Απολογισμός πεπραγμένων Αρη και επίθεση σε Σκόρδα

Απολογισμός πεπραγμένων Αρη και επίθεση σε Σκόρδα

Σε απολογισμό των πεπραγμένων της ΠΑΕ Αρης προχώρησε η διοίκηση των «κιτρίνων» στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (21/12)

{textlink02}

Ο πρόεδρος, Θανάσης Αθανασιάδης, αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της ομάδας που είναι δύσκολη, μίλησε για τις μεταγραφές, τόνισε ότι είναι δύσκολη η περίπτωση επιστροφής του Κόκε και ανακοίνωσε ουσιαστικά ότι ο Γιάκομπ αποτελεί παρελθόν.

Εκείνη όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν η επίθεση του αντιπροέδρου της «κίτρινης» ΠΑΕ, Δημήτρη Σαρρή, εναντίον του Λάμπρου Σκόρδα για την εποχή που ασκούσε χρέη προέδρου στον Αρη.

«Επί Σκόρδα ήρθαν 77 ποδοσφαιριστές στον Άρη, αλλά πολλοί έφυγαν απλήρωτοι και τα χρέη τα επιβαρυνθήκαμε εμείς. Για τις 19 προσφυγές που έχουν γίνει στη FIFA, όχι μόνο αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε τεράστια ποσά, αλλά επιπλέον έχουμε μπει στη «μαύρη λίστα» της FIFA», ήταν μία από τις χαρακτηριστικές αποστροφές των δηλώσεών του.

Αρχικά μίλησε ο Θανάσης Αθανασιάδης, πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης.

«Έχουμε σκοπό να καταδείξουμε στον κόσμο της ομάδας, την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα και θα αναφερθούμε σε θέματα τα οποία επηρεάζουν την καθημερινότητα του Συλλόγου. Προηγήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Φορέα που αναφέρθηκε σε οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Μια περίοδος που διανύουμε που ξεκίνησε υπό δύσκολες προϋποθέσεις με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, που επηρέασε όλο το φάσμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, δημιούργησαν ένα αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία της ομάδας

Είχαμε μείωση στα διαρκείας 35% κάτι που πρακτικά αναλύεται σε μια απώλεια εσόδων 500.000 ευρώ. Απώλεια της κεντρικής χορηγίας του ΟΠΑΠ κάτι που στερεί από την ομάδα έσοδα περίπου 500.00 ευρώ, η ανυπαρξία χορηγού αναγκάζει τη διοργανώτρια για να καλύψει τα έξοδα να παρακρατεί από τις ομάδες σημαντικότατα ποσά και στη δική μας περίπτωση απώλεια 350.000 ευρώ. Υπήρχε μια οπισθοχώρηση στα διαφημιστικά έσοδα. Σε σχέση με πέρυσι ένα επίπεδο 550.000 ευρώ επιπλέον η συνεισφορά στα ‘έσοδα από τα μεμονωμένα εισιτήρια όπου είχαμε υπάρχει μεγάλη αποκόλληση σε σχέση με πέρυσι της τάξεως των 300.000 ευρώ. Αν υπολογίσουμε για διάφορους λόγους, πως υπάρχει καθυστέρηση στην είσπραξη εσόδων 750.000 ευρώ και μέσα σε αυτό το διάστημα, υποχρεώσεις της εταιρίας στο ελληνικό δημόσιο το τελευταίο εξάμηνο 1.700.000 συν την καταβολή οφειλομένων σε ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Αν τα υπολογίζουμε βλέπουμε που έχει φτάσει τα έσοδα και πόσο δύσκολη είναι η προσπάθεια της ομάδας. Και αντί να υπάρχει μια συσπείρωση και ανταπόκριση αντιθέτως βλέπουμε μια καθημερινή προσπάθεια από μέσα που υποτίθεται ότι πρόσκεινται στον Άρη, μια αρνητική κριτική χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν.

Ένα γεγονός το οποίο επιφέρει μόνο αρνητικά αποτελέσματα και δημιουργεί ένα αρνητικό κλίμα.

Το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά με τέτοια τακτική ζημιωμένος βγαίνει μόνο ο σύλλογος. Αντί να υπάρχει συσπείρωση υπάρχει μια διάσταση απόψεων και ένα διχασμό, που μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Αυτό το κλίμα το εισπράττει η ομάδα και έχει αντίκτυπο στα αποτελέσματα της ομάδας. Στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ τα κοινά δεν έχω ξαναδεί τέτοια αντιπολιτευτική πολιτική με τέτοια σφοδρότητα που δεν πλήττει κανένα από το συμβούλιο αλλά βλάπτει το σύλλογο και μόνο.

Αναφερόμενοι στο αγωνιστικό, από τον περασμένο Μάιο η ομάδα κινήθηκε στο σχεδιασμό, βάσει των εισηγήσεων του κ. Τσιώλη που αφορούσαν πρώτα το κομμάτι των αποδεσμεύσεων. Αποχώρησαν οι παίκτες που είχαν υποδειχτεί πλην μιας δύο περιπτώσεων που κατέστει ανέφικτη, αυτή η αποχώρηση με συνέπεια να παραμείνουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στον αριθμό των παικτών

Στο θέμα μεταγραφών και ανανεώσεων, πλησιάσαμε πολύ το πλάνο που είχαμε σε συνδυασμό με τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα. Σε γενικές γραμμές, σε αριθμό και σε ποιότητα παικτών κινηθήκαμε βάσει του αρχικού σχεδιασμού. Ανέβηκαν μετά από εισήγηση παίκτες από τα τμήματα υποδομών για να αναδείξουν το ταλέντο τους και ο σύλλογος στο μέλλον να καρπωθεί.

Παρόλα αυτά εμφανίστηκαν δυσλειτουργίες. Οι ευθύνες είναι πολλές έχουν εντοπιστεί από εμάς, κυριότερη η οικονομική δυσπραγία κάτω από την οποία δουλεύουν οι παίκτες και έχει μοιραία αποτελέσματα στην απόδοση. Επίσης η καθυστερημένη ενσωμάτωση παικτών αξίας. Όλα αυτά επέφεραν ένα κλίμα εκνευρισμού μια αναστάτωση ένα αρνητικό επηρεασμό στην ψυχολογία των παικτών με συνέπειες και κάποιες δυσλειτουργίες στο κλίμα στα αποδυτήρια. Το θέμα είναι από εδώ και μπρος να δούμε τον τρόπο θεραπείας. Προσπαθούμε καθημερινά για τη βελτίωση τους. Άμεση προτεραιότητα είναι η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στους παίκτες και ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον με τη διευθέτηση των υποχρεώσεων προς το δημόσιο κάτι που θα απελευθερώσει τα απαιτούμενα κεφάλαια για να είμαστε συνεπείς στους παίκτες

Με την έλευση του προπονητή ελπίζουμε η σκληρή δουλειά να αρχίζει να αποδίδει καρπούς, να γίνει συμπαγές το σύνολο με άμεση συνέπεια τα αγωνιστικά αποτελέσματα. Απαραίτητη προϋπόθεση η υπομονή του κόσμου, η συσπείρωση και η στήριξη για να αποφορτίσουμε το κακό κλίμα και να δείξουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες που τους πιστεύουμε. Με όλα αυτά άμεσα θα ανατραπεί η κατάσταση

Γόνιμη περίοδος αυτή του Γενάρη όπου θέλουμε να πάρουμε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από την αναδιάρθρωση του έμψυχου υλικού».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Αντώνης Ζαμπέτας:

«Ο κόσμος πιστεύει ότι δεν έχουμε πει αυτά που έπρεπε, να ακούσει και έχει εκλάβει  ως αδυναμία που δεν έχουμε μιλήσει με στοιχεία. Εγώ θα μιλήσω χρησιμοποιώντας τη λέξη σεβασμός που πρέπει να δείξουμε τον Άρη.

Πρώτο στοιχείο της διοίκησης για σεβασμό, είναι πως παραλάβαμε την εταιρία, δείξαμε απόλυτο σεβασμό στον κόσμο και τη λέσχη. Όταν κάποια στιγμή αντιληφθήκαμε τα μεγέθη και τις δικαστικές αποφάσεις και τις απαιτήσεις που υπήρχαν δεν προσφύγαμε σε διοίκηση πρωτοδικείου, αλλά σεβόμενοι τον κόσμο του Άρη και τη λέσχη πήραμε το βάρος αυτό, χωρίς φόβο, γιατί ήμασταν σίγουροι πως με τη συσπείρωση που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 44 θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.

Φτάσαμε βέβαια σε ένα κυκεώνα, ιδιαίτερα τη δεύτερη χρονιά, καθώς η μία απαίτηση να έρχεται πίσω από την άλλη.  Η πληρωμή από εμάς μέσα σε 2,5 χρόνια απέναντι σε παίκτες για παρελθόντες χρήσεις 3.200.000, 1.520.000 σε επίδικα που έχουν έρθει, 2.930.000 στο δημόσιο. Αφορούν παρελθούσες χρήσεις 7.650.000 είναι πληρωτέα χρήματα, που έχουν καταβληθεί από το ταμείο της ΠΑΕ. Απαλλάξαμε τον κ. Σκόρδα από κατασχέσεις της προσωπικής του περιουσίας κάτι που δεν σεβάστηκε όπως και την ανάληψη των ευθυνών που δημιούργησε εκείνος από τη δική μας διοίκηση.

Ποσά από τη δική μας χρήση προς τρίτους, 1.520.000 επίδικα ή απαιτήσεις τρίτων προς την ΠΑΕ και τα έχουμε πληρώσει. Οι υποχρεώσεις προς την εφορία είναι 2.930.000 ευρώ και έχουμε ρυθμίσει 3.200.000 ευρώ και συνεχίζονται να πληρώνονται και άλλες 800.000 σε αναστολή στα δικαστήρια. Ούτε αυτό το σεβάστηκε και εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

Στη φετινή χρήση της εταιρίας λείπουν από τη ρευστότητα της εταιρίας 1.700.00 ευρώ για την εφορία αλλά αφορούν και ρυθμίσεις παλαιών χρήσεων που εξυπηρετούμε. Με τη μείωση της ρευστότητας που υπάρχει στο ταμείο έχουν στραγγαλιστεί με τη μείωση από τα τηλεοπτικά από τη λίγκα με την έλλειψη χορηγίας ΟΠΑΠ μείωση διαρκείας μείωση εισιτηρίων. Το σύνολο των εισπράξεων από τα εισιτήρια μέχρι στιγμής είναι 157.000 ευρώ με όλα αυτά τα στοιχεία

Η πολιτική της εταιρίας είναι η εξυγίανση των συλλόγων αλλά δεν προστάξαμε την ανάπτυξη της εταιρίας όπως έκαναν άλλες ομάδες, κάτι που θα είχε οδυνηρά αποτελέσματα, που μπορούν να επηρεάσουν όλες τις ομάδες. Η στραγγαλισμένη ρευστότητα μας οδήγησε οι παίκτες να μην είναι πληρωμένοι όπως θα έπρεπε και δεν είναι ελαφρυντικό αλλά καταλαβαίνουμε ότι δημιουργείται αναστάτωση στις οικογένειες τους, όπως και στο προσωπικό της ΠΑΕ, τους ευχαριστώ για την κατανόηση τους. Όλα αυτά μας οδηγούν στο ότι σεβαστήκαμε το σύλλογο έχουμε άψογη συνεργασία με την Λέσχη. Αναλάβαμε όλα τα χρέη και δεν πήγαμε στο πρωτοδικείο. Αυτά θέλουμε να τα κατανοήσει ο κόσμος να σταματήσει να δηλητηριάζεται και να γιγαντώσει τη Λέσχη. Δεν διεκδικούμε το αλάθητο.

Και εκείνος διαχειριστής ήταν και εμείς, αλλά με τα νούμερα που έχουμε βλέπουμε ότι διαχειριστήκαμε καλύτερα τα θέματα του Συλλόγου».

Τον λόγο πήρε ακολούθως ο Α’ αντιπρόεδρος Δημήτρης Σαρρής, που δήλωσε:

«Να δώσουμε συγχαρητήρια για την ομάδα μπάσκετ που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Eurocup. Οφείλω να πω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για τον Άρη, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά. Σε τέτοιες περιόδους χρειάζεται συσπείρωση και όλοι μαζί να παλέψουμε για να τον ξαναβάλουμε στον ίδιο δρόμο. Είμαστε εδώ το παλεύουμε και πιστεύουμε ότι θα βγούμε από αυτή τη δύσκολη φάση, αν όλοι παλέψουμε ενωμένοι για το σύλλογο. Επιλογή μας ήταν η οικονομική εξυγίανση, γιατί αν σκαφτόμασταν τις περιστασιακές επιτυχίες, θα αντιμετωπίζαμε προβλήματα ως σύλλογος. Αυτή μας την απόφαση την κάναμε πράξη. Το τονίσαμε από την αρχή, στόχος είναι πρώτα το καλό του συλλόγου το οποίο επιτάσσει να μην ξεκατινιαζόμαστε στα ραδιόφωνα, να δουλεύουμε και να αφήσουμε αυτούς που λένε ότι λένε, χωρίς απάντηση.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία όμως θα πω ότι υπάρχει προσπάθεια απομάκρυνσης του κόσμου και διάφορα λεγόμενα τα οποία δεν θα μείνουν αναπάντητα. Καλώ τον κ. Σκόρδα να σταματήσει αυτό που κάνει και να σταθεί δίπλα στην ομάδα, για εμάς ας λέει ότι θέλει. Έχουμε κάνει πολλά λάθη και είμαστε εδώ για να τα συζητήσουμε, αλλά η ανοχή και ασυλία τέλος. Θα του κάνω τη χάρη να του απαντάω σε ότι λέει. Θα του κάνω τη χάρη να του δώσω τη δημοσιότητα που θέλει να πουλάει φύλλα και να έχει ακροαματικότητα. Είναι όμως καλύτερο να σταματήσει να λέει ψέματα, γιατί αλλιώς θα αρχίσω εγώ να λέω αλήθειες.

Τα μέλη της λέσχης έχουν το προνόμιο να αποφασίζουν ποιοι πρέπει να διοικήσουν και έχουν το προνόμιο και την ευθύνη να εκλέγουν το ΔΣ της λέσχης που είναι ο ελεγκτικός μηχανισμός της ΠΑΕ, όταν καταλάβουμε όλοι ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και η έκφανση της αποδοκιμασίας προς τη διοίκηση πρέπει να εκφράζεται με τη ψήφο, τότε η λέσχη θα γιγαντωθεί ο κ. Σκόρδας λέει ότι η Λέσχη δεν εκφράζει τον Άρη και ότι υπάρχει νοθεία στις εκλογές, ξεχνάει ότι το 2009 η αδελφή του ήταν σε μια από τις κάλπες. Το 2011 υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Όπως καταλαβαίνετε είναι μια προσπάθεια εξευτελισμού των θεσμών από τον κ. Σκόρδα. Προχωράει σε προσωπικές ύβρεις προς το ΔΣ της λέσχης και σε εμάς που δεν μας αγγίζουν αλλά και σε αγωγές με προφανείς στόχους, όπως να βάλει κάποιον δικό του στη Λέσχη, για να έχει άμεση πληροφόρηση. Θεωρώ ότι τα 2,5 χρόνια που προσπαθήσαμε να μην απαντούμε, ήταν ο σωστός δρόμος αλλά κάποιοι δεν το έχουν εκτιμήσει».

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Αθανασιάδης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:

Για  την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δόσεων προς το δημόσιο: «Δεν μπορώ να προκαταβάλω πότε θα υπάρξει εξέλιξη. Γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος. Εφόσον δεν υπάρξει επιμήκυνση από πλευράς της Πολιτείας, η κατάσταση θα γίνει εξαιρετικά δυσχερής, όχι μόνο για μας αλλά για το σύνολο σχεδόν ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι πρόβλημα που αφορά σε ολόκληρο το αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας. Αυτό που ζητούμε ως χώρα για επιμήκυνση, να ισχύσει και εντός της χώρας για όλη την επιχειρηματική δραστηριότητα, κάτι που θα είναι προς όφελος όλων των πλευρών, κράτους και επιχειρήσεων. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια αύξησης των χορηγικών εσόδων και χρειάζεται κατανόηση από τον κόσμο για τις πραγματικά τραγικές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν. Πρέπει οι φίλαθλοί μας να δείξουν εμπιστοσύνη όχι στα πρόσωπα, αλλά στους θεσμούς».

Για τις διεθνής επενδύσεις και το ταξίδι στο εξωτερικό: «Θέλουμε να μεγιστοποιηθεί η εκμετάλλευση της δύναμης που εκπέμπει ο Άρης, έπειτα μάλιστα από τις διεθνείς επιτυχίες που είχε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε δυνατότητα που μας παρουσιάζεται. Πρόκειται για εταιρείες με έδρα το εξωτερικό, που ίσως σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην Ελλάδα. Κάποιοι κακεντρεχείς παρουσίασαν όμως τις πρόσφατες επαφές μας στη Μαδρίτη ως ταξίδι αναψυχής ή ως ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το el classico Ρεάλ - Μπαρτσελόνα».

Για το τι θα γίνει εφόσον δεν βελτιωθεί η ρευστότητα της ΠΑΕ: «Η έλλειψη ρευστότητας οφείλεται σε μείωση αλλά και υστέρηση εσόδων, λόγω της οικονομικής κρίσης. Μέχρι το τέλος της χρονιάς περιμένουμε χρήματα από τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες, εισπράξεις από πώληση εισιτηρίων κλπ., κάνοντας ορθολογική χρήση. Αν όλα πάνε στραβά και δεν έρθουν τα προσδοκώμενα έσοδα, μοιραία θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τον αγωνιστικό σχεδιασμό στο τέλος της σεζόν, όχι μειώνοντας απαραίτητα ποιότητα ομάδας, αλλά προχωρώντας βέβαια σε εξορθολογισμό του μπάτζετ.

Για την καθυστέρηση, στις πληρωμές των παικτών: «Για το ενδεχόμενο δυσμενούς εξέλιξης στο αγωνιστικό σκέλος, είχε προταθεί στους παίκτες το ενδεχόμενο μείωσης αποδοχών, το οποίο κατανόησαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία, με την προοπτική για καλύτερη εξυπηρέτηση των συμβολαίων τους».

Για τις περιπτώσεις Νάτσο Γκαρσία και Κουλουχέρη, αλλά και για τις αποδεσμεύσεις παικτών: «Οι αποδεσμεύσεις έγιναν βάσει των εισηγήσεων του τότε προπονητή. Ο Κουλοχέρης δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας και έχουν γίνει ήδη οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες, προκειμένου η επιβάρυνση για την ΠΑΕ να είναι η μικρότερη δυνατή. Από τους 11 παίκτες για τους οποίους υπήρχε σχετική εισήγηση, αποχώρησαν οι 8, γιατί μια αποδέσμευση δεν εξαρτάται μόνο από τη δική μας πλευρά».

Σειρά πήρε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, ο οποίος σημείωσε:

«Ήδη είναι σε ισχύ από φέτος και το financial fairplay εκτός από το σύστημα αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ. Ο Άρης δεν κλήθηκε για παρακολούθηση, αντίθετα με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, επειδή προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, διακανονίζοντας τις οφειλές που υπάρχουν.

Το financial fairplay δεν δίνει αδειοδότηση, αλλά μπορεί η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ να επιβάλει άλλες κυρώσεις. Φέτος λειτουργούν 20 από τα άρθρα του και τα υπόλοιπα τίθενται σε εφαρμογή από του χρόνου. Απομένει η Λίγκα να αποφασίσει αν οι κυρώσεις αυτές θα είναι υποβιβασμός, αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα κλπ., αλλά δεν θα έχουμε να κάνουμε με αποκλεισμό από την Ευρώπη. Γι’ αυτό το κομμάτι, υπάρχει το σύστημα αδειοδότησης.

Το αίτημα για επιμήκυνση των δόσεων προς την εφορία δεν είναι μόνο του Άρη, αλλά κατατέθηκε μέσω της ΕΠΟ. Αποτελεί αίτημα όλων των ΠΑΕ εκτός μίας, που δεν θέλω να πω ποια είναι, αλλά έχει 240 δόσεις. Ο υπουργός Οικονομικών, με τον οποίο υπήρξε συνάντηση, μας είπε ότι αν συμφωνήσει κι αυτή η ΠΑΕ που δεν δέχεται μέχρι στιγμής, η επιμήκυνση θα εφαρμοστεί».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Power of love: Τελικά η Αθηνά πόσο χρονών είναι; Δηλώνει 19 εδώ και τρία χρόνια
Power of love: Τελικά η Αθηνά πόσο χρονών είναι; Δηλώνει 19 εδώ και τρία χρόνια
Δυάδα διπλασιασμού
Δυάδα διπλασιασμού
Γιατί καθυστερεί να εκδώσει απόφαση για τον Δ. Γιαννακόπουλο η Euroleague!
Γιατί καθυστερεί να εκδώσει απόφαση για τον Δ. Γιαννακόπουλο η Euroleague!
Πασκουάλ: «Δική μου απόφαση αν θα παίξουν Πέιν και Τζέιμς» (videos)
Πασκουάλ: «Δική μου απόφαση αν θα παίξουν Πέιν και Τζέιμς» (videos)
To Astrology.gr γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο χαρίζοντας ξεχωριστά δώρα στους επισκέπτες του! (photos)
To Astrology.gr γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο χαρίζοντας ξεχωριστά δώρα στους επισκέπτες του! (photos)
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πρωτοπορεί στις σπουδές επαγγελμάτων υγείας
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πρωτοπορεί στις σπουδές επαγγελμάτων υγείας
Η Λουξ στο επίκεντρο της HORECA 2018 με αγαπημένους celebrities!
Η Λουξ στο επίκεντρο της HORECA 2018 με αγαπημένους celebrities!
Καταγγελία - ΣΟΚ στην Εύβοια: Πακιστανός βίασε 13χρονο αγόρι
Καταγγελία - ΣΟΚ στην Εύβοια: Πακιστανός βίασε 13χρονο αγόρι

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης