Ηρακλής: Συνεργασία με ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ηρακλής: Συνεργασία με ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ, με εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Την Τετάρτη (31/10) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ μέσω της οποίας εγκαινιάστηκε η πρωτοποριακή συνεργασία τους και συγχρόνως έγινε και η κλήρωση 2 υποτροφιών με τυχερούς τον Μυλωνά Παύλο και Πεταλά Ευάγγελο αθλητές από τις Ακαδημίες του Ηρακλή.

Ο υπεύθυνος marketing του «γηραιού», Αντώνης Παττακός, υποστήριξε: «Το ΙΕΚ Ακμή είναι μια κυψέλη που εξειδικεύει εργασιακά τους ανθρώπους και ο Ηρακλής είναι μια κυψέλη αθλητών. Ο σύλλογος μας, γεννιέται και πάλι από την τέφρα του και προσπαθεί για το μέλλον όλων των παιδιών που διαθέτει στις τάξεις του».

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ηρακλή, Εμπενίζερ Χάγκαν, είπε: «Όπως όλοι οι μεγάλοι Ευρωπαϊκοί σύλλογοι, έτσι και εμείς δεν στεκόμαστε μονάχα στο αθλητικό κομμάτι των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν οι ακαδημίες μας, αλλά και στις μαθητικές τους επιδόσεις. Είναι σημαντικό όλο αυτό που γίνεται σήμερα, όπως σημαντική είναι και η προσφορά του ΙΕΚ στην ομάδα μας».

Τέλος, ο διευθυντής του ΙΕΚ ΑΚΗΜ στη Θεσσαλονίκη, Καπελιώτης Σταύρος, δήλωσε: «Από το 2005 οπότε και λειτούργησε για πρώτη φορά η σχολή μας, έπρεπε να συνεργαστούμε με έναν όμιλο ώστε να φιλοξενήσει το εκπαιδευτικό μας έργο, καθώς επίσης και όλες τις δραστηριότητες σε επίπεδο πρακτικής. Έτσι, ξεκίνησε η συνεργασία μας με τον ΗΡΑΚΛΗ η οποία διήρκεσε για αρκετά χρόνια και ανανεώθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.Στίβος: Έκτος ο Καραλής στο Λοτζ
Στίβος: Έκτος ο Καραλής στο Λοτζ
Παναιτωλικός: Με Χουάνπι και Βοϊλη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Παναιτωλικός: Με Χουάνπι και Βοϊλη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Βόλεϊ Ανδρών: Κερδισμένος ο Ολυμπιακός
Βόλεϊ Ανδρών: Κερδισμένος ο Ολυμπιακός
Ligue 1: Νίκη με ανατροπή για τη Λιλ
Ligue 1: Νίκη με ανατροπή για τη Λιλ