Σαλευρής : " Σας πιστεύω"
"Πλέον είμαστε μόνοι μας", δήλωσε ο Νίκος Σαλευρής στους παίκτες της Καλλιθέας.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συναντήθηκε χτες με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας όπου και τους ανακοίνωσε ότι ο μελλοντικός πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Δαβράδος, απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά της ομάδας.
Ο κ. Σαλευρής είπε ακόμα : " Σας πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε στα πλέι αουτ και να κρατήσουμε την Καλλιθέα στην κατηγορία".
Το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο παραγόντων, δείχνει ότι πλέον ο κ. Σαλευρής θα πορευθεί μόνος του τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η Καλλιθέα αντιμετωπίζει την Δόξα Δράμας μεθαύριο και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Προβλήματα για τον Γιώργο Βλαστό δεν υπάρχουν καθώς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.
Στις μεταγραφές τώρα, τα ονόματα των Νατσέφσκι και Ντιαλό ακούγονται για την Καλλιθέα αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.