Κούτρος: «Νίκη με Πανηλειακό»

Κούτρος: «Νίκη με Πανηλειακό»

Παρόλο που ο Φωστήρας έχει ήδη πετύχει τον στόχο της ανόδου και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Νότιο όμιλο της Football League 2 ο Γιάννης Κούτρος τόνισε πως η ομάδα του θα επιχειρήσει να πάρει τη νίκη στο τελευταίο ματς με τον Πανηλειακό.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για τη φετινή χρονιά: «Είμαστε ικανοποιημένοι που πετύχαμε τον στόχο της ανόδου, κάτι το οποίο ήρθε πολύ ιδρώτα! Από την άλλη είμαστε πρωτοπόροι και γι' αυτό το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό».

Για το παιχνίδι με τον Πανηλειακό: «Καταρχήν θέλουμε ένα βαθμό για να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Εμείς θα πάμε για τη νίκη, για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που θα έρθει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει την άνοδο της ομάδας. Περιμένουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο!»

Για τα προσωπικά του σχέδια: «Είμαι στην ευχάριστη θέση σε τρεις χρονιές να έχω πετύχει ισάρριθμες ανόδους με τον ΑΟ Γλυφάδας και τον Φωστήρα, στο οποίο βρίσκομαι τα δύο τελευταία χρόνια. Το συμβόλαιο μου λήγει στις 30 Μαϊου και τον πρώτο λόγο έχει ο Φωστήρας, καθώς υπάρχει άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τη διοίκηση. Είναι πολύ σημαντικό ότι γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι και σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο, ότι από την περσινή χρονιά κρατήθηκε ο κορμός της ομάδας που απαρτίζονταν από έμπειρους παίκτες».

Το σχόλιο του για την τελευταία αγωνιστική: «Το σημαντικότερο παιχνίδι γίνεται στα Χανιά, αφού ο "θάνατος σου, η ζωή μου"! Από την άλλη, η Προοδευτική μπορεί να έχει πάρει το ματς στα... χαρτιά με τον Εθνικό Αστέρα αλλά θα έχει πολύ άγχος αφού περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Επίσης, η Μαγούλα θέλει τον βαθμό στην Κόρινθο, η οποία είναι αδιάφορη και ίσως αυτό την αγχώσει περισσότερο».



Ολυμπιακός: Με Έσε η αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Με Έσε η αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ
Greek Basketball League: Ανατροπή και νίκη για τον ΠΑΟΚ επί της Καρδίτσας
Greek Basketball League: Ανατροπή και νίκη για τον ΠΑΟΚ επί της Καρδίτσας
Αταμάν: «Παίξαμε τέλεια στο πρώτο ημίχρονο – Μπορούμε τρεις νίκες στην Euroleague»
Αταμάν: «Παίξαμε τέλεια στο πρώτο ημίχρονο – Μπορούμε τρεις νίκες στην Euroleague»
Asteras Aktor – ΑΕΛ 3-1: «Φωτιά» στη «μάχη» της παραμονής έβαλαν οι Αρκάδες
Asteras Aktor – ΑΕΛ 3-1: «Φωτιά» στη «μάχη» της παραμονής έβαλαν οι Αρκάδες
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved