότητας και η αρχή της αντικειμενικής αμεροληψίας (άρθρο 6 παρ. 2 της Ευρωπαϊκής συνθήκης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων)

Παρουσιάστηκα στον 9ο ανακριτή Αθηνών στις 27 Ιουνίου 2011 για να καταθέσω, αναφορικά με τις κατηγορίες που μου αποδόθηκαν και κάτω από απαράδεκτες συνθήκες σφοδρής, εκτενής και συνεχόμενης ταπείνωσης της προσωπικότητάς μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Καθημερινές ανακοινώσεις με κεφαλαία γράμματα στον Τύπο και στην τηλεόραση, συνοδευόμενες με φωτογραφίες μου , οι οποίες με παρουσίαζαν ως σίγουρο ένοχο, χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένα γεγονότα, χρησιμοποιώντας χυδαίους και άσεμνους χαρακτηρισμούς, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου.
Η επίθεση που δέχτηκα και εξακολουθώ να δέχομαι από τα ΜΜΕ και που στοχεύουν στην επαγγελματική, ηθική και κοινωνική μου κατάρρευση, συνοδεύτηκε από ένα τεράστιο φάσμα διαρροής. Συνεχόμενες και εκτενείς δημοσιεύσεις των τηλεφωνικών μου συνομιλιών στον Τύπο και στην τηλεόραση παρουσιάστηκαν σαν να περιέχουν στοιχεία που με καθιστούν ένοχο, χωρίς να έχω την ευκαιρία να τα αντιμετωπίσω, καθώς δεν είχα τη δυνατότητα να έρθω σε επικοινωνία με εκδοτικές και τηλεοπτικές εταιρίες.
 
Οι ακόλουθες δημοσιεύσεις στον Τύπο παραβιάζουν το τεκμήριο της αθωότητάς μου:

-Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εξέδρα» στις 23.06.2011, υπάρχει ολόσωμη φωτογραφία δικιά μου με τίτλο: «Διαλύουν το παρακράτος».

-Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Goal News» στις 23.06.2011 δημοσιεύεται ο τίτλος: «Το ήξερες, το στοιχημάτισες, σε έπιασαν».

-Στη σελίδα 2 της εφημερίδας realsports στις 26.06.2011, γράφεται: «Φωτιά και τσεκούρι για ΠΑΕ. Αφήστε τις ομάδες και να τιμωρηθούν οι ένοχοι», τη στιγμή που στην πρώτη σελίδα υπάρχει η φωτογραφία μου.

-Στη σελίδα 3 της εφημερίδας realsports στις 26.06.2011, κάτω από μια δική μου φωτογραφία γράφεται: «Ευκαιρία για εξιλέωση».

-Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» στις 25.06.2011 υπάρχει φωτογραφία μου μαζί με άλλους δύο που θεωρούνται ύποπτοι και με τίτλο: «Έτσι έστηνε αγώνες η μαφία».

Με βάση τα παραπάνω δημοσιεύματα που με αποκαλούν μέλος «μαφίας» όχι μόνο η τιμή και η φήμη μου προσβλήθηκαν, αλλά ήταν φανερό ότι η αθωότητά μου παραβιάστηκε κατάφωρα. Τα αρνητικά δημοσιεύματα εναντίον μου ήταν εύκολο να επηρεάσουν την αμεροληψία των ανθρώπων που αποφάσισαν στην κράτησή μου.

Η παραπάνω εξύβριση της προσωπικότητάς μου από τα ΜΜΕ αποτελεί μια σοβαρή παράβαση του τεκμήριου της αθωότητάς μου, όπως προβλέπεται από το άρθρο 6 της Ευρωπαϊκής συνθήκης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το άρθρο 14 των Ηνωμένων Εθνών για τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του και το άρθρο 52 για τα ανθρώπινα δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Είναι φανερό ότι η περίπτωσή μου αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο παράβασης του νόμου, που προσέβαλε τα ατομικά μου δικαιώματα και την προσωπική μου ελευθερία. Η  αδίστακτη εξύβριση της προσωπικότητάς μου από τα ΜΜΕ, το ένταλμα σύλληψής μου καθώς και οι ταραχώδεις συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της κατάθεσής μου συνιστούν ταπείνωση των κανόνων τους κράτους δικαίου και της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας.

3. Ανεπαρκή στοιχεία που υπαγορεύει το άρθρο 282 παρ.2 του Ελληνικού Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, αναφορικά με την προληπτική κράτηση

Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο, η προληπτική κράτηση απαιτείται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Ο κίνδυνος απόδρασης. Ο κίνδυνος απόδρασης υφίσταται όταν η κατοικία του κατηγορούμενου δεν είναι γνωστή στη χώρα ή όταν έχει προβεί σε ενέργειες για να αποδράσει, ή έχει φυγόδικο παρελθόν ή έχει κριθεί ένοχος για απόδραση από τη φυλακή.

Ο κίνδυνος να διαπράξει νέα εγκλήματα. Αυτό το κριτήριο βασίζεται στην εξεύρεση παλαιότερων εγκλημάτων. Δεν υπήρξα ποτέ φυγάς, ποτέ δεν κατηγορήθηκα για απόδραση, ποτέ δεν είχα κατοικία άγνωστη προς τη χώρα μου. Ποτέ δεν κατηγορήθηκα με αυτού του είδους τις ενέργειες. Έχω μόνιμη κατοικία και η διεύθυνσή μου είναι γνωστή στις Αρχές. Ουδέποτε σχεδίασα να διαφύγω, αλλά αντιθέτως, εμφανίζομαι όποτε και όπου μου ζητάται. Ποτέ δεν υπήρξα φυγάς, διότι α) δεν έχω Αμερικανικό διαβατήριο και το αρνούμαι κατηγορηματικά αφού δεν προκύπτει από πουθενά και β) ποτέ δεν υπήρξα Αμερικανός πολίτης, όπως λανθασμένα έρχεται στο συμπέρασμα ο ομιλητής στις κασέτες. Υπάρχει επίσημο έγγραφο από τις φυλακές στο Ναύπλιο που επιβεβαιώνουν ότι κατά τη διάρκεια της φυλάκισής μου δεν τιμωρήθηκα πειθαρχικά, έχω δείξει άριστη διαγωγή απέναντι σε όσους εργάζονται εκεί και στους συγκρατούμενους μου και ακολουθώ πιστά τους κανόνες που εφαρμόζονται.

Είμαι ήδη 53 ετών και αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα υγείας (διαβήτης) και η παραμονή μου στη φυλακή χειροτερεύει την κατάστασή μου. Περιττό να σας πω ότι από τη στιγμή κι έπειτα που έχω πέσει στα χέρια της αστυνομίας έχω μεταφερθεί τρεις φορές σε νοσοκομεία της Αθήνας (Ιπποκράτειο και Ευαγγελισμός). Έχω οικογένεια με πέντε παιδιά και μια σύζυγο άνεργη, τους οποίους πρέπει να φροντίσω και ειδικά το μόλις 15 μηνών γιο μου. Επομένως πιστεύω ότι πρέπει να μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω πίσω και να τους σταθώ».

10 PHOTOS
NBA: Έγραψε ιστορία ο Ντιρκ
NBA: Έγραψε ιστορία ο Ντιρκ
Βολκοφ: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ»
Βολκοφ: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ»
Εκτός Μπουλς ο Τζαμπάρι Πάρκερ!
Εκτός Μπουλς ο Τζαμπάρι Πάρκερ!
Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Under/Over του Τζέιμς Γκιστ
Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Under/Over του Τζέιμς Γκιστ

 • Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  08:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  09:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  10:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  11:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - Τσέλσι
  11:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  11:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  12:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Μπάνβιτ
  12:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  12:55Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ρόζενμποργκ
  13:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:40Resolute Cup 2018.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  13:4516η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  14:25XTERRA Pan-Am Championship.
 • Μπάσκετ: Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  14:40NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
  15:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • RBAR 2018
  15:15Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  15:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Λάτσιο - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  15:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • La Liga Specials - Files E4
  16:00Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  16:30Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: F91 Ντουντελάνζ - Μπέτις
  16:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  17:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Pick n' Roll
  17:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:40Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E5
  17:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  17:55Αφιέρωμα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E11
  18:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2514η αγωνιστική.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  18:30Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:5015η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  18:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  19:00Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  20:20Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  20:50Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  21:0018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  21:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  22:20SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  22:3017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Περιστέρι Βίκος Cola
  22:35Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2810
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:40SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  00:00Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  00:45Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  01:0017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • WRC 2018
  01:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κοπεγχάγη - Μπορντό
  02:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  02:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  03:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  03:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018 - Magazine
  04:00Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  06:40Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  06:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  07:2517η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  07:55Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  08:1017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  08:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
  08:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:10Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  09:15Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:30Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:006η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  11:1017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • GP Confidential 2018 E24
  11:25Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  11:5517η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ (Ζ)
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • RBAR 2018
  12:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  12:40Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  20:30Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies