Το ξέσπασμα του Κορομίνας

Το ξέσπασμα του Κορομίνας

Ξέσπασε μιλώντας σε καταλανικό μέσο ο Φεράν Κορομίνας, για τον τρόπο με τον οποίο του έχει συμπεριφερθεί η Εσπανιόλ.

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν έχει μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, εξέφρασε πολλά παράπονα μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του.

Ο επί μία δεκαετία ποδοσφαιριστής του καταλανικού συλλόγου και άνθρωπος που έσωσε την Εσπανιόλ από υποβιβασμό το 2006 σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, προπονείται μόνος του καθημερινά, 140 χιλιόμετρα μακριά από τους συμπαίκτες του που προετοιμάζονται για το νέο πρωτάθλημα. Κάτι που όπως τονίζει, δεν του αξίζει βάσει της προσφοράς του στον σύλλογο.

«Κανείς δεν με πλησίασε για να μου εξηγήσει. Απλώς είπαν στον ατζέντη μου ότι δεν με υπολογίζουν για τη νέα σεζόν. Από τη στιγμή που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα, δεν θα είναι εύκολο να βρούμε λύση. Καταλαβαίνω ότι οι ομάδες κάποια στιγμή χωρίζουν με τους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος", τόνισε αρχικά ο Ισπανός, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Εσπανιόλ για έναν ακόμα χρόνο. Και στη συνέχεια θυμήθηκε το περιβόητο γκολ πριν από έξι χρόνια, το οποίο στάθηκε αιτία ώστε ο Κορομίνας να γίνει από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας.

«Αυτό το γκολ θα με κυνηγά για πάντα. Δεν θέλω όμως να ζω με την ανάμνησή του, θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν κάνει πολλά γι αυτή την ομάδα και πλέον δεν υπολογίζονται. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μνήμες όπως αποδεικνύεται».

Ο Φεράν Κορομίνας εξακολουθεί να αποτελεί πρώτη επιλογή για τον Παναιτωλικό, ωστόσο όσο δεν βρίσκει λύση και δεν λύνει τη συνεργασία του με την Εσπανιόλ, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες ναυαγίου της συγκεκριμένης μεταγραφής.



Super League 2: Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι κορυφής Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας | Ώρα και κανάλι
Super League 2: Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι κορυφής Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας | Ώρα και κανάλι
Παναθηναϊκός: Η ΕΡΤ θα δείξει τη ρεβάνς με τη Ζαγκλέμπιε από το «Telekom Center Athens»
Παναθηναϊκός: Η ΕΡΤ θα δείξει τη ρεβάνς με τη Ζαγκλέμπιε από το «Telekom Center Athens»
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Ναν στη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει για τη «διαβολοβδομάδα»
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Ναν στη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει για τη «διαβολοβδομάδα»
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η βολεϊμπολίστρια που συνδέθηκε με τον Ιμάμογλου
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η βολεϊμπολίστρια που συνδέθηκε με τον Ιμάμογλου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved