Ρόκας: «Λύπη και ντροπή»

Ρόκας: «Λύπη και ντροπή»

Σε προσωπική δήλωση μέσω της οποίας καταδικάζει τα επεισόδια που συνέβησαν στο γήπεδο της Ελευσίνας στον αγώνα του Αστέρα Μαγούλας με τον ΠΑΟ Ρουφ προχώρησε ο Αντώνης Ρόκας, ο οποίος γνωστοποιεί ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Μαγούλας ζητά «συγνώμη από τη Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Ρουφ που δεν μπόρεσαμε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία», ενώ αναφέρεται στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του λέγοντας ότι «αν θες να λέγεσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει πρώτα να σέβεσαι τον εαυτό σου, την ομάδα σου και τέλος τους αντιπάλους σου».

Τέλος, σχολιάζει την αγωνιστική εικόνα που είχε ο Αστέρας, χαρακτηρίζοντας τους παίκτες μετά το 60’ του αγώνα «κάτι κουρασμένα παλικάρια», ενώ παίρνει θέση και για τα όσα είπε ο ΠΑΟ Ρουφ για τη διαιτησία: «η διοίκηση του Ρουφ με όσα γράφτηκαν στον Τύπο αδικεί ιδιαίτερα τη διαιτησία».

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Ρόκα:

«Ως Πρόεδρος του ΤΑΠ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ έχω την υποχρέωση να τοποθετηθώ για ότι έγινε στο παιχνίδι ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ – ΠΑΟ ΡΟΥΦ. Όλη την εβδομάδα πριν το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να περάσουμε στον κόσμο και στην ομάδα ότι με την ομάδα του Ρουφ, η οποία δίνει και αυτή τον δικό της αγώνα για να παραμείνει στην κατηγορία, δεν μας χωρίζει τίποτα πέρα από τα 90 λεπτά του αγώνα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε κατανοητό από κάποιους και για αυτό αναλαμβάνω τις όποιες ευθύνες. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει η λύπη και χαρά.

Εγώ προσωπικά, όπως πιστεύω και άλλοι, την Κυριακή νιώσαμε λύπη αλλά κυρίως ντροπή, και αυτό επειδή από την διοίκηση του Ρουφ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τόσο εγώ, όσο και οι φίλαθλοι που ακολούθησαν την ομάδα στο Ρουφ, τύχαμε άψογης φιλοξενίας. Δυστυχώς το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγνώμη στην Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Ρουφ που δεν μπορέσαμε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία.

Μία λύση ίσως ήταν να παραιτηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί σκοπεύω να εξαντλήσω και την τελευταία πιθανότητα για παραμονή. Όμως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου είτε σωθεί η ομάδα είτε όχι, σκοπεύω να αποχωρήσω.
Σχετικά με τους παίκτες του Αστέρα, πιστεύω ότι όταν θες να λέγεσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει πρώτα να σέβεσαι τον εαυτό σου, την ομάδα σου και τέλος τους αντιπάλους σου. Ορισμένοι δεν σεβάστηκαν τίποτα από τα παραπάνω, με απόδειξη το ότι τραυματίες ποδοσφαιριστές ήταν πρωτεργάτες των επεισοδίων. Όσο για το παιχνίδι θα πω αυτό που είδαμε όλοι από την εξέδρα: μετά το 60’ ήμασταν “κάτι κουρασμένα παλικάρια”.

Σε επίπεδο φιλάθλων, πιστεύω πως κάποιοι θα έπρεπε να βάλουν στην άκρη τα όποια συναισθήματα τους κυρίευσαν εκείνη την στιγμή, τα οποία κατανοώ, και να σεβαστούν τις προσπάθειες που έγιναν για να φτάσει η ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται για την παραμονή της, κυρίως επειδή οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι πέρα από το οικονομικό τα μέλη αυτής της διοίκησης έχουμε παρατήσει τις δουλειές μας και έχουμε γίνει «ζητιάνοι» για αυτή την ομάδα.

Τέλος, πιστεύω ότι η διοίκηση του Ρουφ με όσα γράφτηκαν στον Τύπο αδικεί ιδιαίτερα τη διαιτησία. Πιστεύω ότι αν ένας διαιτητής ήθελε να βοηθήσει ή να αδικήσει μία ομάδα δεν θα περίμενε το 90λεπτο, αλλά θα το είχε κάνει πολύ νωρίτερα. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον εν λόγω διαιτητή, αλλά και τον δεύτερο βοηθό από το Ηράκλειο, ενώ δεν μπορών να πω το ίδιο για τον πρώτο βοηθό, ο οποίος έδειξε ότι δεν το κατέχει το αντικείμενο και θα έπρεπε να βρει άλλη ενασχόληση για τα Σαββατοκύριακα.

Ο Πρόεδρος του ΤΑΠ
Ρόκας Αντώνης».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved