Super League 2: Νίκες με ανατροπή για Ιωνικό, Ξάνθη - Όλα τα γκολ

Super League 2: Νίκες με ανατροπή για Ιωνικό, Ξάνθη - Όλα τα γκολ

Ο Ιωνικός πήρε σπουδαίο «διπλό» στη Λιβαδειά.

Με ανατροπή και τρομερή αντεπίθεση, ο Ιωνικός πέρασε νικηφόρα από τη Λιβαδειά, επικρατώντας 2-1 του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί έμειναν στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ τους έπιασε στους 38 βαθμούς και η Ξάνθη, η οποία με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, επικράτησε 3-1 στην Ιεράπετρα του τοπικού ΟΦΙ.

Στη Ρόδο, ο Διαγόρας επέστρεψε στις νίκες, καθώς νίκησε 2-0 τον ΑΟ Τρίκαλα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λεβαδειακός-Ιωνικός 1-2
ΟΦ Ιεράπετρας-Ξάνθη 1-2
Διαγόρας-Τρίκαλα 2-0

Κυριακή 18/4
14:00 Χανιά-Απόλλων Λάρισας
14:45 Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας
14:45 Παναχαϊκή-Εργοτέλης

Ανατροπή ανόδου για Ιωνικό

Ο Ιωνικός απέκτησε σαφές προβάδισμα ανόδου, καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Λεβαδειακού με ανατροπή και απέκτησε αέρα 8 βαθμών, μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου. Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος και προηγήθηκε μόλις στο 8’ με εξαιρετική ενέργεια του Πολέτο. Οι Βοιωτοί είχαν την κατοχή της μπάλας και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, με τον Ιωνικό να μπαίνει πιο δυνατά και να ψάχνει την ισοφάριση. Στο 58’ ο νεοεισελθών Ματσούκας πέτυχε το 1-1 και στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά. Στο 81’ μια ακόμα αλλαγή του Σπανού, ο Μάναλης με κεφαλιά σημείωσε το 1-2.

Απέδρασε στο φινάλε η Ξάνθη

Σπουδαίο «διπλό» πήρε η Ξάνθη στην Ιεράπετρα με 2-1, αν και ο ΟΦ Ιεράπετρας του έβαλε δύσκολα. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν καλύτερη και πιο… επικίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο ΟΦΙ στο 45’ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Ντάλα Κόστα. Η Ξάνθη πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στο 80’ στην ισοφάριση με τον Καπνίδη και στο 88’ ο Μικελτάντζε πέτυχε το γκολ της νίκης των φιλοξενούμενων για το τελικό 2-1.

Επιτέλους νίκη ο Διαγόρας

Στις νίκες επέστρεψε ο Διαγόρας μετά από επτά αγωνιστικές, ο οποίος επικράτησε 2-0 των Τρικάλων. Οι Ροδίτες ήταν πιεσμένοι και από το ξεκίνημα του αγώνα προσπάθησαν να σκοράρουν, χάνοντας ευκαιρίες. Στο 28’ ο Σμυρλής με ωραία ενέργεια πέτυχε το 1-0. Ο ΑΟΤ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Διαγόρας διαχειριζόταν σωστά το υπέρ του σκορ και στο 63’ ο Ντοριβάλ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, σημείωσε το 2-0.

Δείτε τη βαθμολογία της Super League 2



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved