Μίχος: «Μόνο οι ανίκανοι άγχος»

Μίχος: «Μόνο οι ανίκανοι άγχος»

Ο τεχνικός του Φωκικού, Πέτρος Μίχος μίλησε με σκληρά λόγια μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα.

Ικανούς χαρακτήρισε τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της ομάδας της Άμφισσας και σημείωσε ότι άγχος έχουν μόνο οι ανίκανοι.

Χαρακτηριστικά δήλωσε μετά την ήττα (1-0) από τον Αγροτικό Αστέρα: «Είμαι 2 μήνες εδώ και ό,τι χτίζαμε αυτούς τους 2 μήνες, καταφέραμε σε 3 ημέρες, σε δυο παιχνίδια να το γκρεμίσουμε. Όλη αυτή την ελπίδα και την προσπάθεια που κάναμε σε δύο μήνες, με αποκορύφωμα το σημερινό, στη χειρότερη εμφάνιση το γκρεμίσαμε…

Απαράδεκτη εμφάνιση, στην οποία τον κυρίαρχο ρόλο παίζει ο προπονητής για όλα. Ασφαλώς αν θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Συνεχίζουμε να τρώμε πολύ αστεία γκολ και αυτό πρέπει να αλλάξει.
Ως γηπεδούχοι ασκήσαμε πίεση, αλλά δεν κάναμε τις καλές ευκαιρίες για να απειλήσουμε σημαντικά την εστία του Αγροτικού Αστέρα. Αντί το γκολ να μας αφυπνήσει και να μας ξυπνήσει, μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και όσο η ώρα περνούσε τόσο πιο θολό μυαλό είχαμε. Αποτέλεσμα; Να κάνουμε την χειρότερη εμφάνιση από τότε που βρίσκομαι εδώ.

Εκείνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να μιλήσουμε από αύριο με τα παιδιά μέσα. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας που μπορούμε να κυνηγήσουμε και να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στη κατηγορία, αλλά έχει δυσκολέψει πάρα μα πάρα πολύ…».

Σε ερώτηση για το αν οι παίκτες του είχαν άγχος, απάντησε: «Άγχος έχουν οι ανίκανοι, εγώ έχω παίκτες που είναι καλοί και ικανοί και γι’ αυτό έχω απαιτήσεις και η σημερινή εμφάνιση δεν αρμόζει στο επίπεδο και την ποιότητα των παικτών».



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved