Kόλα: «Να “σκοτωνόμαστε” για να παίρνουμε το αποτελέσματα» (video)

Kόλα: «Να “σκοτωνόμαστε” για να παίρνουμε το αποτελέσματα» (video)

Αισιόδοξος για τη συνέχεια των Χανίων στη Super League 2 εμφανίστηκε ο Άγγελος Κόλα, μετά τη νίκη επί της Καλαμάτας.

Για τη μεγάλη νίκη με την Καλαμάτα, τον κόσμο του συλλόγου, το ερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και άλλα, μίλησε ο παίκτης των Χανίων Άγγελος Κόλα, στην εκπομπή “Match Time” της Τηλεόρασης CRETA.

Για το τρίποντο που πήρε η ομάδα του απέναντι στην Καλαμάτα με σκορ 1-0, τόνισε πως έδειξαν καλό πρόσωπο: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας με ποιοτικούς παίκτες, είναι φαβορί για το πρωτάθλημα, υπήρξαν πολλές μονομαχίες, πολλά τρεξίματα. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο.»

Ο νεαρός επιθετικός υπογραμμίζει πως σκοπός των Χανίων είναι να παίρνουν αποτελέσματα ενώ αναφέρει πως η νίκη με την Καλαμάτα είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία: «Ο σκοπός μας είναι να δίνουμε μάχες σε κάθε παιχνίδι, να “σκοτωνόμαστε” για να παίρνουμε το αποτελέσματα, για να γίνει μια ταυτότητα αυτό για την ομάδα. Είχαμε μια “κακή” ήττα στην πρεμιέρα από την Παναχαϊκή στην έδρα μας και θέλαμε αυτό να το ανατρέψουμε, γι’ αυτό επιζητούσαμε και τη νίκη τόσο πολύ. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας και για τη συνέχεια, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, γιατί αυτό θα μας βγάλει στα ανοιχτά».

Για το κλίμα της ομάδας, είπε πως έχουν καταφέρει να γίνουν ένα: «Στην αρχή όταν έρχονται 25 νέοι παίκτες είναι δύσκολο να γίνεις ένα, εμείς το καταφέραμε αυτό και φαίνεται και στα παιχνίδια που προηγήθηκαν και με την Επισκοπή και με την Καλαμάτα».

Στη συνέχεια σχολίασε και το επερχόμενο παιχνίδι αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Θα είναι εξίσου δύκολο παιχνίδι, ο Απόλλων Σμύρνης είναι ένα από τα φαβορί. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε ψυχή, πάθος και ότι θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε και να είμαστε καλοί σε κάθε παιχνίδι αλλά και να μπορούμε να κερδίζουμε κάθε ματς».

Για τον κόσμο σημείωσε πως έχει στηρίξει πολύ την ομάδα και την Κυριακή ήταν ο 12ος παίκτης: «Ο κόσμος μας έχει στηρίξει πάρα πολύ, αυτό φάνηκε από την 1η αγωνιστική, παρότι χάσαμε και δεν δείξαμε καλό πρόσωπο και τους απογοητεύσαμε. Το γυρίσαμε αυτό το κλίμα… Ο κόσμος την Κυριακή ήταν ο 12ος μας παίκτης, μας έδωσε ενέργεια και πίστη έτσι ώστε να κερδίσουμε την Καλαμάτα».

Ο Άγγελος Κόλα, αγωνιζόταν σε ομάδες των Χανίων στη Γ’ Εθνική και κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει επαγγελματίας. Τι λέει γι’ αυτό; «Στόχος μου ήταν από πολύ μικρό παιδί να καταφέρω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, νιώθω πολύ τυχερός και ευγνώμων που το έχω καταφέρει αυτό το πράγμα. Έγινε σίγουρα μέσα από πολύ σκληρή δουλειά και πολλή πίστη. Θέλω λοιπόν να συνεχίσω να δουλεύω με την ίδια προσήλωση που είχα όλα αυτά τα χρόνια και να καταφέρω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ακόμη, μίλησε για το πρωτάθλημα της Super League 2 και τα φαβορί: «Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως βλέπω και από τις πρώτες αγωνιστικές. Τα φαβορί παραμένουν τα ίδια, Καλαμάτα, Απόλλων Σμύρνης, θα έλεγα και η Κηφισιά, που δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής. Όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται, θα είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο για όλους».

 



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved