Γαλανόπουλος: «Δεν παίζουμε αντιποδόσφαιρο»

Γαλανόπουλος: «Δεν παίζουμε αντιποδόσφαιρο»

Αισιόδοξος για την φετινή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Άρης Γαλανόπουλος.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ του ΟΦΗ, μίλησε στον «Athletic Radio 104,2» και αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία των Κρητικών στη Super League, στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά και στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ για το Champions League.

Στην μέχρι στιγμής πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Αυτήν την στιγμή ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και έρχεται από μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων που έχουν συνοδευτεί από θετικές εμφανίσεις. Δεν θα χαρακτηρίσω έκπληξη αυτό το ξεκίνημα όμως με βάση όσα έχουν προηγηθεί, πιστεύω ότι κανένας δεν περίμενε ότι η ομάδα θα αποδίδει κατ’ αυτόν τον τρόπο και έχοντας αυτά τα βαθμολογικά οφέλη. Σκοπός και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με την ίδια προσπάθεια. Σε έναν «μαραθώνιο» όπως είναι η Σούπερ Λιγκ, το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι».

Για την εμφάνιση κόντρα στη Ξάνθη: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι της Ξάνθης ήταν μια κακή παρένθεση. Έγιναν πολλά ατομικά λάθη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και τα οποία στοίχησαν. Όταν έρχεται μια βαριά ήττα και στην αρχή του πρωταθλήματος, τότε προβληματίζεσαι. Θεωρώ ότι αντιδράσαμε σωστά και μέχρι στιγμής πιστεύω ότι αυτό έχει φανεί μέσα από τα αποτελέσματα μας».

Για την τακτική που ακολουθεί ο ΟΦΗ: «Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί και να πει αυτό που τον εκφράζει. Δεν πιστεύω ότι ακολουθούμε αμυντική τακτική. Πετύχαμε 3 γκολ με την ΑΕΚ και 2 με τον Ολυμπιακό ενώ δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα ώστε να πάρουμε κάτι θετικό από κάθε παιχνίδια. Τώρα, αν κάποιους τους ενοχλεί η τακτική επειδή παίρνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτό είναι δικό τους θέμα. Η ομάδα δεν παίζει αντιποδόσφαιρο ενώ δεν έχουμε πάρει και κίτρινες κάρτες. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να ξέρεις τι ζητάς από αυτό γιατί αν δεν σε διακρίνει η ομαδικότητα και η διάρκεια, τότε δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Θεωρώ ότι στην Σούπερ Λιγκ είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα. Όλες οι ομάδες διαθέτουν αξιόλογους παίκτες όπως και ο Πανιώνιος. Πρέπει να δείξουμε προσοχή σε όλους τους παίκτες, ο προπονητής μας γνωρίζει πως πρέπει να προετοιμαστούμε όσο πιο κατάλληλα γίνεται και το βράδυ του Σαββάτου θα γνωρίζουμε αν απέδωσε η τακτική».

Για την μετέπειτα πορεία του ΟΦΗ: «Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα καλούμαστε να δώσουμε κάθε παιχνίδι, στο μυαλό μας είναι το πόσο θετικά θα αντιδράσουμε».

Για τους Έλληνες παίκτες του ΟΦΗ: «Θεωρώ ότι κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής μπορεί να κληθεί στην εθνική ομάδα, βάσει της αξίας του αλλά και του αγωνιστικού προσώπου που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ διαθέτει αξιόλογους Έλληνες παίκτες και βλέπουμε ότι ο κύριος Σάντος κοιτάζει προς διάφορες κατευθύνσεις. Πιστεύω ότι αυτό θα κάνει και με τον ΟΦΗ».

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντόρντμουντ: «Νομίζω ότι είναι διαφορετικό το παιχνίδι πρωταθλήματος από αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που βγαίνουν αρκετοί παίκτες στην επίθεση και διαθέτει πολύ καλά στοιχεία και ακόμα θα παίξει σε μια έδρα όπου πάντα οι γηπεδούχοι παίζουν επιθετικά. Θα είναι δύσκολο το έργο του».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved