Αβεβαιότητα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Αβεβαιότητα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Γενική συνέλευση με σημεία έντασης αλλά και αρκετές ρεαλιστικές προτάσεις για το διοικητικό πρόβλημα στο όποιο έχει περιέλθει ο ιστορικός σύλλογος των Ποντίων είχε η χθεσινή κρίσιμη γενική συνέλευση. 

Η αίθουσα μπάσκετ στο γήπεδο του Απόλλωνα ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτη με περισσότερους από 150 φίλους της ομάδας, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές ,και από παλιούς διοικητικούς παράγοντες.
Ο νυν πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Χαραλαμπίδης στην ομιλία του τόνισε για πολλοστή φορά τους λογούς της απόχώρησής του από τα κοινά της ομάδας αναλύοντας παράλληλα τα έσοδα για την νέα χρόνια που φτάνουν στις 225.000 με τα έξοδα να ανέρχονται 305.000 ευρώ, επισημαίνοντας ότι υπαρχει την δεδομένη στιγμή έλλειμμα της τάξεως των 80.000 ευρώ. 
Αυτό το έλλειμμα είναι διατεθειμένος να κάλυψει ο τέως πρόεδρος του ερασιτέχνη και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Ποντίων, Απόστολος Παπαδόπουλος, βάζοντας όμως δυο όρους στην πρόταση του με τον πρώτο ορό να είναι η παραίτηση του διοικητικού συμβούλιο του ερασιτέχνη, προκηρύσσοντας νέες εκλογές και με δεύτερο όρο να παραμένει τουλάχιστον ως τα Χριστούγεννα στο προεδρικό θώκο της ομάδας ο κ.Χαραλαμπίδης .
Τα λεγόμενα του κ. Παπαδοπούλου και η στάση του προς τον πρόεδρο του ερασιτέχνη σε όλη διάρκεια της γενικής συνέλευσης έφεραν έντονες αντιδράσεις από την πλειονότητα του παραβρισκόμενου κόσμου. Οι δύο άνδρες αναμένεται σήμερα να συναντηθούν ώστε να δοθεί, αν γίνεται, τέλος στο αδιέξοδο το όποιο έχει περιέλθει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/01) - Με δράση σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/01) - Με δράση σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία
Ολυμπιακός: Ερωτηματικό ο Ποντένσε εν όψει ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Ερωτηματικό ο Ποντένσε εν όψει ΠΑΟΚ
Μια ανάσα από τη Βίτζεβ Λοντζ ο Ντραγκόφσκι
Μια ανάσα από τη Βίτζεβ Λοντζ ο Ντραγκόφσκι
Γιάννης: «Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί όταν εγώ δεν είμαι στο παρκέ»
Γιάννης: «Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί όταν εγώ δεν είμαι στο παρκέ»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved