«Θα… πετά με Turkish Airlines ο Ηρακλής»

«Θα… πετά με Turkish Airlines ο Ηρακλής»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η συμφωνία του Ηρακλή με την Turkish Airlines.

Ο Γηραιός έχει συμφωνήσει προφορικά με την εταιρία και την άλλη εβδομάδα θα μπουν οι υπογραφές, όπως ανέφερε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο εμπορικός διευθυντής της «κυανόλευκης» ΠΑΕ επισήμανε πως το ντιλ έκλεισε μετά την οριστικοποίηση της ανόδου της ομάδας στη Super League, ενώ είναι αποτέλεσμα πολύμηνων επαφών του Σταύρου Παπαθανασάκη. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή ετοιμάζει κι άλλες τέτοιες κινήσεις στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου:

Για τη συμφωνία με την Turkish Airlines:

«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της συμφωνίας. Την επόμενη εβδομάδα θα πέσουν οι υπογραφές, αφού μένουν κάποιες λεπτομέρειες για τη συμφωνία. Έχουμε συμφωνήσει προφορικά από χθες το πρωί».

Για το πώς προέκυψε η συγκεκριμένη χορηγία:

«Θα ήθελα να κρατήσω μέχρι ένα σημείο κάποια πράγματα που θα γίνουν γνωστά μετά την υπογραφή των συμβολαίων με την εταιρεία. Είναι μία κίνηση που είχε γίνει μία προεργασία και με κινήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Η ομάδα μάς βοήθησε, αφού το αγωνιστικό πήγε καλά και έγινε αυτό που ονειρευόμασταν όλοι».

Για το τι θα προβλέπει η συμφωνία:

«Για αυτό θα πρέπει να περιμένετε τις ανακοινώσεις. Δεν μπορούμε να μπούμε τώρα σε λεπτομέρειες. Μπορείτε να κάνετε μία εβδομάδα υπομονή».

Για το φετινό μπάτζετ του Ηρακλή:

«Έχουν πολλές αναγνώσεις τέτοιου είδους στοιχεία. Το θέμα είναι τι εννοούμε μπάτζετ. Η λειτουργία του Ηρακλή φέτος, γιατί ο Ηρακλής έχει μία συνέχεια, για να φτάσει στη Σούπερ Λίγκα κόστισε περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ. Είναι γνωστό ότι τα έσοδα της Football League είναι ψίχουλα για μία ομάδα που θέλει να έχει υψηλό επίπεδο στο αγωνιστικό της. Δεν υπάρχει ομάδα στη Football League, που να μην ματώσει ο ιδιοκτήτης της, να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου μετά την παραπάνω συμφωνία με την Turkish Airlines, μία τουρκική εταιρεία:

«Ο κόσμος είναι πολύ χαρούμενος, αφού επιστρέφει εκεί που ανήκει. Με τα σύμβολά της, τη φανέλα της και όλα αυτά που την εκπροσωπούν και αυτή η συμφωνία δείχνει – και στο πρόσωπο του κ. Παπαθανασάκη μία εμπιστοσύνη – την πρόθεση του Ηρακλή να κοιτάξει και εκτός των ελληνικών συνόρων. Ο Ηρακλής έχει καταβολές που έρχονται από την εποχή προτού απελευθερωθεί η Θεσσαλονίκη και μάλιστα άνθρωποί του έδωσαν τη ζωή τους για αυτό. Ωστόσο, δεν μιλάμε για τέτοια γεγονότα, όταν μιλάμε για χορηγική συμφωνία. Με μία τέτοια λογική θα έπρεπε να αποκλείσουμε και γερμανικές εταιρείες ή ιταλικές… Δεν μπορούμε να βαδίζουμε σε μία τέτοια λογική. Είναι διαφορετικό το κομμάτι της ιστορίας και αυτό που αφορά εμπορικά θέματα».

Για το αν ετοιμάζει και άλλου τέτοιου είδους εκπλήξεις ο κ. Παπαθανασάκης:

«Θα υπάρξουν αι άλλες ενέργειες. Ο Ηρακλής θα προσανατολιστεί στο εξωτερικό. Βέβαια αυτό θα συμβεί βήμα-βήμα, με στόχο τη βιωσιμότητα και την διεκδίκηση των αγωνιστικών του στόχων».



Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πρόταση για τον Αντράντε - Τόσα θέλει η Μπάλτικα
Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πρόταση για τον Αντράντε - Τόσα θέλει η Μπάλτικα
Μαρόκο: Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθέωσε τον Αζεντίν Ουναΐ
Μαρόκο: Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθέωσε τον Αζεντίν Ουναΐ
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Το… ξέκοψε για Τετέ - «Δεν παραχωρείται»
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Το… ξέκοψε για Τετέ - «Δεν παραχωρείται»
Σεβίλλη: Υπό πίεση ο Αλμέιδα - Σκέψεις για παραίτηση
Σεβίλλη: Υπό πίεση ο Αλμέιδα - Σκέψεις για παραίτηση
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved