Βαλβέρδε: «Καθοριστικός ο Πάντελιτς»

Βαλβέρδε: «Καθοριστικός ο Πάντελιτς»

Στην παρουσία του Μάρκο Πάντελιτς και το ένστικτο που έχει στο σκορ, στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

{textlink02}

Ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το δυναμικό «μπάσιμο» της ομάδας, ενώ ανέφερε πως τον προβλημάτισαν οι ευκαιρίες των «Φαιάκων».

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Οκτώ απουσίες. Κούραση από τα συνεχόμενα ματς και εύκολη νίκη σε μία έδρα που δεν είναι η καλύτερη για κάθε φιλοξενούμενο. Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό στην πορεία;

«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα μπήκαμε πολύ γρήγορα στο ματς. Το 1-0 και το 2-0 ήρθαν γρήγορα και τα πράγματα εξελίχθηκαν πιο εύκολα για εμάς. Η Κέρκυρα όμως έκανε κάποιες καθαρές ευκαιρίες για γκολ μετά το 2-0. Αυτό μας προβληματίζει. Είχαμε πάρα πολλές απουσίες. Την τελευταία στιγμή ξεκούρασα τον Αβραάμ, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις. Είμαστε ευχαριστημένοι κυρίως γιατί προερχόμασταν από ένα ματς δύσκολο του Champions League. Και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε».

Εκτός από την γενικότερη εικόνα του Ολυμπιακού, είστε ευχαριστημένος και με τους Μέγιερι, Παπάζογλου;

«Με την περίπτωση του Μέγιερι είμαστε ευχαριστημένοι. Έκανε ένα καλό παιχνίδι. Παίζει βασικός εδώ και καιρό. Μας έσωσε σε δύο κρίσιμες φάσεις μετά το 2-0. Και με τον Παπάζογλου είμαστε ευχαριστημένοι. Ήταν το πρώτο του ματς ως βασικός. Έχει πολύ καλή συμπεριφορά και στον αγώνα και στην προπόνηση. Λογικό είναι να είμαστε χαρούμενοι με την εμφάνισή του».

Ο Μέγιερι έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις. Πριν δύο εβδομάδες στην Τρίπολη έκανε κάποια λάθη. Θα τον στηρίξετε ή θα πάτε σε κάποια μεταγραφή τον Γενάρη;

«Είμαι ευχαριστημένος με τους τερματοφύλακες που έχουμε. Ξεκινήσαμε με τον Κοστάνσο, μετά βάλαμε τον Μέγιερι. Στην Τρίπολη έκανε ένα λάθος και είναι φυσικό να κάνει λάθος γιατί είναι νέος ποδοσφαιριστής. Αυτά τα λάθη στο μέλλον θα τον βοηθήσουν. Οι τερματοφύλακες μπορούν να κάνουν λάθη, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Μέγιερι είναι νέος και έχει πολλά πράγματα να μάθει. Είμαστε ευχαριστημένοι και με την εικόνα που είχε με την Άρσεναλ. Ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των αγώνων».

Θα μας εξηγήσετε το τρικ που κάνατε στην άμυνα με τον Τοροσίδη αριστερό μπακ, έχοντας στον πάγκο δύο καθαρόαιμα αριστερά μπακ, τους Ζαραδούκα και Βαλεριάνο;

«Πίστευα ότι αυτό ήταν το καλύτερο που έπρεπε να κάνω την δεδομένη στιγμή. Δεν έχει παίξει με εμάς σε αυτή τη θέση. Όμως ξέρω ότι στην Εθνική έχει παίξει αριστερά. Και δεν πίστευα ότι εκείνη τη στιγμή έπαιρνα κάποιο ρίσκο».

Δύο λόγια για τον Πάντελιτς. Πριν μία εβδομάδα δηλώνατε ότι δεν ήσασταν ευχαριστημένος από τη συνεργασία με τον Τζεμπούρ. Τώρα έβαλε τέσσερα γκολ…

«Ο Μάρκο είναι ένας παίκτης που είναι κοντά στο γκολ. Έχει το ένστικτο του να μπαίνει στην περιοχή και να ξέρει που θα πέσει η μπάλα. Σήμερα ήταν καθοριστικός για εμάς. Την περασμένη φορά με τον Παναιτωλικό δεν ήταν η καλύτερή του μέρα με τον Τζεμπούρ. Σήμερα όμως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον συγχαρούμε».



Παναθηναϊκός AKTOR: Στο Βελιγράδι για να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο Βελιγράδι για να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
Champions League: Έτσι θα ήταν σήμερα το παζλ της σεζόν 2024/25
Champions League: Έτσι θα ήταν σήμερα το παζλ της σεζόν 2024/25
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved