Γκράθια στο Οnsports: «Δεν με τρομάζει η πίεση» (photos)
SHARE

Γκράθια στο Οnsports: «Δεν με τρομάζει η πίεση» (photos)

Ο Χάβι Γκράθια εμφανίστηκε στην Κέρκυρα, πριν από τους μάγους με τα δώρα! Με συστατική επιστολή τα θετικά δείγματα γραφής από την σύντομη (λόγω ανωτέρας βίας) θητεία του στον Βόλο, ανέλαβε το τιμόνι της νησιώτικης ομάδας, ωστόσο εν αντιθέσει με τους μάγους και τον Αγιο Βασίλη, το προσωπικό του δώρο προς τους Φαίακες, έχει… χρονοδιακόπτη! Η «ώρα μηδέν» δεν είναι προγραμματισμένη την «ανατολή» του 2012, αλλά με το πέσιμο της καρό σημαίας του πρωταθλήματος, τότε που φιλοδοξεί να΄χει διασφαλίσει την παραμονή της Κέρκυρας στην… Ιθάκη της Super League.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στο Onsports, από την στιγμή που ανέβηκε στο καράβι των Φαιάκων. Αυτή την φορά, εν αντιθέσει με το «ναυάγιο» του Βόλου, θεωρεί ότι η ιστορία θα είναι καλή μαζί του, διότι σκοπεύει να την γράψει μαζί με τους παίκτες του, από εβδομάδα σε εβδομάδα, παιχνίδι με το παιχνίδι, κάτι που δεν του δόθηκε η δυνατότητα να κάνει στον Παγασητικό! Και ξέρετε, στο ποδόσφαιρο, τα καλύτερα δώρα έρχονται πάντα την Ανοιξη!

- O ερχομός στην Ελλάδα συνιστά την πιο θεαματική αλλαγή όχι μόνο στην καριέρα, αλλά και στην ζωή σας, δεδομένου πως δεν είχατε εργαστεί άλλη φορά εκτός Ισπανίας;

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή μου, για μένα και την οικογένειά μου και όχι μόνο σε ό,τι αφορά το αθλητικό κομμάτι. Μέχρι τώρα, έχω περάσει καλά στην Ελλάδα. Συνάντησα εξαιρετικές συνθήκες, τόσο στο Βόλο, όσο και στην Κέρκυρα. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι μου φέρονται άψογα, ενώ οι σωστές επαγγελματικές συνθήκες, κάνουν πιο εύκολη την δουλειά μου».

- Συμβιβαστήκατε πλέον με την ελληνική πραγματικότητα, έπειτα από την περιπέτεια ή εάν θέλετε την εμπειρία του Ολυμπιακό Βόλου;

«Το καλοκαίρι στον Βόλο, δεν ήταν εύκολο. Από την άλλη, δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που έχω κάνει. Αισθάνομαι περήφανος για τον κόσμο του Βόλου και για την συνεργασία με την συγκεκριμένη ομάδα. Στην καινούργια μου ομάδα, αισθάνομαι εξίσου καλά. Τώρα πλέον είμαι σε μια νέα επαγγελματική φάση και ελπίζω η δουλειά μου να αποδώσει τα αποτελέσματα που θέλω τόσο εγώ, όσο και οι άνθρωποι, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν».

 - Αισθάνεστε μεγαλύτερη πίεση στην Ελλάδα συγκριτικά με την Ισπανία και τις προηγούμενες επαγγελματικές σας συνεργασίες;

«Την πίεση την βάζω εγώ ο ίδιος, στο επαγγελματικό μου περιβάλλον. Την χρειάζομαι για να κάνω σωστά την δουλειά μου και να γίνεται η ομάδα ολοένα και καλύτερη μέσα από τις προπονήσεις. Εχθρός του καλού, άλλωστε, είναι πάντα το καλύτερο, είτε δέχεσαι κριτική από πολλούς, είτε από λίγους φιλάθλους, από πολλούς ή από λίγους δημοσιογράφους. Συνεπώς δεν με τρομάζει η πίεση».

- Ποιες ομοιότητες και διαφορές υπάρχουν μεταξύ Κέρκυρας και Ολυμπιακού Βόλου;

«Πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες, οπότε δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία της σύγκρισης. Θα ήταν άδικο εκ μέρους μου και δεν το θέλω».

«Εξαιρετική η οργάνωση της Κέρκυρας»

- Τώρα που «συστηθήκατε» καλύτερα με το έμψυχο δυναμικό της Κέρκυρας, ποιο κατά την γνώμη σας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα και μειονέκτημα της ομάδας;

«Όταν ήρθα στην Κέρκυρα και βλέποντας την θέση της στην βαθμολογία, έλεγα ότι μόνο καλύτερα θα μπορούσε να πάει. Πρόκειται για ένα σύλλογο με εξαιρετική οργάνωση. Η θέληση των ανθρώπων της να βοηθήσουν την ομάδα και η θέληση που βγάζουν οι παίκτες, είναι κάτι άκρως σημαντικό για την επίτευξη των στόχων της. Από εκεί και πέρα, θα προτιμούσα να μην μιλήσω για κανένα μειονέκτημα. Προτιμώ να μην δω τίποτα κακό».

- Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σπεύσατε να αλλάξετε στην ομάδα;

«Εκτιμώντας την δουλειά του προηγούμενου προπονητή, είναι φυσιολογικό όταν έρχεται ένας καινούργιος τεχνικός, να θέλει να αλλάξει ορισμένα στοιχεία και χαρακτηριστικά. Διέκρινα πως η ομάδα χρειαζόταν έναν καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι της, περισσότερη δυναμικότητα και μεγαλύτερη θέληση, πέρα από κάποιες αλλαγές στο αμιγώς τεχνικό κομμάτι».

«Ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης»

- Ποια είναι η φιλοσοφία που θέλετε να περάσετε στην Κέρκυρα;

«Ο κάθε προπονητής κάνει τα πλάνα του, σύμφωνα με την δυναμικότητά του υλικού που έχει στην διάθεσή του. Ολοι θα ήθελαν να παίζουν σαν την Μπαρτσελόνα ή την Εθνική Ισπανίας, δυστυχώς όμως δεν γίνεται. Στις ομάδες που εργάζομαι επιδιώκω να υπάρχει καταρχάς μια ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Κατοχής μπάλας, καλές στημένες φάσεις, γρήγορες αλλαγές και επιστροφές στην άμυνα».

- Στα τελευταία παιχνίδια πάντως, παρατηρείται μια ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

«Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Εχουμε αποκτήσει καλύτερα πατήματα στην άμυνα, κάτι που το δείχνουν και τα νούμερα, εάν θυμηθούμε πόσα γκολ δεχόμασταν προηγουμένως. Για να καταφέρουμε να κερδίσουμε αγώνες, θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στην επίθεση. Η άμυνα άρχισε να δουλεύει καλά, οι γραμμές αρχίζουν και κλείνουν, όμως επαναλαμβάνω δεν φτάνει μόνο αυτό».

«Οι μάγοι με τα δώρα…»

- Να περιμένουμε αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της ομάδας τον Ιανουάριο;

«Τα Χριστούγεννα έρχονται οι μάγοι με τα δώρα. Τότε, θα δούμε εάν θα περάσουν και από την Ελλάδα. Από εδώ που είμαστε τώρα όμως μέχρι τα Χριστούγεννα και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, υπάρχει ακόμη δρόμος και δύσκολα παιχνίδια. Οφείλουμε να βγάλουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ελπίζω οι παίκτες μου να τα πάνε καλά και να στείλουμε μια μικρή κάρτα για δώρα στον Αγιο Βασίλη… (γέλια)»

- Εδώ και αρκετές ημέρες πάντως, έχετε μπροστά σας «κλειδωμένο» το κουτί με το δώρο του Χουάν Μαρτίν…

«Από την μια πλευρά, είναι τύχη να έχουμε τον Μαρτίν στην Κέρκυρα και να κάνει προπονήσεις μαζί μας. Από την άλλη, όμως, είναι κρίμα να μην μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στα παιχνίδια. Θα τον περιμένουμε. Εμπιστεύομαι 100% τους παίκτες μου και σίγουρα θα είμαι ο τελευταίος που θα μιλήσω άσχημα για το ρόστερ της ομάδας μου».

- Πόσο δύσκολος είναι ο στόχος της παραμονής στην Super League;

«Αυτό θα φανεί μέσα από την πορεία του πρωταθλήματος. Γνώμη μου είναι πως εκτός από τις μεγάλες ομάδες, από εκεί και πέρα όλες οι υπόλοιπες είναι λίγο έως πολύ ισοδύναμες. Η Κέρκυρα θα μπορούσε να είχε μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Δεν το έκανε και τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Παρά το ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να παραμείνουμε στην Super League».

«Σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι»

- Φαντάζεστε τον εαυτό σας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στην Κέρκυρα;

«Οταν ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πήγα στον Βόλο, ήμουνα πολύ ευχαριστημένος. Σε καμία περίπτωση, δεν περίμενα αυτό που ακολούθησε. Τώρα είμαι τρεις εβδομάδες στην Κέρκυρα. Περνάω καλά μαζί με την οικογένειά μου και δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτε περισσότερο από το επόμενο παιχνίδι».

- Στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει η φιλοδοξία της συνεργασίας με μια μεγαλύτερη ελληνική ομάδα;

«Στο μυαλό μου υπάρχει πάντα να χαίρομαι την δουλειά μου. Μπορώ να αισθανθώ ικανοποιημένος και χαρούμενος, είτε εργάζομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, είτε σε έναν μικρότερο. Στα 15 χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο στην Ισπανία, πέρασα από μεγάλες και μικρές ομάδες και ήμουνα εξίσου χαρούμενος σε όλες».

