Άνοιξε η πόρτα της εξόδου

Αρκετοί παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας αναμένεται να περάσουν την πόρτα της εξόδου στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Άνοιξε η πόρτα της εξόδου

Μετά τον Δημήτρη Κουτρουμάνου που υπέγραψε στον Παναιτωλικό και τους Ντοριβάλ, Μαργαρίτη, Σενόνε και Βούκοβιτς που έχουν ήδη αποχωρήσει και θα επιστρέψουν μόνο σε περίπτωση που η ΑΣΑ δικαιωθεί και αγωνιστεί στα play outs, αρκετοί παίκτες αναμένεται να κουνήσουν… μαντήλι.

Μάλιστα, σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί φαντάζει σχεδόν να παραμείνει έστω και ένας ποδοσφαιριστής, εκτός από τους νεαρούς που αναμένεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής στη νέα σεζόν.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε, ότι η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματίες προκειμένου να αναλάβουν τα ηνία της ΠΑΕ, όπου είναι και η μοναδική ελπίδα για να αναγεννηθεί ο σύλλογος.