Γκόμες: «Όπως πάντα για τη νίκη με Αστέρα!»

Γκόμες: «Όπως πάντα για τη νίκη με Αστέρα!»

Στις δυσκολίες της ερχόμενης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ εστίασε ο Ζοσέ Γκόμες, τονίζοντας παράλληλα πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να φθάσει στην κατάκτηση της νίκης, όχι μόνο για να κλείσει επιτυχημένα τη χρονιά, αλλά για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του «τριφυλλιού» ο οποίος θα εκτελέσει για μία ακόμα φορά χρέη πρώτου προπονητή στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους Αρκάδες εξαιτίας της ασθένειας του 65χρονου Πορτογάλου, μιλώντας στην κάμερα της «Nova» ενόψει του αγώνα, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε διαρκής επικοινωνία με τον Φερέιρα ο οποίος δεν γνωρίζει αν θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, ενώ δεν παρέλειψε να σκιαγραφήσει το προφίλ του Αστέρα, τονίζοντας παράλληλα πως οι «πράσινοι» θα παίξουν όπως πάντα για τη νίκη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοζέ Γκόμες:

Πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας του Σαββάτου, με δεδομένο πως είναι και ο τελευταίος της χρονιάς για το πρωτάθλημα;

«Ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης είναι σημαντικός, όχι μόνον επειδή είναι ο τελευταίος του πρωταθλήματος για το 2011, αλλά διότι θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια και την σκληρή δουλειά, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να αναδειχτούμε πρωταθλητές. Ο αντίπαλός μας είναι μια δυνατή ομάδα που το τελευταίο διάστημα παίζει καλά, έχει νέους παίκτες και από τη δική της πλευρά θα επιδιώξει να νικήσει».

Πως έχετε ακτινογραφήσει τον αντίπαλό σας;

«Ο Αστέρας έχει δυνατή άμυνα, επιτίθεται σωστά και οι παίκτες του διεκδικούν τη μπάλα σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Ο τερματοφύλακας παίζει καλά με τα χέρια και τα πόδια και έχει το προσόν να δίνει πολύ καλά και γρήγορα τη μπάλα για να βγαίνει η ομάδα του σε αντεπιθέσεις. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία μια από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος».

Θα καταφέρει ο κύριος Φερέιρα να βρεθεί στο γήπεδο;

«Ο κύριος Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι καλύτερα και μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται. Αύριο οι γιατροί θα αποφασίσουν αν και πως θα μπορούσε να είναι στο παιχνίδι, όσο καλύτερα προφυλαγμένος γίνεται. Θα γίνει αυτό που θα υποδείξουν οι γιατροί. Από κει και πέρα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί του και γνωρίζει με την παραμικρή λεπτομέρεια ό,τι κάνουμε εδώ, σύμφωνα πάντα με όσα ο ίδιος θέλει και σχεδιάζει».

-Έχετε καταλήξει στα πλάνα σας για τον αγώνα του Σαββάτου;

«Η φιλοσοφία μας είναι η ίδια που υπήρχε από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε δουλειά υπό τον κύριο Φερέιρα. Προσπαθούμε μέρα με την ημέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα να δουλεύουμε έτσι ώστε να είμαστε και να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει και όπως περιμένουν την ομάδα οι φίλαθλοί μας. Η φιλοσοφία μας είναι να παίζουμε πάντα για τη νίκη, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Όλοι μας εργαζόμαστε σκληρά για να ετοιμάσουμε την ομάδα γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Δεν έχει σημασία αν θα παίξει ο άλφα ο βήτα ο γάμα ή ο δέλτα. Όποιος και να αγωνιστεί η φιλοσοφία της ομάδας είναι η σταθερή με τις ίδιες πάντα επιδιώξεις».

Εργαστήκατε σαν προπονητής στην Άβες (Desportivo Aves), εδώ είστε σαν μέλος του τιμ του κυρίου Φερέιρα και τώρα καλείστε πάλι να κοουτσάρετε την ομάδα...

«Πρέπει να ξεχωρίσουμε αυτά τα δύο θέματα. Δεν υπήρξα προπονητής μόνον στην Άβες, αλλά και σε άλλες ομάδες Α και Β Εθνικής της Πορτογαλίας. Εδώ εργάζομαι σαν βοηθός του κυρίου Φερέιρα και απλά τον υποκαθιστώ προσωρινά λόγω των γνωστών προβλημάτων υγείας που του προέκυψαν. Συνεχίζω να ασκώ τα ίδια ακριβώς καθήκοντα, ως βοηθός προπονητή για τα οποία ήρθα στην ομάδα χωρίς καμία αλλαγή».



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved