Super League 2: Γκέλα Ιωνικού, δεύτερη η Ξάνθη - Η τελική βαθμολογία και τα γκολ

Super League 2: Γκέλα Ιωνικού, δεύτερη η Ξάνθη - Η τελική βαθμολογία και τα γκολ

Με +6 πάει στα play off ο Ιωνικός, εκτός εξάδας η Παναχαϊκή.

Με πολλά γκολ ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Super League 2, ενώ ακολουθούν τα play off και τα play out. Ο Ιωνικός ισοφαρίστηκε στο φινάλε σε 1-1 από τα Χανιά και τερμάτισε πρώτος και με αέρα 6 βαθμών. Ο Λεβαδειακός ξέσπασε στη Δράμα κόντρα στη Δόξα, επικρατώντας 4-0, ενώ η Ξάνθη επιβλήθηκε 4-0 της Παναχαϊκής μένοντας δεύτερη, με τους Πατρινούς να μένουν εκτός εξάδας.

Ο Εργοτέλης νίκησε 3-0 στη Φιλιππούπολη τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ στην Άρτα, ο Καραϊσκάκης επικράτησε 2-1 του Διαγόρα. Στα Τρίκαλα, ΑΟΤ και ΟΦ Ιεράπετρας έμειναν στο 0-0.

Έτσι, μαζί με τους Ιωνικό, Ξάνθη, Λεβαδειακό, Χανιά και Εργοτέλη, τη συμμετοχή του στα Play Off εξασφάλισε και ο Διαγόρας Ρόδου, αφού παρά την ήττα του στην Άρτα από την ΑΕ Καραϊσκάκης διατήρησε τη διαφορά του ενός βαθμού από την 7η Παναχαϊκή, η οποία με τη σειρά της έχασε με το βαρύ 4-0 στην Ξανθη από την τοπική ομάδα.

Στα Play Out θα αγωνιστούν με έπαθλο την παραμονή τους στην κατηγορία οι Παναχαϊκή, Απόλλων Λάρισας, Τρίκαλα, Δοξα Δράμας και οι ΑΕ Καραϊσκάκης, ΟΦ Ιεράπετρας που έχουν και τις λιγότερες ελπίδες για τη σωτηρία τους. Οι ομάδες που τερμάτισαν από την 1η μέχρι την 3η θέση θα δώσουν τρία παιχνίδια εντός έδρς στα playoffs, ενώ όσες τερματίσουν στις θέσεις 7-9, θα δώσουν επίσης τρία παιχνίδια εντός στα playouts.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Καραϊσκάκης-Διαγόρας 2-1
Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-4
Τρίκαλα-ΟΦ Ιεράπετρας 0-0
Ιωνικός-Χανιά 1-1
Ξάνθη-Παναχαϊκή 4-0
Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης 0-3

Τα Χανιά ισοφάρισαν στο φινάλε

Με γκολ στα τελευταία λεπτά, τα Χανιά πήραν τον βαθμό στη Νεάπολη, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον Ιωνικό, πληρώνοντάς τον με το ίδιο νόμισμα. Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στη Νεάπολη, με τον Ιωνικό να είναι καλύτερος και πιο επικίνδυνος, αλλά και τα Χανιά είχαν τις ευκαιρίες τους. Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς σκορ, αλλά στο 48’ ο Κάστρο βρήκε δίχτυα, για 14η φορά φέτος, γράφοντας το 1-0. Οι Χανιώτες προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά δεν έβρισκαν χώρους. Στο 87’ όμως ο Τριανταφυλλάκος ισοφάρισε με κεφαλιά για τους Κρητικούς και στη συνέχεια ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Το καρέ της Ξάνθης

Σαρωτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ξάνθη απέναντι στην Παναχαϊκή, επικρατώντας 4-0, αποτέλεσμα που έδωσε στους Ακρίτες τη δεύτερη θέση. Πιο δραστήριοι ήταν οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο 15λεπτο του αγώνα και στο 19’ ο Μικελτάντζε είχε δοκάρι και στο 20’ ο Καπνίδης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Η Παναχαϊκή δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 36’ η Ξάνθη είχε δεύτερο δοκάρι με τον Καπνίδη. Στο 49’ ο Τάτος με σουτ πέτυχε το 2-0 και στο 58’ πάλι ο ίδιος σημείωσε το 3-0. Σκόρερ χρήστηκε και ο Μικελτάντζε, ο οποίος στο 82’ έγραψε το 4-0.

Ξέσπασε ο Λεβαδειακός

Άνετη νίκη πέτυχε ο Λεβαδειακός στη Δράμα, επικρατώντας 3-0 της Δόξας, αλλά τερμάτισε τρίτος. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Μαρίνο να κάνει το 0-1 και στο 45’ ο Θεοχάρης κέρδισε το πέναλτι και ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2. Στο 58’ ο Κωστή με ωραία κίνηση έγραψε το 0-3 και στο 68’ ο Πολέτο πέτυχε το 0-4.

Εργοτέλειο «διπλό»

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στη Φιλιππούπολη ο Εργοτέλης, επικρατώντας 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυνατά και στο 21’ ο Κόνραντ πέτυχε το 0-1. Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση και είχαν δοκάρι στο 41’ με τον Σέχου. Στο 56’ όμως ο Κόνραντ και πάλι εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Απόλλωνα και πέτυχε το 0-2. Στο 78’ ο Κοκκίνης έγραψε το τελικό 0-3.

Σημαντική νίκη ο Καραϊσκάκης

Την καλή του απόδοση με τη νίκη συνδύασε ο Καραϊσκάκης, ο οποίος νίκησε 2-1 τον Διαγόρα. Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό στην Άρτα, αλλά το γκολ του Γεωργίου στο 27’ για τους Ροδίτες, άλλαξε τα δεδομένα. Αμέσως οι Αρτινοί απάντησαν, καθώς στο επόμενο λεπτό ο Ναζίμ με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 50’ ο Θεολόγου με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή, κάνοντας το 2-1 για τον Καραϊσκάκη. Στο 76’ ο Διαγόρας είχε δοκάρι σε σουτ του Μασούρα. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Τσέλιος απέκρουσε την εκτέλεση του Τσούτση.

Όλα μηδέν στα Τρίκαλα

Χωρίς γκολ και θέαμα έληξε το παιχνίδι των Τρικάλων με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Οι δύο ομάδες έριξαν κυρίως το βάρος στην άμυνα και δεν δημιουργήθηκαν πολλές αξιόλογες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν την εστία του Αθανασόπουλου. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο και το 0-0 ήρθε φυσιολογικά.

Δείτε την τελική βαθμολογία της Super League 2



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved