Πανηλειακός: «Πρώτη» με φιλοδοξίες

Πανηλειακός: «Πρώτη» με φιλοδοξίες

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, απόρροια όλων των κινήσεων που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, ξεκίνησε χθες η καινούργια χρονιά για τον Πανηλειακό.

Στην πρεμιέρα του συλλόγου παραβρέθηκαν πάνω από 300 φίλαθλοι της ομάδας που χειροκρότησαν διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες και περιμένουν από την ομάδα του Πύργου άξια εκπροσώπηση στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γκάμαρης και στο γήπεδο βρέθηκαν και άλλα μέλη της διοίκησης .Ο Κώστας Μπαρλής, Γιάννης Γεωργουλόπουλος και Θεόδωρος Ρήγας, ήσαν εκεί και καλωσόρισαν όλους και έδωσαν τις δικές τους ευχές προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει με την καλύτερη προοπτική για φέτος.

Πριν απ΄ όλα προηγήθηκε ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Πύργου και Ωλένης, σεβασμιότατο Αναστάσιο, που έδωσε και αυτός τις δικές του ευχές για υγεία, προκοπή άνοδο και ευημερία.

Πέρα όλων των άλλων το παρόν στην πρεμιέρα του Πανηλειακού έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Πύργου και υπεύθυνος του Δημοτικού Σταδίου Γιάννης Αργυρόπουλος.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού Πέτρος Δημητρίου, μαζί με τον συνεργάτη του Λευτέρη Βελέντζα ξεκίνησαν από σήμερα την προετοιμασία της ομάδας και καθημερινά θα ανεβάζουν ρυθμούς. Οι παίκτες του Πανηλειακού θα παραμείνουν στην βάση τους μέχρι την Τρίτη, οπότε και θα δουλέψουν όλο αυτό το διάστημα, ενώ από την Τετάρτη 21/8 θα βρεθούν στο Καρπενήσι, όπου θα παραμείνουν για μία εβδομάδα και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Λίγο μετά τον αγιασμό εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο Γιώργος Γκάμαρης που είπε χαρακτηριστικά : «Ο Πανηλειακός της νέας μεγάλης πορείας πρωταθλητισμού είναι μια δεμένη οικογένεια. Κι όπως όλες οι οικογένειες συναντιούνται, συζητούν, χαίρονται και σχεδιάζουν γύρω από ένα τραπέζι.

Σφυρηλατούμε τους ισχυρούς δεσμούς αγάπης και συνεργασίας, με σεβασμό στην ιστορία του Πανηλειακού και πίστη στο μέλλον του.

Ετοιμάζουμε τους εαυτούς μας αλλά και την Ηλειακή κοινωνία για μεγάλες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Γιατί μέσα από τον υγιή πρωταθλητισμό όλοι μαζί θα φθάσουμε την Ηλεία ξανά στην κορυφή.

Ενωμένοι θα δώσουμε νέο περιεχόμενο στο όνομα Πανηλειακός.

Θα κάνουμε την ομάδα τη νέα Πανηλειακή αγάπη όλων των φιλάθλων για να τους γεμίσουμε με περηφάνια .

Μόνο αξιοποιώντας το σύνολο των αθλητικών και φίλαθλων δυνάμεων του τόπου , μπορούμε να νιώσουμε περηφάνια εντός και εκτός γηπέδου»

Δημητρίου : «Να ξυπνήσει το θηρίο»

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι μέσα σ’ αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν. Κι αυτό θα το πετύχουμε με διάθεση, ταπεινότητα, πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε τον κόσμο μας. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να τον πείσουμε… Αυτό που έχω να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας, τους οποίους ευχαριστώ για την παρουσία τους, είναι ότι ο Πανηλειακός μέσα στο γήπεδο θα είναι μάγκας.

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσει το θηρίο, που λέγεται Πανηλειακός. Θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει για την φανέλα της, την ιστορία της και τον κόσμο της. Όλα στην ομάδα θα πρέπει να λειτουργούν ως μια «γροθιά». Μάλιστα, αν συμβεί αυτό ο Πανηλειακός θα είναι και πάλι μία από τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου», ήταν τα λόγια του νέου προπονητή της ομάδας, Πέτρου Δημητρίου.



Champions League: Η απονομή του 15ου στην Ρεάλ - Έτσι «σκότωσε» τη Ντόρτμουντ (videos)
Champions League: Η απονομή του 15ου στην Ρεάλ - Έτσι «σκότωσε» τη Ντόρτμουντ (videos)
Champions League:Το 15ο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, το 5ο του Αντσελότι!
Champions League:Το 15ο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, το 5ο του Αντσελότι!
Champions League, Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σήκωσε το 15ο η «Βασίλισσα»
Champions League, Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σήκωσε το 15ο η «Βασίλισσα»
Τελικός Champions League, LIVE CHAT: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2 (Τελικό)
Τελικός Champions League, LIVE CHAT: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2 (Τελικό)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved