Θέμα με... Πετρωτό

Θέμα με... Πετρωτό

Λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει με το αθλητικό κέντρο στο Πετρωτό προσπαθεί να δώσει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής αναζητεί το κέντρο που θα στεγάσει την αντρική ονμάδα, αλλά και τις ακαδημίες της ΠΑΕ, τη στιγμή που έχει πληροφορηθεί ότι η ΕΠΣΑ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει την έκταση του Πετρωτού στον Παμπατραϊκό.

Είναι ένα θέμα για το οποίο ο Κούγιας σκοπεύει να κάνει σειρά συναντήσεων με τους Πιλάβιο, Μπιτσαξή και Νικητιάδη, προκειμένου να βρει άμεσα λύση, ενώ προτίθεται να παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου την προσεχή βδομάδα.

Ακόμη, σε ό,τι έχει να κάνει με τα οργανωτικά θέματα της ΠΑΕ, ο Αλέξης Κούγιας είναι σε αναζήτηση προπονητή για την ομάδα Νέων, αλλά και τη στελέχωση του ρόστερ.

Μάλιστα, ο Ηλίας Φυντάνης αναμένεται να κλείσει ακόμη ένα φιλικό την Τετάρτη (1/6) στην Αγυιά, ώστε να «τσεκάρει» νεαρούς παίκτες.

ΠΑΤΡΑ: Ειρήνη Αντωνοπούλου



Στην Κρήτη τον Ιούνιο η Εθνική
Στην Κρήτη τον Ιούνιο η Εθνική
Super League: Σε άριστη κατάσταση οι αγωνιστικοί χώροι των ομάδων
Super League: Σε άριστη κατάσταση οι αγωνιστικοί χώροι των ομάδων
Σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ
Σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ
ΑΕΚ: Στην κυκλοφορία έξτρα εισιτήρια για τον Βόλο
ΑΕΚ: Στην κυκλοφορία έξτρα εισιτήρια για τον Βόλο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved