«Ημέρα δικαίωσης»

«Ημέρα δικαίωσης»

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Λίγο πριν αναχωρήσουν από το γήπεδο της Καλλιθέας, εκεί όπου ματαιώθηκε η αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας οι Κρητικοί έκαναν τις καθιερωμένες δηλώσεις, αφού οριστικοποιήθηκε η επιστροφή στη Super League.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν τα τέσσερα ματς των πλέι οφ», είπε ο Λεωνίδας Καμπάνταης και συνέχισε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε να δώσουμε το 100% και σωματικά και σε ψυχικά αποθέματα. Ελπίζω η συνέχεια να είναι πολύ ευχάριστη για τον ΟΦΗ. Η επόμενη μέρα απαιτεί πλάνο από τη διοίκηση. Παίκτες που είμαστε στο ρόστερ πρέπει να ξέρουμε πού ανήκουμε. Να μπουν οι βάσεις για να μην βρεθεί η ομάδα ξανά σε αυτή τη θέση. Επιθυμία δική μου είναι να μείνω. Περνώ πολύ καλά, μακάρι να έρθουμε σε συμφωνία με τον Νίκο Μαχλά. Μάθαμε ότι η Δόξα Δράμας δεν θα κατέβει, αλλά ήταν αναμενόμενο».

Ο Μηνάς Πίτσος είπε από την πλευρά του: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μετά από δύο χρονιές πολύ δύσκολες, η τελευταία με πολλά προβλήματα, έστω και έτσι δικαιωθήκαμε. Τώρα μπορούμε να δούμε το μέλλον πολύ καλύτερα. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους. Φιλοδοξίες υπάρχουν. Σαν ομάδα πρέπει να κρατηθούμε όπως ήμασταν. Οι υπεύθυνοι θα μεριμνήσουν. Η εξυγίανση και η σταδιακή άνοδος είναι οι βασικοί στόχοι. Είναι απάνθρωπο αυτό που γίνεται. Ενα παιδί από τον Διαγόρα χτύπησε σοβαρά. Ήθελαν να διώξουν οι υπεύθυνοι το βάρος από πάνω τους. Δεν μας σκέφτηκαν. Ήταν μία φαρσοκωμωδία. Λυπάμαι πολύ γι' αυτή την απόφαση. Έπρεπε να έρθουμε να παίξουμε όσο αντέχαμε. Και πώς αντέξαμε ήταν μεγάλο κατόρθωμα. Από τις παραλίες μας έβαλαν να παίξουμε διαδοχικά παιχνίδια. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται αυτό. Είναι άξια όλα τα παιδιά σε όλες τις ομάδες που φέραμε σε πέρας όλο αυτό το μίνι πρωτάθλημα»



Ολυμπιακός: Μετράει αντίστροφά ο Φαλ, δηλώθηκε στο ρόστερ της Euroleague
Ολυμπιακός: Μετράει αντίστροφά ο Φαλ, δηλώθηκε στο ρόστερ της Euroleague
Ο Μάκης στο βάθρο των μεγάλων νικητών των Event Awards
Ο Μάκης στο βάθρο των μεγάλων νικητών των Event Awards
Ζιράλδες: «O ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να χάσει και το πλεονέκτημά μας είναι μόλις 1 γκολ»
Ζιράλδες: «O ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να χάσει και το πλεονέκτημά μας είναι μόλις 1 γκολ»
Euroleague: Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε το 34ο συνεχόμενο sold out στον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Euroleague: Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε το 34ο συνεχόμενο sold out στον αγώνα με τον Ολυμπιακό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved