Μυροφορίδης: «Το αργότερο 17 Ιανουαρίου θα παίξουμε»

Μυροφορίδης: «Το αργότερο 17 Ιανουαρίου θα παίξουμε»

Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ακόμη για την έναρξη του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Παύλο Μυροφορίδη

 

Ο τεχνικός διευθυντής των Χανίων μίλησε στον Metropolis 95,5 κυρίως για την πρώην ομάδα του, τον Αρη, αλλά αναφορικά με τη SL2 ανάφερε τα εξής: «Ας παίξουμε και εννιά. Το θέμα είναι να παίξουμε. Δεν έχουμε κάτι ούτε στα χέρια μας, ούτε στα… πόδια μας. Το αργότερο θα αγωνιστούμε στις 17. Στο υπογράφω ότι θα υπάρχουν τραυματισμοί, εδώ και οκτώ μήνες δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Θα ζήσουμε με αυτό, πρέπει να το ξέρουν όλοι. Έχουμε ξεφορτσάρει καμιά δεκαριά φορές. Όσο προσεκτικοί και να είναι οι παίκτες θα βγάλουν προβλήματα. Από εκεί και πέρα, οι ομάδες πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να μειώσουν τα προβλήματα. Δεν είναι μόνο η γενιά των νέων που χάνεται, αλλά και αυτών που ήταν 28 και έγιναν 30. Υπάρχει θέμα μεγάλο. Παιδιά που δεν μπορούν, πλέον, να διεκδικήσουν μεγάλα συμβόλαια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδίδονται στο metrosport.gr έχουν ως εξής:

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Κάθε χρονιά έχει τα δικά της. Προερχόμαστε από μία δεκαετία κρίσης, τι έπρεπε να λέμε να φύγει κάθε χρονιά; Καμιά φορά προκαλείς την τύχη σου με αυτά που δημιουργείς στον πλανήτη και νομίζω προκαλέσαμε σαν άνθρωποι. Οι παλαιότερες γενιές έζησαν δύσκολα, τώρα ήταν η σειρά μας».

Για την ποδοσφαιρική έκπληξη που του έκανε εντύπωση μέσα στο 2020: «Για μένα ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη η πτώση της Ξάνθης. Μία ομάδα που παρήγαγε παίκτες, όπως ο Τοροσίδης και ο Λοντίγκιν, και πρόσφερε πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά και το γεγονός ότι η Λίβερπουλ είχε να κατακτήσει τόσα χρόνια το πρωτάθλημα».

Για την επανέναρξη της Super League 2: «Ας παίξουμε και εννιά. Το θέμα είναι να παίξουμε. Δεν έχουμε κάτι ούτε στα χέρια μας, ούτε στα… πόδια μας. Το αργότερο θα αγωνιστούμε στις 17. Στο υπογράφω ότι θα υπάρχουν τραυματισμοί, εδώ και οκτώ μήνες δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Θα ζήσουμε με αυτό, πρέπει να το ξέρουν όλοι.

Έχουμε ξεφορτσάρει καμιά δεκαριά φορές. Όσο προσεκτικοί και να είναι οι παίκτες θα βγάλουν προβλήματα. Από εκεί και πέρα, οι ομάδες πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να μειώσουν τα προβλήματα. Δεν είναι μόνο η γενιά των νέων που χάνεται, αλλά και αυτών που ήταν 28 και έγιναν 30. Υπάρχει θέμα μεγάλο. Παιδιά που δεν μπορούν, πλέον, να διεκδικήσουν μεγάλα συμβόλαια».

Για το τι περιμένει στον δεύτερο γύρο της Super League: «Έχει δείξει ο πρώτος τι θα γίνει στον δεύτερο. Οι ομάδες που είναι πάνω έχουν ξεχωρίσει, οι ομάδες που είναι κάτω έχουν πρόβλημα και το βλέπεις. Πρέπει να είναι καλύτερος ο Άρης στον δεύτερο γύρο. Έχει καλή βάση. Την πρώτη χρονιά μετά την επάνοδό του μετά από ένα ματς στην Ξάνθη πήρε μπρος. Τώρα είναι ήδη ψηλά και μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα».

Για τον Δεληζήση: «Ο Γιώργος είναι ένα παιδί που δεν του χάρισε κανείς τίποτα. Το αξίζει αυτό που ζει. Δεν το ζει γιατί κάποιος τον βοήθησε. Ο Δεληζήσης δεν έχει μέσον. Είναι πιο ώριμος, άλλαξε, βέβαια, και το επίπεδο των συμπαικτών. Ο Τζέγκο κούμπωσε με τον Ματίγια, είναι και ο Σάσα από πέρσι. Δίνει ασφάλεια και η μεσοεπιθετική γραμμή, ξέρει ότι το μισό λάθος δεν θα το πληρώσει. Είναι πολύ σημαντικό».

Για τον Γκερέρο: «Αν στηριχθεί ο Μάνος έχει το γκολ. Αν τον τροφοδοτήσεις περισσότερες από πέντε φορές θα κάνει ένα τέρμα. Ο Γκερέρο μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Το ξύλο τώρα το τρώει ένας, ενώ γύρω τους υπάρχει ποιότητα».

Για τους παίκτες που πιστεύει θα κάνουν την διαφορά τη νέα χρονιά: «Εμένα μου αρέσει πολύ, εκτός από τον Τζόλη που μπορεί να φτάσει σε υψηλό επίπεδο, ο Πινακάς της Λάρισας. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να χτίσει φάση από το πουθενά. Αυτό είναι κάτι που δεν μαθαίνεται, είναι κάτι που ή το έχεις ή δεν το έχεις».



MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved