Γερουλάνος: «Έρχεται το νομοσχέδιο για τον αθλητισμό»
SHARE

Γερουλάνος: «Έρχεται το νομοσχέδιο για τον αθλητισμό»

Για τη νομοθετική ρύθμιση που περιμένει η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών, προκειμένου να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.

{textlink02}

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «Flash»

- Ο Τσάκας περιμένει ένα νόμο για να υπάρχει η δυνατότητα να επενδύσουν.

«Για να έρθει ο πρίγκιπας (γέλια)».

- Για να έρθει ο πρίγκιπας. Σοβαρά μιλάω τώρα, υπάρχει η διάθεση για μια τέτοια νομοθετική ρύθμιση ;

-«Και βέβαια υπάρχει, διότι έχουμε εδώ ένα νομοσχέδιο το οποίο δεν θα έπρεπε να ισχύει σε οποιαδήποτε κοινοτική χώρα, που λέει ότι δεν μπορεί να υπάρξει ξένος ιδιοκτήτης ελληνικής ομάδας. Αυτό που μας ενδιαφέρει, δεν είναι ποια θα είναι η εθνικότητα του ιδιοκτήτη, αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι ο άνθρωπος που θα έρθει να έχει τα κονδύλια, να έχει μία υπόσταση όποια και αν είναι αυτή και όπως υποτίθεται ότι μέχρι σήμερα ελεγχόταν ένας Έλληνας, μπορεί να ελεγχθεί και ένας ξένος. Άρα, η διάθεση είναι να μπορεί να υπάρχει ξένος στον οποίο ανήκει η ομάδα και από αυτή την άποψη λοιπόν η αγωνία αυτή νομίζω ότι μπορεί να…»

- Είναι άλλωστε μία επένδυση, έτσι;

«Βεβαίως επένδυση είναι . Άπαξ και μιλάς για επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τότε πρέπει να θεωρείς ότι κάτι τέτοιο είναι μία επένδυση και άρα το να λες ότι εγώ δεν δέχομαι ξένους είναι λάθος».

- Γιατί το καθυστερείτε όμως κ. υπουργέ και ο κ. Τσάκας πάει από εβδομάδα σε εβδομάδα, από μέρα σε μέρα για να φέρει τα 17.000.000 του πρίγκιπα;

«Καταρχήν δεν το καθυστερούμε αυτό. Αυτό έχει μπει μέσα σε ένα προγραμματισμό που έρχεται με το νομοσχέδιο για τον αθλητισμό. Είναι ένα νομοσχέδιο το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά από διατάξεις που κυρίως αφορούν την κάθαρση στο ποδόσφαιρο, αφορούν τους στημένους αγώνες, αφορούν το ντόπινγκ, αφορούν τη βία. Είναι ένα νομοσχέδιο το οποίο το έχουμε δουλέψει και με το Προστασίας του Πολίτη και με το υπουργείο Οικονομικών, είναι ένα νομοσχέδιο το οποίο κοιτάει να βάλει μία τάξη στα πράγματα τα οποία συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα και το λέω αυτό, γιατί όλα αυτά τα φαινόμενα τα οποία βλέπουμε τώρα, έχουν εντελώς αλλάξει από τότε που αν θέλετε δημιουργήθηκαν. Στην αρχή η βία ήταν ένα φαινόμενο που ήταν κάποιοι «φίλοι» στη διπλανή εξέδρα που τσακωνόντουσαν. Σήμερα πια, το θέμα της βίας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Το ίδιο και το ντόπινγκ. Το ντόπινγκ παλιά, ήταν μία προσπάθεια να γίνεις λίγο καλύτερος. Τώρα είναι μία βιομηχανία η οποία στηρίζεται από τεράστια συμφέροντα και αν δεν την αντιμετωπίσει κανείς στην καρδιά της, δεν πρόκειται να κάνει δουλειά».

- Και ασκείται πολιτική και μέσω του ντόπινγκ σε μεγάλες διοργανώσεις. Μην ξεχνάμε τα παρατράγουδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 εδώ έτσι;

«Μην το συζητάτε! Είναι απαράδεκτα αυτά τα οποία συμβαίνουν και το θέμα των στημένων αγώνων. Παλιά το στήσιμο ενός αγώνα, ήταν υπόθεση ενός παίκτη ή ενός διαιτητή. Τώρα από πίσω από αυτά είναι τεράστια συμφέροντα, τα οποία ουσιαστικά χειραγωγούν το ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να χαρεί ο κόσμος αυτό το οποίο βλέπει, επειδή συνέχεια αναρωτιέται ποια συμφέροντα από πίσω, έχουν οδηγήσει στο όποιο αποτέλεσμα. Και γι αυτό χρειάζεται ένα νομικό πλαίσιο, όπως χρειάζεται και οι διωκτικές αρχές να έχουν καινούργια εργαλεία για να μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτά τα φαινόμενα».

-Σκέφτεστε γιατί μπήκαμε σε ένα θέμα το οποίο έχει την προσοχή πάρα πολλών ιδιαίτερα με το στοίχημα, σκέφτεστε προκειμένου να αποφευχθούν ζητήματα στησίματος αγώνων κ.λπ. να επαναπροσδιορίσετε, το εάν θα συμμετέχουν ομάδες στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ το ελληνικό ή όχι, ή νομίζετε ότι είναι μία συζήτηση άνευ ουσίας γιατί έτσι όπως εξελίσσεται το ΣΤΟΙΧΗΜΑ και παγκοσμιοποιείται, είναι τουλάχιστον ανώφελο το να αποκλείσεις ομάδες.

«Τώρα πια, αυτά τα φαινόμενα έχουν πάρει διαστάσεις και βλέπει κανείς ας πούμε να βάζουν στοιχήματα στην Ταϊλάνδη σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά ο Πλατινί έλεγε ότι αν δεις μία ελβετική ομάδα να την αγοράζει ένας Ασιάτης επιχειρηματίας, αρχίζεις και αναρωτιέσαι αν το ενδιαφέρον του είναι για το ελβετικό ποδόσφαιρο ή αν κάτι άλλο κοιτάει να δει και γι αυτό και η ΟΥΕΦΑ κοιτάει πάρα πολύ προσεκτικά αυτά τα φαινόμενα, διότι καταλαβαίνει ότι και εκείνη έχει μπλέξει μέσα σε ένα ολόκληρο σύστημα. Χρειάζονται καινούργια εργαλεία δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αλλά το να κάνεις ευκαιριακά τέτοια πράγματα δεν θα φέρει αποτελέσματα. Θέλει πραγματικά διαφορετική αντιμετώπιση. Πρέπει να ξέρουμε ότι από εδώ και πέρα πίσω από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα είναι συμφέροντα τα οποία δεν τα βλέπουμε μέσα στο γήπεδο, τα βλέπουμε εκτός γηπέδου και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με εντελώς καινούργια εργαλεία».

-Ποτέ δεν συζητώ τα ποδοσφαιρικά, ακόμα και όταν νικάει ο Ολυμπιακός (γέλια), ωστόσο γίνεται μία πολύ μεγάλη κουβέντα το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των στημένων αγώνων και την κάθαρση που επιχειρείται να γίνει, εάν υπάρχουν τα εχέγγυα και τα όργανα που θα φέρουν σε πέρας μια τέτοια διαδικασία . Βλέπουμε π.χ. ότι αίφνης ενώ έχει μπει σε μία διαδικασία ας το πούμε κάθαρσης με τη δικαιοσύνη και στα πολιτικά δικαστήρια και στα αθλητικά, αίφνης να απομακρύνονται δικαστικοί από την ΕΠΟ οι αθλητικοί δικαστές και να μπαίνουν στη θέση τους άνθρωποι που δεν έχουν μία δικαστική εμπειρία ή μια δικαστική πορεία. Κατά πόσο μπορεί το κράτος, μια κυβέρνηση να επέμβει σ΄ αυτές τις πρωτοβουλίες, ή τις κινήσεις της ΕΠΟ, το περίφημο αυτό αυτοδιοίκητο;

«Όπως οτιδήποτε άλλο στην ελληνική κοινωνία από θεσμούς έχουμε άφθονους, έχουμε περισσότερους από ό,τι μπορούμε να διαχειριστούμε. Το πρόβλημά μας είναι να λειτουργήσουν αυτοί οι θεσμοί και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι θεσμοί που λέμε, υπάρχει η Πολιτεία, υπάρχει η ΕΠΟ, υπάρχει η αθλητική δικαιοσύνη, υπάρχει η τακτική δικαιοσύνη, υπάρχουν μία σειρά από εργαλεία τα οποία πρέπει να λειτουργούν συγχρονισμένα για να μπορέσει να υπάρξει οποιαδήποτε κάθαρση και είναι διπλό το στοίχημα εδώ: Και να γίνει κάθαρση σε αυτό που έχουμε σήμερα αλλά και να διατηρηθεί ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λοιπόν αυτοί είναι οι φορείς που πρέπει να παίξουν μπάλα μεταξύ τους και αυτό είναι το οποίο προσπαθούμε να κάνουμε από τη μεριά της Πολιτείας. Εμείς έχουμε το μεγάλο μέρος της ευθύνης, δική μας δουλειά είναι να καταφέρουμε όλοι αυτοί οι οργανισμοί που ο καθένας έχει την αυτονομία του να συντονιστούν γύρω από κοινούς στόχους. Μέχρι εδώ, έχουν γίνει πολλά μεγάλα βήματα, βήματα τα οποία δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ. Σας θυμίζω ότι πάνω από 13 ομάδες έχουν υποβιβαστεί τουλάχιστον μία κατηγορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άμεσα σε ένα χρόνο. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει, αυτό το οποίο όμως παρακολουθούμε, είναι πως κάνουν και οι άλλοι τη δουλειά τους. Μέχρι σήμερα, εμείς λόγω της αμφισβήτησης των διαδικασιών που είχε η SUPERLEAGUE, κόψαμε, κόπηκαν τα λεφτά του ΟΠΑΠ προς τη διοργάνωση επειδή είπαμε, ότι αυτό το οποίο θέλουμε να δούμε είναι ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτά τα εργαλεία είχαμε, αυτά και χρησιμοποιήσαμε. Το ίδιο κάναμε και σε ότι αφορά το καινούργιο νομοσχέδιο, θα περάσουμε διατάξεις οι οποίες θα στριμώχνουν τα πράγματα πάρα πολύ. Η ΕΠΟ έχει περάσει ένα πιο αυστηρό αθλητικό δίκαιο. Σιγά-σιγά δηλαδή γίνεται ένα πλέγμα γύρω από το οποίο όλα αυτά τα φαινόμενα θα μπορούσαν αν συνεχίσει να υπάρχει βούληση και συντονισμός όλων των φορέων να εξαλειφθούν. Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι ότι έχουν γίνει τα πρώτα βήματα . Εγώ δεν θέλω να κρίνω από συγκεκριμένα γεγονότα, αν και εμένα με θορυβούν πάρα πολύ. Με θορυβούν αλλαγές πλεύσης που βλέπω στον ορίζοντα. Αυτό όμως που πρέπει να ξέρει η SUPERLEAGUE και η όποια SUPERLEAGUE είναι ότι, αν δούμε ότι επιστρέφουν στα φαινόμενα που είχαν παλιά, θα συνεχίσει η διακοπή της χρηματοδότησης και τότε θα έχουμε…»

- Δηλαδή ως ένα εργαλείο πίεσης λειτουργεί ουσιαστικά η διακοπή χρηματοδότησης η οποία είναι αναγκαία….

«Μα η Πολιτεία έχει κάποια εργαλεία στα χέρια της, τα οποία πρέπει να τα χρησιμοποιεί προς μία κατεύθυνση και να μείνει συνεπής σε αυτό το πράγμα. Δεν έχεις άλλο εργαλείο, αν μπεις μέσα στο ποδόσφαιρο και πεις ότι εγώ αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει οπότε θα το κάνω εγώ, τότε αφαιρείς το ελληνικό ποδόσφαιρο από τις διεθνείς διοργανώσεις και εκεί πραγματικά κάνεις πολύ μεγαλύτερη ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο από ότι μπορούμε να κάνουμε τώρα, που σιγά-σιγά βλέπουμε σημάδια βελτίωσης και υπογραμμίζω σημάδια. Δεν έχουμε δει ούτε κάθαρση, ούτε τελική βελτίωση, αλλά βλέπουμε τα πρώτα βήματα. Λοιπόν, πάνω σε αυτή την πορεία εμείς θα συνεχίσουμε και θα πιέσουμε για να συνεχίσουν και όλοι οι άλλοι φορείς προς αυτή την κατεύθυνση».

Γυρνάει τα νησιά ο Βουγιούκας (photo)
Γυρνάει τα νησιά ο Βουγιούκας (photo)
Εκεί υπογράφει ο Παπάζογλου
Εκεί υπογράφει ο Παπάζογλου
Εθνική Ελλάδας U20: Εμφατική νίκη και παραμονή (photos)
Εθνική Ελλάδας U20: Εμφατική νίκη και παραμονή (photos)
Έρχονται τα πάνω… κάτω στην Παιδεία: «Επιστρέφουν» οι δέσμες, καθιερώνεται το εθνικό απολυτήριο
Έρχονται τα πάνω… κάτω στην Παιδεία: «Επιστρέφουν» οι δέσμες, καθιερώνεται το εθνικό απολυτήριο
 • Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Άρης
  14:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  14:30Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν
  14:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E8
  15:00Outdoor Specials.
 • MotoGP 2018
  15:30Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:00Canada Man.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπαρτσελόνα
  16:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:45Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  17:00Αθλητική εκπομπή.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  17:30Outdoor Specials.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018 (Ζ)
  18:00New Hampshire Foxwoods Resorts Casino 301. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ατλάντα Ντριμ - Σιάτλ Στορμ (Ζ)
  19:00NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • RBAR 2018
  21:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  21:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  21:35Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  22:00Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕK - Ολυμπιακός
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2018
  23:10Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  23:25Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Άρης
  23:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Λειψία
  00:25UEFA Europa League 2017 - 2018. Προημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  00:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC 2018
  01:00Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν
  01:05Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  01:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπαρτσελόνα
  01:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  02:15Φινλανδία.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Μπαρτσελόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕK - Ολυμπιακός
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική Φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Μπρέσια - Αρμάνι Μιλάνο
  04:10Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:25Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:50Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Λιόν
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  05:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Ατλάντα Ντριμ - Σιάτλ Στορμ
  06:25NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Λειψία
  06:30UEFA Europa League 2017 - 2018. Προημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  06:45Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  07:20Φινλανδία.
 • UEFA Youth League 2017-18 - Ανασκόπηση
  07:30Ανασκόπηση σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  07:50Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  08:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χόλσταϊν Κίελo - Νυρεμβέργη
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  08:40Στιγμιότυπα.
 • La Liga Santander - Κορυφαίες Αποκρούσεις
  08:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  08:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  09:00German Tennis Championships. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  09:05New Hampshire Foxwoods Resorts Casino 301. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Μπαρτσελόνα
  09:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕK - Ολυμπιακός
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική Φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  11:00German Tennis Championships. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπαρτσελόνα
  11:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2018
  12:40Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  13:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - ΑΕΚ
  13:45Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  13:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Αρμίνια Μπίλεφελντ - Καϊζερσλάουτερν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:30German Tennis Championships. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • WRC 2018
  15:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ατλάντα Ντριμ - Σιάτλ Στορμ
  16:00NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  17:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E6
  18:00Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Αφιέρωμα: James Harden
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του MVP του ΝΒΑ για το 2018, James Harden. (Χιούστον Ρόκετς - Κλ. Καβαλίερς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.)
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  19:30Φινλανδία.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  20:00German Tennis Championships. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  20:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies