Γκράθια στο Οnsports: «Δεν με τρομάζει η πίεση» (photos)
SHARE

Γκράθια στο Οnsports: «Δεν με τρομάζει η πίεση» (photos)

Ο Χάβι Γκράθια εμφανίστηκε στην Κέρκυρα, πριν από τους μάγους με τα δώρα! Με συστατική επιστολή τα θετικά δείγματα γραφής από την σύντομη (λόγω ανωτέρας βίας) θητεία του στον Βόλο, ανέλαβε το τιμόνι της νησιώτικης ομάδας, ωστόσο εν αντιθέσει με τους μάγους και τον Αγιο Βασίλη, το προσωπικό του δώρο προς τους Φαίακες, έχει… χρονοδιακόπτη! Η «ώρα μηδέν» δεν είναι προγραμματισμένη την «ανατολή» του 2012, αλλά με το πέσιμο της καρό σημαίας του πρωταθλήματος, τότε που φιλοδοξεί να΄χει διασφαλίσει την παραμονή της Κέρκυρας στην… Ιθάκη της Super League.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στο Onsports, από την στιγμή που ανέβηκε στο καράβι των Φαιάκων. Αυτή την φορά, εν αντιθέσει με το «ναυάγιο» του Βόλου, θεωρεί ότι η ιστορία θα είναι καλή μαζί του, διότι σκοπεύει να την γράψει μαζί με τους παίκτες του, από εβδομάδα σε εβδομάδα, παιχνίδι με το παιχνίδι, κάτι που δεν του δόθηκε η δυνατότητα να κάνει στον Παγασητικό! Και ξέρετε, στο ποδόσφαιρο, τα καλύτερα δώρα έρχονται πάντα την Ανοιξη!

- O ερχομός στην Ελλάδα συνιστά την πιο θεαματική αλλαγή όχι μόνο στην καριέρα, αλλά και στην ζωή σας, δεδομένου πως δεν είχατε εργαστεί άλλη φορά εκτός Ισπανίας;

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή μου, για μένα και την οικογένειά μου και όχι μόνο σε ό,τι αφορά το αθλητικό κομμάτι. Μέχρι τώρα, έχω περάσει καλά στην Ελλάδα. Συνάντησα εξαιρετικές συνθήκες, τόσο στο Βόλο, όσο και στην Κέρκυρα. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι μου φέρονται άψογα, ενώ οι σωστές επαγγελματικές συνθήκες, κάνουν πιο εύκολη την δουλειά μου».

- Συμβιβαστήκατε πλέον με την ελληνική πραγματικότητα, έπειτα από την περιπέτεια ή εάν θέλετε την εμπειρία του Ολυμπιακό Βόλου;

«Το καλοκαίρι στον Βόλο, δεν ήταν εύκολο. Από την άλλη, δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που έχω κάνει. Αισθάνομαι περήφανος για τον κόσμο του Βόλου και για την συνεργασία με την συγκεκριμένη ομάδα. Στην καινούργια μου ομάδα, αισθάνομαι εξίσου καλά. Τώρα πλέον είμαι σε μια νέα επαγγελματική φάση και ελπίζω η δουλειά μου να αποδώσει τα αποτελέσματα που θέλω τόσο εγώ, όσο και οι άνθρωποι, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν».

 - Αισθάνεστε μεγαλύτερη πίεση στην Ελλάδα συγκριτικά με την Ισπανία και τις προηγούμενες επαγγελματικές σας συνεργασίες;

«Την πίεση την βάζω εγώ ο ίδιος, στο επαγγελματικό μου περιβάλλον. Την χρειάζομαι για να κάνω σωστά την δουλειά μου και να γίνεται η ομάδα ολοένα και καλύτερη μέσα από τις προπονήσεις. Εχθρός του καλού, άλλωστε, είναι πάντα το καλύτερο, είτε δέχεσαι κριτική από πολλούς, είτε από λίγους φιλάθλους, από πολλούς ή από λίγους δημοσιογράφους. Συνεπώς δεν με τρομάζει η πίεση».

- Ποιες ομοιότητες και διαφορές υπάρχουν μεταξύ Κέρκυρας και Ολυμπιακού Βόλου;

«Πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες, οπότε δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία της σύγκρισης. Θα ήταν άδικο εκ μέρους μου και δεν το θέλω».

«Εξαιρετική η οργάνωση της Κέρκυρας»

- Τώρα που «συστηθήκατε» καλύτερα με το έμψυχο δυναμικό της Κέρκυρας, ποιο κατά την γνώμη σας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα και μειονέκτημα της ομάδας;

«Όταν ήρθα στην Κέρκυρα και βλέποντας την θέση της στην βαθμολογία, έλεγα ότι μόνο καλύτερα θα μπορούσε να πάει. Πρόκειται για ένα σύλλογο με εξαιρετική οργάνωση. Η θέληση των ανθρώπων της να βοηθήσουν την ομάδα και η θέληση που βγάζουν οι παίκτες, είναι κάτι άκρως σημαντικό για την επίτευξη των στόχων της. Από εκεί και πέρα, θα προτιμούσα να μην μιλήσω για κανένα μειονέκτημα. Προτιμώ να μην δω τίποτα κακό».

- Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σπεύσατε να αλλάξετε στην ομάδα;

«Εκτιμώντας την δουλειά του προηγούμενου προπονητή, είναι φυσιολογικό όταν έρχεται ένας καινούργιος τεχνικός, να θέλει να αλλάξει ορισμένα στοιχεία και χαρακτηριστικά. Διέκρινα πως η ομάδα χρειαζόταν έναν καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι της, περισσότερη δυναμικότητα και μεγαλύτερη θέληση, πέρα από κάποιες αλλαγές στο αμιγώς τεχνικό κομμάτι».

«Ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης»

- Ποια είναι η φιλοσοφία που θέλετε να περάσετε στην Κέρκυρα;

«Ο κάθε προπονητής κάνει τα πλάνα του, σύμφωνα με την δυναμικότητά του υλικού που έχει στην διάθεσή του. Ολοι θα ήθελαν να παίζουν σαν την Μπαρτσελόνα ή την Εθνική Ισπανίας, δυστυχώς όμως δεν γίνεται. Στις ομάδες που εργάζομαι επιδιώκω να υπάρχει καταρχάς μια ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Κατοχής μπάλας, καλές στημένες φάσεις, γρήγορες αλλαγές και επιστροφές στην άμυνα».

- Στα τελευταία παιχνίδια πάντως, παρατηρείται μια ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

«Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Εχουμε αποκτήσει καλύτερα πατήματα στην άμυνα, κάτι που το δείχνουν και τα νούμερα, εάν θυμηθούμε πόσα γκολ δεχόμασταν προηγουμένως. Για να καταφέρουμε να κερδίσουμε αγώνες, θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στην επίθεση. Η άμυνα άρχισε να δουλεύει καλά, οι γραμμές αρχίζουν και κλείνουν, όμως επαναλαμβάνω δεν φτάνει μόνο αυτό».

«Οι μάγοι με τα δώρα…»

- Να περιμένουμε αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της ομάδας τον Ιανουάριο;

«Τα Χριστούγεννα έρχονται οι μάγοι με τα δώρα. Τότε, θα δούμε εάν θα περάσουν και από την Ελλάδα. Από εδώ που είμαστε τώρα όμως μέχρι τα Χριστούγεννα και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, υπάρχει ακόμη δρόμος και δύσκολα παιχνίδια. Οφείλουμε να βγάλουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ελπίζω οι παίκτες μου να τα πάνε καλά και να στείλουμε μια μικρή κάρτα για δώρα στον Αγιο Βασίλη… (γέλια)»

- Εδώ και αρκετές ημέρες πάντως, έχετε μπροστά σας «κλειδωμένο» το κουτί με το δώρο του Χουάν Μαρτίν…

«Από την μια πλευρά, είναι τύχη να έχουμε τον Μαρτίν στην Κέρκυρα και να κάνει προπονήσεις μαζί μας. Από την άλλη, όμως, είναι κρίμα να μην μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στα παιχνίδια. Θα τον περιμένουμε. Εμπιστεύομαι 100% τους παίκτες μου και σίγουρα θα είμαι ο τελευταίος που θα μιλήσω άσχημα για το ρόστερ της ομάδας μου».

- Πόσο δύσκολος είναι ο στόχος της παραμονής στην Super League;

«Αυτό θα φανεί μέσα από την πορεία του πρωταθλήματος. Γνώμη μου είναι πως εκτός από τις μεγάλες ομάδες, από εκεί και πέρα όλες οι υπόλοιπες είναι λίγο έως πολύ ισοδύναμες. Η Κέρκυρα θα μπορούσε να είχε μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Δεν το έκανε και τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Παρά το ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να παραμείνουμε στην Super League».

«Σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι»

- Φαντάζεστε τον εαυτό σας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στην Κέρκυρα;

«Οταν ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πήγα στον Βόλο, ήμουνα πολύ ευχαριστημένος. Σε καμία περίπτωση, δεν περίμενα αυτό που ακολούθησε. Τώρα είμαι τρεις εβδομάδες στην Κέρκυρα. Περνάω καλά μαζί με την οικογένειά μου και δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτε περισσότερο από το επόμενο παιχνίδι».

- Στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει η φιλοδοξία της συνεργασίας με μια μεγαλύτερη ελληνική ομάδα;

«Στο μυαλό μου υπάρχει πάντα να χαίρομαι την δουλειά μου. Μπορώ να αισθανθώ ικανοποιημένος και χαρούμενος, είτε εργάζομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, είτε σε έναν μικρότερο. Στα 15 χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο στην Ισπανία, πέρασα από μεγάλες και μικρές ομάδες και ήμουνα εξίσου χαρούμενος σε όλες».

- Αντιμετωπίζετε την θητεία σας στην Ελλάδα ως μια καλή ευκαιρία να «φτιάξετε» το όνομά σας και να επιστρέψετε στην Ισπανία;

«Αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει, είναι να κάνω καλά την δουλειά μου χωρίς να σχεδιάζω για το αύριο. Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Οταν τελειώσει η σεζόν θα κάνουμε το ταμείο μαζί με τους ανθρώπους της Κέρκυρας. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε εάν θα συνεχίσουμε μαζί ή εάν θα πρέπει να ψάξω για καινούργια ομάδα».

«Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες»

- Δεχτήκατε πρόταση από άλλες ομάδες όταν πλέον στον Βόλο το πράγμα έδειχνε ότι φτάνει στο τέλος του;

«Είχα προτάσεις και από την Ελλάδα και από την Ισπανία. Οι πρώτες κρούσεις έγιναν στην αρχή του προβλήματος στον Βόλο, στις οποίες δεν έδωσα καμία σημασία, αφού είχα συμβόλαιο με την ομάδα. Στην πορεία και όταν πλέον τα πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα, δέχτηκα προτάσεις από άλλες ομάδες, ωστόσο δεν θα ήθελα να τις ονοματίσω αφού πλέον έχουν άλλους προπονητές».

- Ποια είναι τα προγνωστικά σας για την μάχη του τίτλου; Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός ή ενδεχομένως κάποια τρίτη ομάδα;

«Εάν ήξερα ποια ομάδα θα κερδίσει το πρωτάθλημα θα προσπαθούσα να το χρησιμοποιήσω, αλλά δεν το ξέρω… (γέλια). Νομίζω πως θα πάμε σε μια μάχη στήθος με στήθος, μέχρι το φινάλε. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι την Κέρκυρα και όχι ποια ομάδα θα τερματίσει πρώτη. Εκτός πάντως από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, όπως είναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ».

- Τι είναι πιο δύσκολο τελικά; Το επάγγελμα του προπονητή, ή του ποδοσφαιριστή;

«Η ζωή του προπονητή είναι πιο δύσκολη, διότι είναι λιγότερες οι στιγμές της δικαίωσης. Πάντα υπάρχει το καλύτερο και πάντα σου λείπει».

- Το ερχόμενο Σάββατο (10/12) υπάρχει στο πρόγραμμα το Clasico της Ισπανίας. Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα;

«Δεν είμαι μάγος και δεν έχω κάποια σφαίρα μπροστά μου, για να μπορώ να γνωρίζω εκ προτέρων τι θα συμβεί. Η Ρεάλ δείχνει φέτος πιο δυνατή από την περασμένη σεζόν. Το πρωτάθλημα φέτος στην Ισπανία είναι πιο δύσκολο και περισσότερο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα χρόνια».

Τι δώρο θέλετε να σας φέρει ο Αγιος Βασίλης ενόψει του 2012;

«Θα ήθελα να αρχίζουν να λύνονται τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα, στην Ισπανία και σε άλλες χώρες και να αποκτήσουμε όλοι μας, καλύτερη ποιότητα ζωής. Αλλα δώρα, δεν χρειάζομαι».

2 PHOTOS
Ειρήνη Στεριανού: Το πιο sexy κορίτσι του #GNTM μόνο καλά λόγια άκουσε φεύγοντας
Ειρήνη Στεριανού: Το πιο sexy κορίτσι του #GNTM μόνο καλά λόγια άκουσε φεύγοντας
Τα εισιτήρια του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό
Τα εισιτήρια του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό
Φαβορί και ευρύ σκοράρισμα
Φαβορί και ευρύ σκοράρισμα
Τέλος ο Ντόστανιτς από τα Τρίκαλα
Τέλος ο Ντόστανιτς από τα Τρίκαλα

 • Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  13:00Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Topspin
  13:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός
  15:10Betshop Basket League 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Βόλεϊ: United Volley Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ
  15:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 3ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Moto2 2018
  15:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • La Liga Specials - Docs E2
  16:00Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  16:40Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  17:00Αφιέρωμα.
 • NBA Action 2018-19 E2807
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  17:508η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Δείτε τον απόηχο του Κυριακάτικου μπασκετικού ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό. Επίσης, ο Αμερικανός σέντερ της ΑΕΚ, Βινς Χάντερ για τα χρόνια του στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ελ Πάσο και για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει ως παίκτης του Παναθηναϊκού.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:30Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αλβανία - Ουαλία (Ζ)
  19:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Σερβία - Λιθουανία (Ζ)
  19:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γαλλία - Ουρουγουάη (Ζ)
  20:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Γιούτα Τζαζ
  20:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  21:45SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Τσεχία - ΗΠΑ
  22:30Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Τελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Pick n' Roll
  22:50Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC 2018
  23:05SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μαυροβούνιο - Ρουμανία
  23:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  23:4512η αγωνιστική.
 • Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  00:20Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Μπάσκετ: Ν. Γιορκ Νικς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Χέρτα Βερολίνου
  00:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Έιμπαρ
  00:50Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2018
  00:55Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  01:2512η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Χάντμπολ: Ολυμπιακός - Νέξε
  01:30EHF Cup 2018-19. 3ος προκριματικός γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2018 E23
  02:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E11
  02:20Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντινάμο Δρέσδης
  02:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σερβία - Λιθουανία
  02:50UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  02:55Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  03:158η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  03:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Πόντου - Πανιώνιος ΓΣΣ
  04:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα
  05:15Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  06:10Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Pick n' Roll
  06:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Χέρτα Βερολίνου
  07:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Moto2 2018
  07:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E10
  07:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ν. Γιορκ Νικς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  08:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:158η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  09:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντινάμο Δρέσδης
  09:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Pick n' Roll
  10:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:50Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Βόλος ΝΠΣ
  11:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2018 E23
  12:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  12:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:45Τέξας, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Μπαρτσελόνα
  13:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Βόλφσμπουργκ
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  14:35Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα
  14:45Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Γιούτα Τζαζ
  15:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε (Ζ)
  16:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  16:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:00Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E4
  17:30Outdoor Specials.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E8
  18:00Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  18:15Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E671
  18:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • MotoGP 2018
  19:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας (Ζ)
  19:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ν. Γιορκ Νικς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Σάλκε
  20:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • GP Confidential 2018 E23
  20:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:45Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies