Δεν μπορούσαν τα παλικάρια...

Δεν μπορούσαν τα παλικάρια...

Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο, λέει το γνωστό τραγούδι και κάπως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα για κάποιες από τις καλοκαιρινές μεταγραφές στις… γειτονιές της Super League.

Ποδοσφαιριστές που σε αρκετές περιπτώσεις τους υποδέχτηκαν με το… κόκκινο χαλί και άκρατο ενθουσιασμό στις ομάδες τους, αποδείχτηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και δεν  γέμισαν το... μάτι των προπονητών τους. Ορισμένοι εξ αυτών δεν πήραν καθόλου ευκαιρίες συμμετοχής, κάποιοι «νιαούρισαν» σαν γατάκια την ώρα της κρίσης και αποχώρησαν με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ άλλοι έφυγαν για να επανέλθουν στο μέλλον στην «μάνα του λόχου» με περισσότερα παιχνίδια και εμπειρίες στα πόδια τους.

Το Onsports παρουσιάζει τους 17 νεοαποκτηθέντες παίκτες των ομάδων της Super League, για τους οποίους ανακοινώθηκε επίσημα το «game over» και έφυγαν για άλλες πολιτείες, με την ελπίδα να αποδειχτούν περισσότερο «ερωτικές» για την καριέρα τους, πλην του Τουμέρ Μετίν ο οποίος αποφάσισε να βγει στην σύνταξη…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πέρασε και δεν ακούμπησε!

Εριξε άγκυρα στο λιμάνι του Πειραιά στο… υστερόγραφο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, εκμεταλλευόμενος το «παραθυράκι» για τους ταλαιπωρημένους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Ούτε η εξαιρετική περυσινή σεζόν στον Βόλο, ούτε η κλήση του στην Εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος, στάθηκε ικανή να συγκινήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε!  Ο «τσινγκούρι» δεν του έδωσε δευτερόλεπτο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» και προκειμένου να μην βγάλει αράχνες από την απραξία, η διοίκηση με την σύμφωνη γνώμη του Βάσκου τεχνικού, του έδωσε «φύλλο πορείας» για τα Γιάννενα. Δανεικός για έξι μήνες στον ΠΑΣ και μετά, έχει ο Θεός!

Συμμετοχές: -
Συνολικός χρόνος: -

ΦΡΑΝΘΙΣΚΟ ΧΑΒΙΤΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Καταφύγιο» στην Τουρκία

Ευκαιρίες με το σταγονόμετρο πήρε ο Ισπανός μέσος το διάστημα της παραμονής στου Ρέντη. Μόλις τέσσερις συμμετοχές στην παράσταση του πρωταθλήματος (μ΄ ένα γεμάτο 90λεπτο στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, όπου συνδυάστηκε με το πρώτο και τελευταίο γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού) και μία παρουσία στο Κύπελλο. Αφού τα παιδιά του Πειραιά μίλησαν με την… μισή Super League για τον δανεισμό του, στο τέλος, τον έστειλαν δανεικό στην γειτονική Τουρκία και στην Ουρντούσπορ του Εκτορ Ραούλ Κούπερ για τους επόμενους έξι μήνες. 

Συμμετοχές: 5
Συνολικός χρόνος: 246 λεπτά

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ – ΑΕΚ
«Εξέθεσε» τον Αντι Γουόρχολ!

Κέρδισε λιγότερα από τα περίφημα 15 λεπτά δημοσιότητας του Αντι Γουόρχολ, στο πρώτο πέρασμά του από την Ενωση. Η πεντάλεπτη συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Στουρμ Γκρατς στην τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση της ΑΕΚ, είναι αυτό το κατιτίς που θα΄χει να θυμάται ο 20χρονος δεξιός μπακ χαφ. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν ακούμπησε την μπάλα, ενώ πριν από λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στον Απόλλων Σμύρνης…

Συμμετοχές: 1
Συνολικός χρόνος: 5 λεπτά

ΖΕΣΟΥΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ – ΠΑΟΚ
Τον «έφαγε» ο Σταφυλλίδης

Τα 2,5 χρόνια προϋπηρεσίας στον Ολυμπιακό, δεν ήταν αρκετά για την επιβίωση στην Τούμπα! Η μόνιμη παρουσία του Λίνο στην ενδεκάδα, σε συνδυασμό με το ξεπέταγμα του νεαρού Σταφυλλίδη, αλλά και τα οικονομικά ζόρια της ΠΑΕ, τον έστειλαν με συνοπτικές διαδικασίες στην πόρτα της εξόδου. Για την θητεία  στον ΠΑΟΚ, θα αφηγείται στα ποδοσφαιρικά απομνημονεύματά του, την πρώτη και τελευταία επίσημη συμμετοχήστο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη, άντε και τα καλά λόγια του Λάζλο Μπόλονι στο ξεπροβόδισμα από την Θεσσαλονίκη…

Συμμετοχές: 1
Συνολικός χρόνος: 90 λεπτά

ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ ΜΑΡΑ – ΞΑΝΘΗ
Ο Ουζουνίδης και τα δίδυμα!

Παρά την «αλλεργία» που τρέφει ο Χρήστος Πανόπουλος για τους παίκτες που τα΄χουν τα χρονάκια τους, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατάφερε να τον περάσει στην Ξάνθη. Στην πορεία, ο Ρουμάνος μέσος δεν θύμισε σε τίποτα τις καλές εμφανίσεις τoυ με τον Ηρακλή και γρήγορα τέθηκε στο περιθώριο από τον Εβρίτη τεχνικό. Ο ερχομός των διδύμων παιδιών του στην ζωή, τον έστειλαν μια ώρα αρχύτερα στο δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα.

Συμμετοχές: 4
Συνολικός χρόνος: 149 λεπτά

ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΚΑΤΑΪ – ΟΦΗ
Κάθε λιμάνι και καημός!

Το… προσάραγμα στα ελληνικά λιμάνια. αποδείχτηκε μια εξαιρετικά δύσκολη ιστορία για τον νεαρό Σέρβο μέσο. Ούτε στον Πειραιά, ούτε στο Ηράκλειο κατάφερε να στεριώσει, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο… σπίτι της Βοϊβοντίνα, με την σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού που εξακολουθεί να διατηρεί τα δικαιώματά του. Οι «ερυθρόλευκοι» τον έστειλαν για το εν Ελλάδι «αγροτικό» στον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι. Οι ευκαιρίες που έλαβε από τον Νίκο Αναστόπουλο στην κρητική ομάδα, μετρήθηκαν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δύο όλες και όλες επίσημες συμμετοχές, οι οποίες συνολικά δεν έφτασαν ούτε τα 45 λεπτά ενός ημιχρόνου. Εις το επανιδείν!

Συμμετοχές: 2
Συνολικός χρόνος: 27 λεπτά

ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ ΝΤΑΤΟΜΟ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
90 λεπτά κρητικών αναμνήσεων

Ελάχιστοι θα θυμούνται το πέρασμα του Ουρουγουανού αμυντικού από το Ηράκλειο. Ο 30χρονος παίκτης αποδείχτηκε κατώτερος των προσδοκιών και η επίσκεψη στο λογιστήριο για την αποζημίωση και την διακοπή της συνεργασίας  με την κρητική ομάδα, ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη. Τα 90 λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, θα του θυμίζουν ότι κάποτε φόρεσε την φανέλα του Εργοτέλη.

 Συμμετοχές: 1
Συνολικός χρόνος: 90 λεπτά

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΟΚΟΓΙΕ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ο… αόρατος Νιγηριανός!

Στις 11 Ιουλίου του περασμένου έτους, η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την μεταγραφή και την συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια με τον Εμάνουελ Οκόγιε. Ε λοιπόν, όσο είδατε εσείς τον Νιγηριανό επιθετικό, άλλο τόσο τον είδαμε κιι εμείς! Στην πορεία μάλιστα και ενώ ουδέποτε φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου σε επίσημο παιχνίδι, χάθηκαν τα ίχνη του ακόμη και από τις προπονήσεις(!) των «κυανέρυθρων» χωρίς ποτέ να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση…

Συμμετοχές: -
Συνολικός χρόνος: -

ΓΙΟΥΡΙΤΣΑ ΒΡΑΝΙΕΣ – ΑΡΗΣ

Αχ αυτοί οι τραυματισμοί!

Δέκα χρόνια στη Γερμανία ο Κροάτης μέσος δεν είχε θέμα με τους τραυματισμούς. Ελα όμως που στην Θεσσαλονίκη του πλάκωσαν όλοι μαζεμένοι, με συνέπεια να λοξοδρομήσει της πορείας του και να βουλιάξει στα νερά του Θερμαϊκού! Δεν θα λείψει από κανέναν στον Αρη, ενώ ο ίδιος πέρα από τις δύο μόλις συμμετοχές με τους «κίτρινους» θα΄χει να θυμάται τα πολλά οργανωτικά και οικονομικά προβλήματα – όπως ο ίδιος τόνισε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του- που συνάντησε στην μακεδονική ομάδα.

Συμμετοχές: 2
Συνολικός χρόνος: 59 λεπτά

ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΣΕΣΜΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Τον πρόδωσε ο…. καθρέφτης!

Ένα μέλος λιγότερο μετράει η Ισπανική… παροικία στην Τρίπολη. Ο 34χρονος μέσος ήρθε με άκρως θετικές συστάσεις το περασμένο καλοκαίρι και υπέγραψε στον Αστέρα, ωστόσο ο «καθρέφτης» του γηπέδου, δεν έβγαλε το αποτέλεσμα που περίμεναν οι Αρκάδες και δεν τον έδειξε... όμορφο! Τα 38 λεπτά της παρουσίας  στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, αποτέλεσαν το… limit up της σύντομης θητείας στον Μοριά. 

  Συμμετοχές: 3
Συνολικός χρόνος: 78 λεπτά

ΒΑΛΕΡΙ ΜΕΖΑΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Το… φάντασμα του Αγρινίου!

Ελάχιστοι στο Αγρίνιο θα θυμούνται ακόμη και σήμερα, λίγες μόλις ημέρες μετά το «άντε γεια», την συνεργασία του με τον Παναιτωλικό. Παίκτης – «φάντασμα» ο Καμερουνέζος μέσος, πήρε μηδαμινές ευκαιρίες συμμετοχής. Τα 16 λεπτά συμμετοχής - στις τρεις όλες και όλες επίσημες εμφανίσεις με τα «καναρίνια» - μιλάνε από μόνα τους και καταδεικνύουν την «επιτυχία» της μεταγραφής.

Συμμετοχές: 3

Συνολικός χρόνος: 16 λεπτά

ΜΟΧΑΜΑΝΤΟΥ ΣΕΓΕ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Τα «test events» και το «game over»

Κέρδισε με το σπαθί του μία θέση στο ρόστερ του Παναιτωλικού, περνώντας με επιτυχία τα «test – events» του Μπάμπη Τεννέ κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Όταν τον περασμένο Αύγουστο υπέγραφε τριετές συμβόλαιο, κανείς ασφαλώς δεν περίμενε πως τέσσερις μήνες αργότερα θα τελειώσουν τα… credits στο Αγρίνιο. Πριν του κουνήσουν το άσπρο μαντήλι. πρόλαβε να ιδρώσει την κυανοκίτρινη φανέλα σε δύο παιχνίδια… 

 Συμμετοχές: 2
Συνολικός χρόνος: 67 λεπτά

ΧΑΜΠΙΜΠ ΜΠΑΜΟΓΚΟ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Τα… τσιμέντα δεν κουνήθηκαν!

Υπέγραψε μετά βαϊών και κλάδων στον Παναιτωλίκό. Το πλούσιο βιογραφικό και οι μεγάλες παραστάσεις του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, δεν έφταναν προκειμένου ο διεθνής επιθετικός από την Μπουρκίνα Φάσο, να γκρεμίσει τα... τσιμέντα στο Αγρίνιο. Άχρωμος και άνευρος στις τέσσερις εμφανίσεις του, δεν δικαιολόγησε ούτε τα μισά σχόλια από τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την αφεντιά του, αμέσως μετά το deal με τα «καναρίνια». Στο Αγρίνιο θα τον θυμούνται περισσότερο για την χολή που έσταξε και τις κωμικές δηλώσεις του, περί οικονομικών προβλημάτων, μετά το πρόωρο τέλος της συνεργασίας τους…

Συμμετοχές: 4
Συνολικός χρόνος: 54 λεπτά

ΕΚΤΟΡ ΛΟΥΙΣ ΚΟΥΕΒΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Οι διθύραμβοι, ο πάγκος και η… σέντρα!

Μία εγκυκλοπαίδεια γεμίζει από τα γραφόμενα στον Τύπο, με αφορμή τον καλοκαιρινό «γάμο» του Εκτορ Λουίς Κουέβας με τον ΠΑΣ. Λίγο ακόμη και θαρρείς πως στην υποδοχή του Αργεντινού επιθετικού στα Γιάννενα, θα έδινε το παρών μέχρι και ο Ηπειρώτης στην καταγωγή Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας! Μετά τον μήνα του μέλιτος παρουσιάστηκαν τα προβλήματα. Ο Στεφάν Ντεμόλ τον μονιμοποίησε με «εισιτήριο διαρκείας» στον πάγκο, ενώ ούτε ο διάδοχός του Βέλγου τεχνικού στον πάγκο, Αγγελος Αναστασιάδης συγκινήθηκε με την αφεντιά του. Ηταν στραβό το κλήμα για τον Κουέβας, το΄φαγε και ο γάιδαρος. Τι το ήθελε να βγάλει με δηλώσεις του στην… σέντρα την διοίκηση του ΠΑΣ για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές; Να περάσει ο επόμενος!

Συμμετοχές: 5
Συνολικός χρόνος: 155 λεπτά

ΡΟΝΑΛΝΤ ΧΟΥΤ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο… πικρός Σεπτέμβρης!

Ούτε τα πρωτοβρόχια των Ιωαννίνων δεν πρόλαβε ο πολυδιαφημισμένος Παραγουανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από τη Λίβερπουλ. Στις 28 Σεπτεμβρίου έλυσε την συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να΄χει παίξει ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι με τον «Αγιαξ». Η  εγκυμοσύνη της συζύγου του ασφαλώς και δεν αποτέλεσε την αιτία του πρόωρου διαζυγίου, όπως επιχείρησαν να περάσουν κάποιοι «εντός των τειχών», προφανώς για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις….

Συμμετοχές: -
Συνολικός χρόνος: -

ΜΑΜΑΝΤΟΥ ΜΠΑΓΚΑΓΙΟΚΟ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Τα σκουλαρίκια και το παλικάρι!

Αν και πρωτοήρθε στο ελληνικό… χωριό για να κουβεντιάσει με τον Ηρακλή, τελικά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον ΠΑΣ. Ο Στεφάν Ντεμόλ δεν... τρελάθηκε με την μεταγραφή και τον χρησιμοποίησε μονάχα για 26 λεπτά στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο. Αυτή, ήταν και η μοναδική προσωπική παράστασή του με την φανέλα του «Αγιαξ».  Το... απόσταγμα του πρόωρου διαζυγίου, περικλείεται στην περίφημη- ιστορική - ατάκα του Αγγελου Αναστασιάδη, «δεν μπορεί το παλικάρι». Ισως και τα σκουλαρίκια με τα οποία έσκαγε μύτη στις προπονήσεις του ΠΑΣ.

Συμμετοχές: 1
Συνολικός χρόνος: 26

ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Τα σημάδια του χρόνου

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και έτσι η Κέρκυρα δεν μάσησε ν΄ αλλάξει δαχτυλίδια το περασμένο καλοκαίρι με τον 37άρη Τουμέρ Μετίν. Ο Τούρκος με τα ποιοτικότερα ξένα… στραβά πόδια που΄χουν «οργώσει» τα ελληνικά γήπεδα, δεν έκανε την διαφορά στο νησί των Φαιάκων. Από την στιγμή που έπαψε να υφίσταται το «αγκάθι» της στρατιωτικής  θητείας και ο Χάβι Γκράθια δεν έδειξε διατεθειμένος να τον εμπιστευτεί στην μετά – Μπάντοβιτς εποχή, προχώρησε σε εθελούσια έξοδο, με ψηλά το κεφάλι από την νησιώτικη ομάδα και κρέμασε τα παπούτσια του. 

  Συμμετοχές: 6
Συνολικός χρόνος: 317



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved