Δόξα Δράμας: Κάλεσμα για ενίσχυση στους οπαδούς
Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκεται η Δόξα Δράμας και γι’ αυτό καλεί τον κόσμο να συγκεντρώσει χρήματα για να πληρωθούν οι παίκτες!
Με ανακοίνωσή τους οι «μαυραετοί» απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για ταμειακή διευκόλυνση, τονίζοντας ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, μελλοντικά θα χρησιμοποιηθούν έναντι αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά και το σημερινό συμβούλιο η Προσωρινή Διοίκηση της Π.Α.Ε ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, αποφάσισε, επειδή δεν υπάρχει η ανάλογη συνέπεια από πλευράς πολιτείας στην ομαλή ροή χρημάτων (συμφωνηθέντων), να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους για ακόμη μία φορά, για ταμειακή διευκόλυνση με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.
Αντιλαμβανόμενοι όλοι τις οικονομικές συγκυρίες και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, τα χρήματα αυτά, μελλοντικά θα χρησιμοποιηθούν έναντι αύξησης μετοχικού κεφαλαίου».