Εκτός στοιχήματος 4 ΠΑΕ λόγω χειραγωγημένων!

Εκτός στοιχήματος 4 ΠΑΕ λόγω χειραγωγημένων!

Η  Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε ως ύποπτα δύο παιχνίδια της Football League.

Πρόκειται για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Κισσαμικός – Εργοτέλης 2-1 και το ματς της 27ης αγωνιστικής ΑΕΛ – Παναχαϊκή.

Η ΕΕΑ τιμώρησε τις τέσσερις ΠΑΕ με αφαίρεση τους από τα κουπόνια του στοιχήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Ακρόαση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.

Ακρόαση ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό».



Κόμο: Δουβίκας λαμπρός, την οδηγεί στο Champions League
Κόμο: Δουβίκας λαμπρός, την οδηγεί στο Champions League
Γάνδη - Κλαμπ Μπριζ 0-2 : Προσωρινά πρώτη με σκόρερ τον Τζόλη
Γάνδη - Κλαμπ Μπριζ 0-2 : Προσωρινά πρώτη με σκόρερ τον Τζόλη
Κηφισιά – Παναιτωλικός 0-0: Ισοπαλία που δεν τους εξασφαλίζει την παραμονή
Κηφισιά – Παναιτωλικός 0-0: Ισοπαλία που δεν τους εξασφαλίζει την παραμονή
Ο Σάσα Βεζένκοφ «βλέπει» Παναθηναϊκό AKTOR στο Final-4
Ο Σάσα Βεζένκοφ «βλέπει» Παναθηναϊκό AKTOR στο Final-4
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved