Καντάς: «Υπερήφανος που υπήρξα μέλος της Κορίνθου»

Καντάς: «Υπερήφανος που υπήρξα μέλος της Κορίνθου»

Υπερήφανος που εργάστηκε στην Κόρινθο και συνδύασε την παρουσία του με την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες δήλωσε ο Γιάννης Καντάς.

Ο 37χρονος τεχνικός έλυσε την συνεργασία του με την «Μπάρτσα», αλλά φρόντισε να ευχαριστήσει τόσο τη διοίκηση που του έδωσε την ευκαιρία, όσο και τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές. Φυσικά δεν παρέλειψε να εκφράσει την εκτίμησή του στον κόσμο της Κορίνθου που τον στήριξε, καταλήγοντας πως ίσως ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Καντά:

«Τον Ιανουάριο του 2012 η πρόσκληση του τεχνικού διευθυντή κ. Λιβανού Απόστολου και του προέδρου κ. Μπεθάνη Πάνου για να συνεργαστούμε στην ΠΑΣ Κόρινθος με τίμησε και με τιμά ακόμη και τώρα. Το επιστέγασμα αυτής της συνεργασίας ήταν η ειλικρινής σχέση μας ως συνεργάτες, αλλά και ως άνθρωποι. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι φτωχό για να περιγράψει το τι νιώθω γι’ αυτούς.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη, αλλά και τις ευχαριστίες μου προς όλη την οικογένεια Μπεθάνη για τη συνεργασία μας αυτούς τους 10 μήνες που μας γέμισαν μόνο χαρές, με μεγαλύτερη την άνοδο της ομάδας στην Football League 2. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν έμπρακτα προς το πρόσωπό μου.

Αναμφίβολα ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα αυτούς τους 10 μήνες, καθώς επίσης και σε όλα τα μέλη της ΠΑΣ ΠΑΕ Κόρινθος. Επίσης δεν θα μπορούσα να μην υμνήσω τους συνεργάτες μου στο προπονητικό team Γιάννη Νούλα (βοηθός προπονητή) Σωτήρη Ρούσση (γυμναστή), Δημήτρη Μπίτζιο (προπονητή τερματοφυλάκων), Δημήτρη Θεοχάρη (Φυσικοθεραπευτή) για τα πρότυπα επαγγελματισμού που δείχνουν, καθώς και να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την απίστευτη συνεργασία που είχαμε. Τους εύχομαι μόνο επιτυχίες.

Νιώθω πολύ υπερήφανος που υπήρξα ενεργό μέλος αυτής της οικογένειας στην πορεία της για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πιστεύω αλλά και εύχομαι αυτή η ομάδα να βρεθεί όσο ψηλότερα μπορεί. Όλα μπορούν να γίνουν αν όλοι σκεφτούν με γνώμονα μόνο το καλό της ομάδας.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους εκπροσώπους του γραπτού, τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού και ηλεκτρονικού Τύπου για την ειλικρινή συνεργασία μας.

Τέλος, θα ήθελα να χαιρετήσω αλλά και να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της Κορίνθου απανταχού και να τους πω πως με τιμά ιδιαίτερα η πίστη τους στο πρόσωπο μου. Πιστεύω πως θα ξαναβρεθούμε.

Άλλωστε η αναφορά στην ιστορία δεν είναι απλά η μνήμη του παρελθόντος, αλλά ερμηνεύει το παρόν και στοχεύει το μέλλον».



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved