Προσφυγή Μπέου στην Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!
SHARE

Προσφυγή Μπέου στην Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!

Στον Ειδικό Εισηγητή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ (και συγκεκριμένα στην Υπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εδρεύει στη Γενεύη) κατέφυγε ο Αχιλλέας Μπέος.

Καλά κρατεί ο δικαστικός αγώνας του Αχιλλέα Μπέου. Μετά την πρόσφατη προσφυγή  στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την νέα απόρριψη αίτησης αποφυλάκισής από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο άλλοτε μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου έφτασε μέχρι την Υπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, κάνοντας λόγο για παραβίαση των συνταγματικών του δικαιωμάτων (κυρίως του τεκμηρίου της αθωότητας) και τονίζοντας ότι αυτό έχει συμβεί κατά την προδικασία, ζητώντας συγχρόνως την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο κείμενό του ο Αχιλλέας Μπέος:

Πρώτον, ενώ κατηγορείται για απάτες και εκβιάσεις, τόσο το εισαγγελικό πόρισμα, όσο και το βούλευμα που παρατείνει την προσωρινή του κράτηση, δεν αναφέρει (σύμφωνα με την προσφυγή που κατέθεσε) ούτε ένα πραγματικό περιστατικό απάτης ή εκβίασης. Χαρακτηριστικά, δεν αναφέρεται ότι ούτε ο φερόμενος ως παθών ΟΠΑΠ δεν παρίσταται ως πολιτικώς ενάγων.
Δεύτερον και σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στο κείμενο της προσφυγής, η εναντίον του κατηγορία στηρίζεται σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις οι οποίες όχι μόνο δεν περιέχουν κανέναν επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του, αλλά έχουν εισαχθεί υπό μορφή απομαγνητοφωνήσεων και ψηφιακών δίσκων στη δικογραφία, χωρίς να έχουν τηρηθεί οι όροι του Ελληνικού Νόμου, δηλαδή χωρίς να έχει συνταχθεί έκθεση από τον αρμόδιο υπάλληλο, χωρίς να έχει πρόσβαση στα πρωτότυπα των ψηφιακών δίσκων, με παρεμβαλλόμενες λευκές σελίδες κλπ.

Τέλος, επισημαίνει την διεπόμενη από τριτενέργεια παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας μέσω πολλών δημοσιευμάτων του Τύπου. Το Onsports παρουσιάζει το πλήρες κείμενο της προσφυγής του Αχιλλέα Μπέου:

«Μετά από μία προκαταρκτική έρευνα κατηγορήθηκα για α) υποτιθέμενο σχηματισμό – συμμετοχή σε κατευθυνόμενη εγκληματική οργάνωση, β) για ηθική αυτουργία η οποία έγινε με έναν επαγγελματικό συνηθισμένο και συνεχιζόμενο τρόπο, ο οποίος προκάλεσε μια μεγάλη καταστροφή που ξεπέρασε τις 15.000 ευρώ, γ) εκβιασμό που πραγματοποιήθηκε με επαγγελματικό, συνηθισμένο και συνεχιζόμενο τρόπο, δ) δωροδοκία που πραγματοποιήθηκε με επαγγελματικό, συνηθισμένο και συνεχιζόμενο τρόπο με σκοπό να παραποιήσει τα αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων και ε) υποκίνηση σε παράνομο στοιχηματισμό με συνηθισμένο τρόπο.

Μέσα στα όρια των παραπάνω ανακρίσεων, βρέθηκα υπό κράτηση ενώπιον του 9ου ανακριτή Αθηνών, στον οποίο έδωσα την κατάθεσή μου, με την οποία καθιστούσα σαφές ότι αποποιούμαι των κατηγοριών που μου ασκήθηκαν. Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες έδωσα την κατάθεσή μου, λόγω της ανεπαρκής προετοιμασίας μου, ήμουν ειλικρινής, ξεκάθαρος, και έδωσα πειστικές εξηγήσεις, καθώς και πλήρεις και τεκμηριωμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις του 9ου ανακριτή σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση. Παρόλα αυτά, μετά την κατάθεσή μου που κράτησε δύο ώρες, εξεδόθη ένταλμα κράτησής μου από τον 9ο ανακριτή.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Παράνομη χρήση κασετών που εμπεριείχαν ομιλίες δικές μου ή τρίτων.
Οι κατηγορίες εναντίον μου βασίζονται στις κασέτες που περιέχουν συζητήσεις δικές μου με άλλα άτομα. Όμως, αμέτρητες παρατυπίες προέκυψαν από τη χρήση του υλικού, εξαιτίας της παραβίασης των σχετικών διαδικαστικών διαθέσεων. Οπότε αυτές οι συνομιλίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στοιχεία εναντίον μου. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσω με έμφαση ότι οι συνομιλίες δεν έχουν αποδεικτικά στοιχεία εναντίον μου.

Πιο συγκεκριμένα:

Μόλις απέκτησα το δικαίωμα να εξασφαλίσω αντίγραφα των κασετών, αντιλήφθηκα ότι: α) Αρκετές δικές μου συνομιλίες δεν είναι ολόκληρες, αλλά περιληπτικές. β) πολλές από αυτές θεωρήθηκαν χωρίς ενδιαφέρον και επομένως δεν συνδέονται με το αρχείο. γ) Σε πολλές από αυτές δεν συμμετείχα ή δεν έχουν αποδοθεί με την ακρίβεια που απαιτείται, δ) Πολλές από αυτές δεν γράφτηκαν ολόκληρες, αλλά μισές, ε) Δεν είχα πρόσβαση στα γνήσια DVD, αλλά μονάχα σε ένα με τον τίτλο: «νόμιμη κόπια» χωρίς καμία υπογραφή και ζ) Κανείς δεν ορίστηκε ως ο εκδότης των κασετών που έγιναν κόπιες.

Οι ηχογραφημένες συνομιλίες που εμπεριέχονται σε 82 DVD δεν έχουν αντιγραφεί νόμιμα και όπως ακριβώς ειπώθηκαν τα πράγματα. Αντιθέτως, εξαιτίας του μεγάλου όγκου των συνομιλιών (39.000 συνομιλίες σε 700 ώρες) το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα δήλωσε επίσημα ότι στάθηκε αδύνατο να απομαγνητοφωνηθούν οι συνομιλίες, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα πρόχειρες και παράνομες συνομιλίες που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο. Η πλειονότητα των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών έχει να κάνει με κομμάτια που δεν ενδιαφέρουν και για τα οποία δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω το περιεχόμενό τους.

Αντιλήφθηκα ότι οι συγκεκριμένες συνομιλίες όχι μόνο είναι ανυπόγραφες, όχι μόνο δεν είναι ολόκληρες, αλλά και δεν συνοδεύονται από κανένα δοκίμιο. Πρόκειται για λευκές σελίδες που στερούνται αξιοπιστίας και οι οποίες γίνεται να παραποιηθούν εύκολα χωρίς να μπορεί κανείς να το ελέγξει.

Επαναλαμβάνω ότι από τη μία πλευρά καμία συγκριτική εξέταση των φωνητικών εγγραφών δεν είναι διαθέσιμη για να πει κανείς με σιγουριά ότι ακούγεται η δική μου φωνή και από την άλλη δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω αν ανάμεσα στις φερόμενες συζητήσεις μου υπάρχουν κι άλλες που δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί.

Υπάρχει με άλλα λόγια μια συλλογή από 82 CD τα οποία υποτίθεται ότι περιέχουν ολόκληρες τις συνομιλίες, χωρίς όμως να υπάρχει ένα ντοκουμέντο με απόδειξη παραλαβής, από ποιον προέρχονται δηλαδή οι συνομιλίες.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σημειώσω ότι πάνω στα CD γράφεται η Αγγλική φράση «νόμιμη αντιγραφή», χωρίς όμως να επισημαίνεται η ποιότητα της κόπιας και η νομιμότητα. Ακόμα, αυτά τα CD δεν συνοδεύονται από κάποιο ντοκουμέντο ότι παραδόθηκαν από αστυνομικό τμήμα, το οποίο πραγματοποίησε τις απομαγνητοφωνήσεις.

Είναι σαφές, επομένως, ότι δεν πρόκειται για νόμιμα και γνήσια ντοκουμέντα. Δεν είναι νόμιμα από τη στιγμή που δεν πιστοποιείται ποιος τα χαρακτήρισε «νόμιμες αντιγραφές» και «γνήσια ντοκουμέντα».

Συνεπώς η χρήση των προαναφερθέντων στοιχείων αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος μου να με υπερασπιστώ, όπως επίσης και του δικαιώματός μου να έχω μια δίκαιη δίκη, όπως ορίζει το άρθρο 6 της Ευρωπαϊκής συνθήκης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μου στερήθηκε το δικαίωμα να ενημερωθώ για όλα τα ντοκουμέντα του φακέλου , όπως ορίζει το άρθρο 6. Μία θεμελιώδης αρχή του δικαιώματος για μια δίκαιη δίκη είναι η ισότητα των όπλων ανάμεσα σε εκείνον που κατηγορεί και στον κατηγορούμενο.

2. Η ασάφεια των κατηγοριών που μου αποδίδονται στις 21.06.2011

Η απόλυτη ασάφεια των κατηγοριών εξαιτίας της απόλυτης ασάφειας της έκθεσης των εισαγγελέων δεν μου επιτρέπουν να υπερασπιστώ όπως πρέπει τον εαυτό μου, και δεν αναφέρουν ούτε έναν από τους φερόμενους εκβιασμούς ή απάτες μου, αν και γι' αυτά με κατηγορούν.

Κανένας εκβιασμός

Το κατηγορητήριο εναντίον μου είναι απόλυτα ασαφές. Δεν αναφέρει καμία συγκεκριμένη ή αληθινή στιγμή εκβιασμού. Απλά επαναλαμβάνει τον νόμο κατά τον οποίο: «Μια πράξη συνιστά έγκλημα όταν κανείς επιχειρεί να αντλήσει παράνομο χρηματικό κέρδος, όταν πιέζει άλλους προς την κατεύθυνση αυτή απειλώντας τους ότι θα προκαλέσεις ζημιά στα επαγγελματικά τους, όταν ορίζει διαιτητές και βοηθούς είτε ερχόμενος σε άμεση επικοινωνία με αυτούς, ή πιέζοντας τρίτους».

Είναι βέβαια ξεχωριστό ότι κανένας ποδοσφαιριστής, διαιτητής ή βοηθός δεν κατέθεσε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο οποίος υποτίθεται ότι δέχτηκε απειλές από μένα.  Συνεπώς δεν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο για το ποιος έπεσε θύμα, για το οποίο κατηγορούμαι.

Κανένα στοιχείο απάτης

Είναι αξιοσημείωτο ότι το κατηγορητήριο δεν αναφέρει πουθενά κάποιο στοιχείο απάτης για το οποίο κατηγορούμαι. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το φερόμενο ως θύμα, ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ) δεν συμμετείχε ως πολιτικώς ενάγων, δεν θεωρεί τον εαυτό του ως θύμα, την ίδια ώρα που ο κ. Ηλιόπουλος, ο διευθυντής του στοιχήματος στον ΟΠΑΠ, εξηγεί ότι δεν έχει γίνει καμία ζημιά στον Οργανισμό, ενάντια στις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Μάλιστα, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) δεν βρήκε στους λογαριασμούς μου κάποια ποσότητα που να σχετίζεται με παράνομη δραστηριότητα εκ μέρους μου.  

Συν τοις άλλοις, οι κατηγορίες που μου αποδίδονται για απάτη είναι ασαφείς για τους ακόλουθους λόγους:

- Κανένα γεγονός που να συνιστά ένοχη πράξη δεν αναφέρεται πουθενά.

-Καμία ψευδής παράσταση ή ψευδές γεγονός που αφορά το παρόν και το σήμερα δεν αναφέρονται πουθενά.

Δεν αναφέρεται καμία οικονομική ζημία. Όπως εξήγησα και νωρίτερα, το φερόμενο ως θύμα, ο ΟΠΑΠ, δεν κάνει λόγο για ζημιά.

Αναφορικά με τις κατηγορίες που σχετίζονται με τη διαμόρφωση και τη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, είναι αξιοσημείωτο να αναφέρω ότι οι συνθήκες που απαιτούνται από τον νόμο ούτε καν υπάρχουν. Καθώς το κατηγορητήριο δεν διευκρινίζει:

-Ποιοι είναι εκείνοι που υποτίθεται ότι εξαπατήθηκαν;

-Ποιος αναγκάστηκε από εμένα να πραγματοποιήσει την εγκληματική αυτή πράξη, απειλούμενος ότι θα τον βλάψω επαγγελματικά;

-Ποιον υποτίθεται ότι εκβίασα;

Ως εκ τούτου, είναι δυνατόν αυτές οι λιγοστές συνομιλίες να αποτελούν θεμέλια εγκληματικής πράξης;

Πιο συγκεκριμένα:

Από την άρση του απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου φέρεται να προέκυψαν τα ακόλουθα: Οι κατηγορίες εναντίον μου κάνουν λόγο για σχηματισμό εγκληματικής οργάνωσης με τους κυρίους Δημήτρη Ζαβαντία, Ανδρέα Δημόπουλο, Αθανάσιο Ντότση, Βασίλειο Καρακούλια και Βασίλειο Γεωρτσιάκος. Παρόλα αυτά, καμία συνομιλία μου με αυτά τα πρόσωπα δεν υπάρχει στις απομαγνητοφωνημένες κασέτες.  

Πιο συγκεκριμένα:

-Ουδέποτε είχα συνομιλία με το φερόμενο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Δημήτρη Ζαβαντία

-Ουδέποτε είχα συνομιλία με το φερόμενο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Ανδρέα Δημόπουλο.

-Ουδέποτε είχα συνομιλία με το φερόμενο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Αθανάσιο Ντότση, τον οποίο δεν γνωρίζω και τον οποίο δεν έχω συναντήσει ποτέ.

-Ουδέποτε είχα συνομιλία με το φερόμενο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Βασίλειο Καρακούλια, τον οποίο δεν γνωρίζω και τον οποίο δεν έχω συναντήσει ποτέ.

Πρόσφατα συνάντησα τον Βασίλειο Γεωρτσιάκο, στις αρχές του 2011, μέσω ενός κοινού φίλου από τη Θεσσαλονίκη. Μου συστήθηκε ως ατζέντης του ΟΠΑΠ και συζήτησα μαζί του για μερικές ημέρες για περίπου έξι λεπτά.

Γνωρίζω τον Νικόλαο Ζαμάνη, οπαδό του Πανιωνίου, από τον καιρό που είχα εμπλακεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ Πανιώνιος. Από τότε που έφυγα από την ομάδα οι επαφές μας ήταν ελάχιστες.

Ο μόνος με τον οποίο εμφανίζομαι να συνομιλώ κατά τη διάρκεια της έρευνας των τηλεφωνικών μου επικοινωνιών είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, υπάλληλος της ΕΠΟ για χρόνια. Ασχολείται με το ποδόσφαιρο, οπότε ανταλλάσσουμε απόψεις γι' αυτό. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι 20 από τις 36 συνομιλίες μας δεν σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Όλες μας οι συζητήσεις είχαν να κάνουν με το πως φτιάξαμε τη φιλία μας.  

3. Παραβίαση του τεκμήριου της αθωότητας και η αρχή της αντικειμενικής αμεροληψίας (άρθρο 6 παρ. 2 της Ευρωπαϊκής συνθήκης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων)

Παρουσιάστηκα στον 9ο ανακριτή Αθηνών στις 27 Ιουνίου 2011 για να καταθέσω, αναφορικά με τις κατηγορίες που μου αποδόθηκαν και κάτω από απαράδεκτες συνθήκες σφοδρής, εκτενής και συνεχόμενης ταπείνωσης της προσωπικότητάς μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Καθημερινές ανακοινώσεις με κεφαλαία γράμματα στον Τύπο και στην τηλεόραση, συνοδευόμενες με φωτογραφίες μου , οι οποίες με παρουσίαζαν ως σίγουρο ένοχο, χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένα γεγονότα, χρησιμοποιώντας χυδαίους και άσεμνους χαρακτηρισμούς, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου.
Η επίθεση που δέχτηκα και εξακολουθώ να δέχομαι από τα ΜΜΕ και που στοχεύουν στην επαγγελματική, ηθική και κοινωνική μου κατάρρευση, συνοδεύτηκε από ένα τεράστιο φάσμα διαρροής. Συνεχόμενες και εκτενείς δημοσιεύσεις των τηλεφωνικών μου συνομιλιών στον Τύπο και στην τηλεόραση παρουσιάστηκαν σαν να περιέχουν στοιχεία που με καθιστούν ένοχο, χωρίς να έχω την ευκαιρία να τα αντιμετωπίσω, καθώς δεν είχα τη δυνατότητα να έρθω σε επικοινωνία με εκδοτικές και τηλεοπτικές εταιρίες.
 
Οι ακόλουθες δημοσιεύσεις στον Τύπο παραβιάζουν το τεκμήριο της αθωότητάς μου:

-Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εξέδρα» στις 23.06.2011, υπάρχει ολόσωμη φωτογραφία δικιά μου με τίτλο: «Διαλύουν το παρακράτος».

-Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Goal News» στις 23.06.2011 δημοσιεύεται ο τίτλος: «Το ήξερες, το στοιχημάτισες, σε έπιασαν».

-Στη σελίδα 2 της εφημερίδας realsports στις 26.06.2011, γράφεται: «Φωτιά και τσεκούρι για ΠΑΕ. Αφήστε τις ομάδες και να τιμωρηθούν οι ένοχοι», τη στιγμή που στην πρώτη σελίδα υπάρχει η φωτογραφία μου.

-Στη σελίδα 3 της εφημερίδας realsports στις 26.06.2011, κάτω από μια δική μου φωτογραφία γράφεται: «Ευκαιρία για εξιλέωση».

-Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» στις 25.06.2011 υπάρχει φωτογραφία μου μαζί με άλλους δύο που θεωρούνται ύποπτοι και με τίτλο: «Έτσι έστηνε αγώνες η μαφία».

Με βάση τα παραπάνω δημοσιεύματα που με αποκαλούν μέλος «μαφίας» όχι μόνο η τιμή και η φήμη μου προσβλήθηκαν, αλλά ήταν φανερό ότι η αθωότητά μου παραβιάστηκε κατάφωρα. Τα αρνητικά δημοσιεύματα εναντίον μου ήταν εύκολο να επηρεάσουν την αμεροληψία των ανθρώπων που αποφάσισαν στην κράτησή μου.

Η παραπάνω εξύβριση της προσωπικότητάς μου από τα ΜΜΕ αποτελεί μια σοβαρή παράβαση του τεκμήριου της αθωότητάς μου, όπως προβλέπεται από το άρθρο 6 της Ευρωπαϊκής συνθήκης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το άρθρο 14 των Ηνωμένων Εθνών για τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του και το άρθρο 52 για τα ανθρώπινα δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Είναι φανερό ότι η περίπτωσή μου αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο παράβασης του νόμου, που προσέβαλε τα ατομικά μου δικαιώματα και την προσωπική μου ελευθερία. Η  αδίστακτη εξύβριση της προσωπικότητάς μου από τα ΜΜΕ, το ένταλμα σύλληψής μου καθώς και οι ταραχώδεις συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της κατάθεσής μου συνιστούν ταπείνωση των κανόνων τους κράτους δικαίου και της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας.