- Αντιμετωπίζετε την θητεία σας στην Ελλάδα ως μια καλή ευκαιρία να «φτιάξετε» το όνομά σας και να επιστρέψετε στην Ισπανία;

«Αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει, είναι να κάνω καλά την δουλειά μου χωρίς να σχεδιάζω για το αύριο. Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Οταν τελειώσει η σεζόν θα κάνουμε το ταμείο μαζί με τους ανθρώπους της Κέρκυρας. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε εάν θα συνεχίσουμε μαζί ή εάν θα πρέπει να ψάξω για καινούργια ομάδα».

«Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες»

- Δεχτήκατε πρόταση από άλλες ομάδες όταν πλέον στον Βόλο το πράγμα έδειχνε ότι φτάνει στο τέλος του;

«Είχα προτάσεις και από την Ελλάδα και από την Ισπανία. Οι πρώτες κρούσεις έγιναν στην αρχή του προβλήματος στον Βόλο, στις οποίες δεν έδωσα καμία σημασία, αφού είχα συμβόλαιο με την ομάδα. Στην πορεία και όταν πλέον τα πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα, δέχτηκα προτάσεις από άλλες ομάδες, ωστόσο δεν θα ήθελα να τις ονοματίσω αφού πλέον έχουν άλλους προπονητές».

- Ποια είναι τα προγνωστικά σας για την μάχη του τίτλου; Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός ή ενδεχομένως κάποια τρίτη ομάδα;

«Εάν ήξερα ποια ομάδα θα κερδίσει το πρωτάθλημα θα προσπαθούσα να το χρησιμοποιήσω, αλλά δεν το ξέρω… (γέλια). Νομίζω πως θα πάμε σε μια μάχη στήθος με στήθος, μέχρι το φινάλε. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι την Κέρκυρα και όχι ποια ομάδα θα τερματίσει πρώτη. Εκτός πάντως από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, όπως είναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ».

- Τι είναι πιο δύσκολο τελικά; Το επάγγελμα του προπονητή, ή του ποδοσφαιριστή;

«Η ζωή του προπονητή είναι πιο δύσκολη, διότι είναι λιγότερες οι στιγμές της δικαίωσης. Πάντα υπάρχει το καλύτερο και πάντα σου λείπει».

- Το ερχόμενο Σάββατο (10/12) υπάρχει στο πρόγραμμα το Clasico της Ισπανίας. Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα;

«Δεν είμαι μάγος και δεν έχω κάποια σφαίρα μπροστά μου, για να μπορώ να γνωρίζω εκ προτέρων τι θα συμβεί. Η Ρεάλ δείχνει φέτος πιο δυνατή από την περασμένη σεζόν. Το πρωτάθλημα φέτος στην Ισπανία είναι πιο δύσκολο και περισσότερο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα χρόνια».

Τι δώρο θέλετε να σας φέρει ο Αγιος Βασίλης ενόψει του 2012;

«Θα ήθελα να αρχίζουν να λύνονται τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα, στην Ισπανία και σε άλλες χώρες και να αποκτήσουμε όλοι μας, καλύτερη ποιότητα ζωής. Αλλα δώρα, δεν χρειάζομαι».

2 PHOTOS
Φωτιά: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αμαλιάδα - Εκκενώνεται χωριό
Φωτιά: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αμαλιάδα - Εκκενώνεται χωριό
Μπέρνλι: Πένθος πριν τον Ολυμπιακό (photos)
Μπέρνλι: Πένθος πριν τον Ολυμπιακό (photos)
Με Ατλέτικο και Λίβερπουλ
Με Ατλέτικο και Λίβερπουλ
Η elite της μηχανοκίνησης στο 13ο Motor Festival της Κορίνθου (photos)
Η elite της μηχανοκίνησης στο 13ο Motor Festival της Κορίνθου (photos)

 • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E8
  11:55Outdoor Specials.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  12:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  12:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  12:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E7
  13:20Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ολυμπιακός
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Κίκι Μπέρτενς
  14:05WTA 2018. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • WRC 2018
  14:55SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E1
  15:00Επεισόδιο: Προεπισκόπηση της σεζόν. Αφιέρωμα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  15:30Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  16:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • WRC 2018
  16:10SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  16:30NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Ρότζερ Φέντερερ
  16:352018 ATP Masters 1000. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  18:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ (Ζ)
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  19:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2018
  19:15Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  20:25Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • GP Confidential 2018 E15
  20:30Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  21:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  21:45German Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • ROC Race of Champions 2018
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Τσίμπα, Ιαπωνία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  22:55CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  23:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18
  00:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Μπενφίκα
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  01:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  01:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  01:45Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ
  03:20Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Πόρτο
  03:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  05:20Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  05:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  05:30UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Ντι Όιλεν Λούντβισχαφεν
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:05Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  06:20Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  07:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  08:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:35Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  09:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Σαουθάμπτον
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:50Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  11:30Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  12:00Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  12:05NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ανόβερο
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλη
  12:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:10Paragliding World Cup.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  13:40CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  13:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  14:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:001η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:152η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  15:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
  16:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  16:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Μπεσίκτας
  16:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  18:15Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  18:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας.
 • RBAR 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite 2017
  19:30Ημιτελική φάση ανδρών και γυναικών.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  20:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  20:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies