Αντίδραση Καλλιθέας για διαιτησία!
Αιχμές για την διαιτησία της Μήτση, στην χθεσινή (15/1) εντός έδρα ήττα της Καλλιθέας κόντρα στη Δόξα Δράμας, αφήνει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Καλλιθέα.
Οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας εκτός των άλλων, γνωστοποιούν την πρόθεσή τους να παραδώσουν τα βίντεο των τελευταίων αγώνων της στις αρμόδιες αρχές του ποδοσφαίρου, καθώς όπως υποστηρίζουν χαρακτηριστικά, αυτό που συμβαίνει τη φετινή περίοδο με την διαιτησία δεν έχει προηγούμενο! Παράλληλα ξεκαθαρίζουν πως δεν θα τα παρατήσουν, προσπαθώντας να αποκαταστήσουν την αδικία εντός γηπέδου, ενώ όσον αφορά την παραίτηση του προπονητή, οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν στο αυριανό (17/1) διοικητικό συμβούλιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέας:
«Μπορεί η ομάδα της Καλλιθέας να μην είχε καλή απόδοση, όμως και πάλι έφυγε από το γήπεδο με το αίσθημα της αδικίας. Η διαιτητής κυρία Μήτση στέρησε από την Καλλιθέα ένα καθαρό πέναλτι τιμωρώντας μάλιστα με κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή μας Μαρουκάκη. Χαρακτηριστικό είναι ότι η διαιτητής έδειξε 5 κίτρινες κάρτες, όλες σε ποδοσφαιριστές μας, αν και η αναμέτρηση ήταν απολύτως ισορροπημένη. Η Καλλιθέα θα δώσει τα βίντεο των τελευταίων αγώνων της στις αρμόδιες αρχές του ποδοσφαίρου, καθώς αυτό που συμβαίνει την φετινή περίοδο δεν έχει προηγούμενο. Η ομάδα μας έχει αδικηθεί κατάφωρα σε πάνω από 9 αγωνιστικές όμως δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η Καλλιθέα δεν θα τα παρατήσει. Θα αγωνίζεται κάθε παιχνίδι για να αποκαταστήσει την αδικία.
Σε ότι αφορά την παραίτηση του προπονητή, το διοικητικό συμβούλιο της Καλλιθέας θα συνεδριάσει αύριο, προκειμένου να εξετάσει τις εξελίξεις.
Νωρίτερα σήμερα το πρωί αγωνίστηκε η ομάδα Νέων μας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Δόξας Δράμας στο γήπεδο της παραλίας Τζιτζιφιών για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων, της οποίας επικράτησε με σκορ 2-1».