3. Ανεπαρκή στοιχεία που υπαγορεύει το άρθρο 282 παρ.2 του Ελληνικού Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, αναφορικά με την προληπτική κράτηση

Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο, η προληπτική κράτηση απαιτείται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Ο κίνδυνος απόδρασης. Ο κίνδυνος απόδρασης υφίσταται όταν η κατοικία του κατηγορούμενου δεν είναι γνωστή στη χώρα ή όταν έχει προβεί σε ενέργειες για να αποδράσει, ή έχει φυγόδικο παρελθόν ή έχει κριθεί ένοχος για απόδραση από τη φυλακή.

Ο κίνδυνος να διαπράξει νέα εγκλήματα. Αυτό το κριτήριο βασίζεται στην εξεύρεση παλαιότερων εγκλημάτων. Δεν υπήρξα ποτέ φυγάς, ποτέ δεν κατηγορήθηκα για απόδραση, ποτέ δεν είχα κατοικία άγνωστη προς τη χώρα μου. Ποτέ δεν κατηγορήθηκα με αυτού του είδους τις ενέργειες. Έχω μόνιμη κατοικία και η διεύθυνσή μου είναι γνωστή στις Αρχές. Ουδέποτε σχεδίασα να διαφύγω, αλλά αντιθέτως, εμφανίζομαι όποτε και όπου μου ζητάται. Ποτέ δεν υπήρξα φυγάς, διότι α) δεν έχω Αμερικανικό διαβατήριο και το αρνούμαι κατηγορηματικά αφού δεν προκύπτει από πουθενά και β) ποτέ δεν υπήρξα Αμερικανός πολίτης, όπως λανθασμένα έρχεται στο συμπέρασμα ο ομιλητής στις κασέτες. Υπάρχει επίσημο έγγραφο από τις φυλακές στο Ναύπλιο που επιβεβαιώνουν ότι κατά τη διάρκεια της φυλάκισής μου δεν τιμωρήθηκα πειθαρχικά, έχω δείξει άριστη διαγωγή απέναντι σε όσους εργάζονται εκεί και στους συγκρατούμενους μου και ακολουθώ πιστά τους κανόνες που εφαρμόζονται.

Είμαι ήδη 53 ετών και αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα υγείας (διαβήτης) και η παραμονή μου στη φυλακή χειροτερεύει την κατάστασή μου. Περιττό να σας πω ότι από τη στιγμή κι έπειτα που έχω πέσει στα χέρια της αστυνομίας έχω μεταφερθεί τρεις φορές σε νοσοκομεία της Αθήνας (Ιπποκράτειο και Ευαγγελισμός). Έχω οικογένεια με πέντε παιδιά και μια σύζυγο άνεργη, τους οποίους πρέπει να φροντίσω και ειδικά το μόλις 15 μηνών γιο μου. Επομένως πιστεύω ότι πρέπει να μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω πίσω και να τους σταθώ».

10 PHOTOS
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Παπαγιάννης (video+photos)
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Παπαγιάννης (video+photos)
Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό η Ρόγκα
Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό η Ρόγκα
Στις 27/7 η κλήρωση του Κυπέλλου
Στις 27/7 η κλήρωση του Κυπέλλου
Formula 1: Νέο διετές συμβόλαιο του Χάμιλτον με τη Mercedes
Formula 1: Νέο διετές συμβόλαιο του Χάμιλτον με τη Mercedes
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  02:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  04:00Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:05Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  04:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:15Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  05:30Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  06:20XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  06:35Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  07:05Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  07:3049η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:35Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  08:20Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  08:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  09:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  11:05Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:40Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα (Ζ)
  11:45Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  13:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  13:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:30Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:35Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Νυρεμβέργη
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:35Μαρκόπουλο.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:00Φινλανδία.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:00Paragliding World Cup.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:30Canada Man.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  18:00Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Ραφαέλ Ναδάλ - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • GP Confidential 2018 E12
  20:30Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies