Ούμπιντες: «Να κάνουμε νικηφόρο σερί»

Ούμπιντες: «Να κάνουμε νικηφόρο σερί»

Ο Χαβιέ Ούμπιντες φιλοξενήθηκε στην «Ωρα των πρωταθλητών» της Nova και τόνισε ότι ο Άρης μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Άρη στη μεγάλη νίκη του με 3-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήταν ο Χαβιέ Ούμπιντες ο οποίος φιλοξενήθηκε στην «Ώρα των πρωταθλητών» της Nova.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν έφτασα στην ομάδα, ήμουν πολύ φιλόδοξος και ήξερα ότι ο Άρης πρέπει να διεκδικεί μία θέση στην πρώτη πεντάδα. Πραγματικά υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σχετικά με την αλλαγή προπονητή και το αν αδικείται η ομάδα από την θέση που καταλαμβάνει είπε: «Σέβομαι απόλυτα τον Σάκη Τσιώλη και μου έχει συμπεριφερθεί πάρα πολύ καλά. Μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα. Σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη πορεία. Με το νέο τεχνικό προσπαθούμε με τον ίδιο τρόπο για να φέρουμε τον Άρη στις πρώτες θέσεις».

Σχετικά με το αργεντίνικο πρωτάθλημα είπε: «Είμαι Ρίβερ, ωστόσο χαίρομαι να βλέπω οπαδούς να πανηγυρίζουν όπως είναι αυτοί της Μπόκα. Οι οπαδοί της μοιάζουν πολύ με αυτούς του Άρη. Έχουν πολύ πάθος. Όταν βγαίνω από τα αποδυτήρια νομίζω ότι παίζω στην Αργεντινή και όλες αυτές οι εικόνες μου αρέσουν».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα σχετικά με την αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο: «Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι κάναμε πολύ άσχημο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο που προστέθηκε σε άλλα προηγούμενα. Νομίζω νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε προετοιμαστεί καλά. Ξέραμε ότι πρέπει να έχουμε την κατοχή και να κλείσουμε τους χώρους του και ο συνδυασμός αυτών με τη νοοτροπία μας, καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για το που του αρέσει να παίζει είπε: «Η θέση στην οποία αγωνίζομαι από τα αριστερά είναι πρωτόγνωρο για εμένα. Αν ο προπονητής κρίνει ότι μπορώ να παίξω εκεί, εγώ θα κάνω τα πάντα για το καλό της ομάδας και για να αποδείξω ότι αξίζω μία θέση την ενδεκάδα. Βέβαια, όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή και αυτό αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα».

Για το ποια ομάδα θεωρεί ο ίδιος ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και για το που θα φτάσει ο Άρης είπε: «Νομίζω ότι θα το διεκδικήσουν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ κάτι που φαίνεται από την βαθμολογία μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο και το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα. Όσο αφορά την δική μου ομάδα, σίγουρα έχουμε χάσει βαθμολογικό έδαφος, αλλά μπορούμε να ανεβούμε περισσότερο. Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορούμε να κοιτάξουμε την πρώτη τριάδα. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα για να μπορέσουμε να διευθετήσουμε τους στόχους μας.



Τέλος ο Τσάντσαρ από την Αρμάνι
Τέλος ο Τσάντσαρ από την Αρμάνι
Καιρός: Σε εξέλιξη το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας - Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες
Καιρός: Σε εξέλιξη το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας - Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες
Κοινή ανακοίνωση Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε κατά της επιστροφής αγώνων στο Ισραήλ
Κοινή ανακοίνωση Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε κατά της επιστροφής αγώνων στο Ισραήλ
Φέγενορντ – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στο ματς λόγω καιρικών φαινομένων
Φέγενορντ – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στο ματς λόγω καιρικών φαινομένων
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved