Γαϊτάνος: «Ο Άρης είναι παράρτημα της Βέροιας»

Γαϊτάνος: «Ο Άρης είναι παράρτημα της Βέροιας»

Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην προπονητής της Βέροιας για την κατάσταση που επικρατεί στη «Βασίλισσα» του Βορρά.

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Στέφανος Γαϊτάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Metropolis 95,5». Ο Στέφανος Γαϊτάνος έδειξε τον Θοδωρή Καρυπίδη ως τον ουσιαστικό ιδιοκτήτη της Βέροιας πίσω από την οποία βρίσκονται offshore εταιρίες ενώ πρόσθεσε πως ο Άρης είναι παράρτημα της ομάδας της Ημαθίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Μπεν και το πώς χάθηκε για τον ΠΑΟΚ: «Ουσιαστική προσφορά από τον ΠΑΟΚ δεν υπήρξε. Ήταν μια περίπτωση που δεν αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα από τον ΠΑΟΚ. Αντιλαμβανόμουν ότι ήταν κάτι σαν εναλλακτική λύση, ότι έπρεπε να είναι σε μια κατάσταση αναμονής η περίπτωση του Μπεν ενόψει κάποιων άλλων επιλογών της ομάδας του ΠΑΟΚ. Έτσι το αντιλαμβανόμουν εγώ. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα κόστους. Δεν ήταν ακριβή μεταγραφή. Πιστεύω ότι ήταν θέμα επιλογής και ότι η επιλογή αυτή για τον ΠΑΟΚ δεν ήταν στην πρώτη γραμμή. Έτσι, αντιλαμβανόμουν την κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί.

Ήταν μία μεταγραφή από τη Γαλλία, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Τον εντοπίζει ο Γιώργος Κικερίδης, μου λέει ‘έλα να δεις έναν εξαιρετικό παίκτη να τον φέρουμε στην ομάδα. Εγώ έχω την τελευταία άποψη, είναι θετική, εγκρίνει ο Αρβανιτίδης και έρχεται ο Μπεν με ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο, ίσως των 30.000 ευρώ. Βρισκόμαστε μπροστά στην περίπτωση ενός εξαιρετικού παίκτη, που έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν κυνηγό. Ο προβληματισμός μου όσον αφορά στον ΠΑΟΚ είναι τι δεν διακρίνουν στον Μπεν; Δεν διακρίνουν την κίνησή του στον κενό χώρο; Δεν διακρίνουν το ότι είναι ένας σούπερ ταχυδυναμικός παίκτης, που χρησιμοποιεί με την ίδια επιτυχία και τα δύο του πόδια; Τι δεν διακρίνουν; Τον καλό του χαρακτήρα; Το γεγονός ότι μπορεί να αξιοποιηθεί σε πολλές θέσεις; Το ότι ο Μπεν βγάζει υγεία με ένα μόνιμο χαμόγελο στα αποδυτήρια; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Βλέπω έτσι ένα υποτυπώδες ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπεν κι έτσι καταλήγει στον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν περίμενα να δω την απόδοσή του στο Βελιγράδι. Είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του από πέρσι αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό στο τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα μας στη Βέροια πριν πάει στον Ολυμπιακό. Είχε σοβαρό τραυματισμό με χιαστό, εκ των πραγμάτων βρέθηκε στον Πανιώνιο για να βρει την αγωνιστική του φόρμα. Ο Μπεν για τα δεδομένα και τα κυβικά του ΠΑΟΚ ήταν μια εύκολη και καλή μεταγραφή. Δεν την επιδίωξε ο ΠΑΟΚ».

Για την κατάσταση στη Βέροια: «Στη Βέροια υπάρχει μια offshore εταιρεία που διοικεί με κλειστές πόρτες. Αγνοείται η τύχη των πάντων, ποιος είναι ο πρόεδρος, ποιος είναι ο γενικός αρχηγός. Το ότι είναι εκεί οι Γιώργος Κικερίδης και Απόστολος Χαραλαμπίδης, για μένα και για οποιονδήποτε άνθρωπο με μια απλή λογική, λέει ότι πώς θα λειτουργήσει αυτή η ομάδα; Πώς γίνεται 25 συμβόλαια να λήγουν; Πώς γίνεται η ομάδα να είναι υπερχρεωμένη και αυτό να μην γίνεται πουθενά αναφορά; Ο Τύπος της Βέροιας έχει ξεχάσει τελείως τον ρόλο του. Οι δημοσιογράφοι δεν ασχολούνται με την ομάδα ή ασχολούνται με έναν τρόπο που δεν βγάζει προς τα έξω την πραγματική εικόνα.

Η Βέροια είναι συνολική καταστροφή και οικονομικά και αγωνιστικά. Είναι αδύνατον αυτό το παιδομάζωμα, που επιχειρείται αυτή τη στιγμή, να ευδοκιμήσει. Είναι μία εικόνα που είναι επαναλαμβανόμενη σε πολλές ομάδες που λες πώς γίνεται να οδηγούνται στην καταστροφή και από την άλλη να λένε πως κάποιος επενδύει. Πώς γίνεται να χρωστάς σε όλο τον κόσμο, στους πάντες, από προπονητές, φυσικοθεραπευτές, τους πάντες και να λες θα λειτουργήσω σαν ομάδα; Ποιος είναι αυτός που το λέει αυτό; Πώς θα τον χαρακτηρίζατε αυτόν, επενδυτή; Δυστυχώς υπάρχουν αυτές οι offshore εταιρείες και λέω offshore γιατί αγνοείται τι είναι, πού έχει έδρα, ποιος μιλά, ποιος ρυθμίζει τα πάντα. Είναι απλοϊκό το ερώτημά μου.

Δεν μπορείτε να μπείτε στα γραφεία της Βέροιας. Πρέπει να χτυπήσετε την πόρτα. Είναι κλειδωμένες οι πόρτες. Υπάρχουν όλοι κι όλοι δύο άνθρωποι, που διαχειρίζονται τι και πώς; Είναι φοβερό πράγμα. Δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί. Τι είναι αυτή η ομάδα που θα λειτουργήσει τώρα; Με τι συμφωνίες, με τι όρους, με τι οικονομικά δεδομένα; Δεν υπάρχει τίποτε στο φως. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε αυτή την ομάδα;

Είναι μια πραγματικότητα ότι μια offshore έχει την ομάδα. Πιστεύει κανείς, οποιονδήποτε να ρωτήσετε, που να πιστεύει ότι είναι πρόεδρος ο Παπαδόπουλος; Ο άνθρωπος ποτέ δεν εμφανίστηκε. Είναι γνωστό ότι αυτή τη στιγμή ιδιοκτήτης είναι ο Καρυπίδης, αυτό μιλάει και φυσικά δεν με εκπλήσσει με τα επιτεύγματά του. Επίτευγμα είναι ότι ο Άρης δεν βγήκε. Επίτευγμα ότι η Βέροια έχει διαλυθεί. Επίτευγμα ότι ούτε το χωριό του δεν άφησε όρθιο. Το πώς γίνεται να είναι ηγέτης με τέτοιες επιτυχίες; Με τέτοιες επιτυχίες μπορεί να κοιμάται ήσυχος κι ο Άρης. Εδώ υπάρχουν διαπιστευτήρια επένδυσης, παίκτες που λύνουν τα συμβόλαιά τους, υπερχρεωμένες καταστάσεις, απλήρωτοι προπονητές από πέρσι, από πρόπερσι. Ο Μπατιόν έχει κάνει προσφυγή, θα σκάσουν κι άλλες.

Ο Άρης έχει γίνει παράρτημα της Βέροιας. Όλοι οι παίκτες από τη Βέροια ήρθαν στον Άρη. Τώρα θα ξαναγυρίσουν κάποιοι από τον Άρη πάλι στη Βέροια και ούτω καθεξής. Είναι γνωστό ότι ο Καρυπίδης δεν έχει αποστασιοποιηθεί από τη Βέροια. Ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Καρυπίδης, ανεξάρτητα αν τυπικά τώρα πέρασε στον Παπαδόπουλο. Ο Καρυπίδης είναι αυτός που προσλαμβάνει, αυτός που κατευθύνει. Ξέρετε κανένα συμβούλιο με πρόεδρο τον Παπαδόπουλο να συνεδριάζει; Ξέρετε κανέναν γενικό αρχηγό; Εγώ βλέπω έναν Χαραλαμπίδη και έναν Κικερίδη. Αυτό λέγεται ομάδα;

Η Βέροια αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά στην πλήρη διάλυσή της και θα ακολουθήσει πιστεύω την πτώση του Πανθρακικού. Ποιος ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί. Αυτή τη στιγμή έχει ένα ρόστερ από κάποια παιδιά της Κ20 και κ4-5 μεταγραφές. Αυτό το παιδομάζωμα δεν μπορεί να λέγεται συγκροτημένη ομάδα. Με σκοτώνει  η εικόνα αυτής της ομάδας. Είναι κρίμα να διαλυθούμε».



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved