Δρακόπουλος: «Με στήριξαν όσο μπορούσαν»

Δρακόπουλος: «Με στήριξαν όσο μπορούσαν»

Στο... διαζύγιό του με τον Ρούβα αναφέρθηκε ο Αντώνης Δρακόπουλος, τονίζοντας πως άπαντες στον κρητικό σύλλογο τον στήριξαν στην προσπάθεια που έκανε.

Ο έμπειρος τεχνικός κράτησε χαμηλούς τόνους, ωστόσο ήθελε λίγο παραπάνω χρόνο για να δείξει η ομάδα τα αποτελέσματα της δουλειάς μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δρακόπουλος στο «Athletic Radio»:

Για την έλευση του στον Ρούβα: “Όταν ήρθα στην ομάδα, βρήκα μια ομάδα έτοιμη σε ποσοστό 70% και μετά μπήκαμε σε μια διαδικασία δουλειάς που δυστυχώς ήθελε χρόνο για να μπορέσει να φανεί μέσα στο γήπεδο. Και λέω δυστυχώς γιατί όταν ξεκινάς να κάνεις πράγματα που πρέπει να τα κάνεις στην αρχή και όχι στο τέλος, τότε δεν υπάρχουν τα απαραίτητα αποτελέσματα. Αυτά άρχισαν να αποδίδουν καρπούς στα τελευταία παιχνίδια, από το τέλος προς την αρχή. Από το παιχνίδι με την Επισκοπή και νωρίτερα άρχισε να δείχνει τις δυνατότητες της η ομάδα σε ότι έχει να κάνει με το αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι. Αν δείτε τα αποτελέσματα της ομάδας, πέραν της πανωλεθρίας με την Προοδευτική, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τα χάσαμε στο γκολ. Υπήρχαν αλματώδη βήματα προόδου σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του Ρούβα όμως δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από τα ανάλογα αποτελέσματα εκτός από τη νίκη επί του Πανηλειακού. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, ήμασταν καλύτεροι και το έλεγαν ακόμα και οι αντίπαλοι του Ρούβα. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και όχι από τους βαθμούς”.

Για την πορεία του Ρούβα: “Το μόνο εύκολο είναι να πω ότι εγώ δεν έχω ευθύνη για το διαζύγιο με τον Ρούβα. Όμως, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και δεν πρόκειται να καταλογίσω ποτέ ευθύνες. Έχω ευθύνη για την πορεία του Ρούβα όμως δεν πρόκειται να καταλογίσω αλλού τις ευθύνες”.

Για το αν πιστεύει ότι δεν του δόθηκε χρόνος: “Μετά το παιχνίδι με την Προοδευτική, έδωσα την παραίτηση μου γιατί θεώρησα ότι έπρεπε να κάνω αυτό το πράγμα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα βελτιώθηκε αισθητά και δεν θα πω εγώ για το αν υπήρχε στήριξη προς εμένα. Όλοι ήθελαν το καλό της ομάδας και δεν θα μπω στην διαδικασία να πω αν είχα ή όχι την στήριξη της διοίκησης. Οι άνθρωποι του Ρούβα με στήριξαν όσο μπορούσαν, είδαν και επισήμαναν την βελτίωση της ομάδας και μετράει το αποτέλεσμα. Αν είχαμε κερδίσει την Επισκοπή, δεν θα κάναμε αυτήν την συζήτηση. Αν είχαμε κάνει και τις προσθήκες τον Γενάρη, τότε η ομάδα θα παρουσιαζόταν εντελώς διαφορετική”.

Για την λύση της συνεργασίας με τον Ρούβα: “Δεν μου αφήνει καμία πικρία η λύση της συνεργασίας μου με τον Ρούβα. Τους ανθρώπους της διοίκησης του Ρούβα τους θεωρώ φίλους μου, έτσι τους βλέπω και πρόκειται για χαρακτήρες που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Αυτό που θα ήθελα είναι ότι μέσα από την δουλειά μου και τον σχεδιασμό που υπολόγιζα να κάνω τον Γενάρη, θα δημιουργούσα μια νέα ομάδα”.

Για τον στόχο της παραμονής: “Εγώ το είδα το έργο μου και θεωρώ ότι το είδαν και αυτοί που καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο. Αυτό που έλειπε από τον Ρούβα ήταν το γκολ. Κάναμε ευκαιρίες, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, υπήρχε καλό κλίμα στην ομάδα και μας έλειπε μόνο αυτό το στοιχείο. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ρούβας θα τα καταφέρει και θα πετύχει τον στόχο της παραμονής. Διαθέτει καλό υλικό σε μεγάλο ποσοστό και το θέμα είναι να έχουν τύχη στην μεταγραφική περίοδο εκείνοι που θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας”.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved