Δεινόπαπας: «Αδιάφοροι; Ποτέ»

Δεινόπαπας: «Αδιάφοροι; Ποτέ»

Ο επιθετικός της Αναγέννησης Επανομής, Θανάσης Δεινόπαπας μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ένας γύρος συμπληρώνεται από τον θρίαμβο της Αναγέννησης Επανομής με 6-1 κόντρα στην Παναχαϊκή στο «Νίκος Σαράφης» και οι πράσινοι, που την Κυριακή θα πάρουν το τρίποντο στα χαρτιά με τον Εθνικό Αστέρα, ετοιμάζονται για το αντίστοιχο ματς του δεύτερου γύρου, με τους Πατρινούς στην Αχαΐα την Τετάρτη (25/04).

Από τότε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα, όπως επεσήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα των «πράσινων (epanomifc) και ένας από τους πρωταγωνιστές εκείνης της νίκης, ο Θάνος Δεινόπαπας (είχε πετύχει δυο γκολ τότε): «Σίγουρα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Η Παναχαϊκή μας έχει προσπεράσει στη βαθμολογία, παίζει στην έδρα της και θα θελήσει να πάρει την άτυπη ρεβάνς. Πρόκειται για ποιοτικό αντίπαλο, που διανύει περίοδο φόρμας και παλεύει για την είσοδο στα πλέι οφ, έχει κίνητρα. Βεβαίως, το παιχνίδι είναι δύσκολο και για τους... δυο, όχι μόνο για εμάς. Φυσικά μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, παρότι αρκετοί θεωρούν φαβορί τον αντίπαλο. Το 6-1 του πρώτου γύρου πεισμώνει τον αντίπαλο, αλλά εκτιμώ ότι δεν μπορεί να ξεφύγει σε τέτοια έκταση και πάλι το σκορ, προς τη μια ή την άλλη πλευρά».

Για να συνεχίσει ο 23χρονος πρώην επιθετικός της Κέρκυρας και του Αγροτικού Αστέρα, που είναι δεύτερος σκόρερ της Επανομής με πέντε γκολ (πρώτος είναι ο Γκέσιος με εφτά, ενώ από τέσσερα έχουν οι Ναλμπάντης και Καραγιάννης): «Εννοείται ότι δεν θα είμαστε ποτέ αδιάφοροι μέχρι τέλους, παρότι πετύχαμε τη σωτηρία. Άλλωστε, θα μπουν σταδιακά στην ενδεκάδα κάποια νέα πρόσωπα και τα κίνητρα θα είναι αυξημένα. Με τον Πιερικό δείξαμε ότι διαθέτουμε «βάθος». Αν μάλιστα μετά τις νίκες με Πιερικό και Λάρισα και τους «σίγουρους» βαθμούς με Εθνικό Αστέρα και Διαγόρα, πετύχουμε κάτι καλό με Παναχαϊκή και ακολούθως τα Γιαννιτσά στην έδρα μας, δεν θα είμαστε μακριά από την εξάδα! Μπορούν εύκολα να αλλάξουν και πάλι οι στόχοι για την Αναγέννηση, άσχετα αν τα πλέι οφ φυσικά και δεν αποτελούν αυτοσκοπό».

«Δίκοπο μαχαίρι»

Όσο για το αν η Αναγέννηση είναι πιο «φρέσκια», αφού την Κυριακή δεν έχει αγώνα, ο Δεινόπαπας τονίζει: «Η αλήθεια είναι ότι η Παναχαϊκή έχει δύσκολο παιχνίδι στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα την Κυριακή, ενώ εμείς δεν έχουμε υποχρεώσεις. Ωστόσο, το νόμισμα έχει δυο... όψεις. Μπορεί αυτό να αποδειχθεί μπούμερανγκ και δίκοπο μαχαίρι για εμάς, γιατί προηγήθηκε η διακοπή του Πάσχα. Έτσι, ο αντίπαλος μπορεί να «πιάσει» πιο εύκολα ρυθμό, ενώ εμείς να φανούμε επηρεασμένοι από την αποχή. Άλλωστε, αυτά ποτέ δεν αποδεικνύονται στη θεωρία, αλλά στην πράξη. Θα δούμε λοιπόν ποιος θα ευνοηθεί ανάλογα με την απόδοσή μας και το αποτέλεσμα».

«Ηθελα να μείνω»

Ο Θάνος Δεινόπαπας απασχόλησε μεταγραφικά το χειμώνα άλλες ομάδες (σ.σ. έντονη φημολογία για Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκό), αλλά ο ίδιος προτίμησε να μην αφήσει την Επανομή: «Έκανα καλό πρώτο γύρο και πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Αποφάσισα όμως να παραμείνω μέχρι τέλους, αυτό ήθελα και ήταν συνειδητή επιλογή. Τήρησα τη συμφωνία του καλοκαιριού και όταν λήξει η χρονιά θα σκεφτώ για το μέλλον μου. Δεν ήθελα να φύγω στη μέση της σεζόν. Η χρονιά αποδεικνύεται πετυχημένη, τόσο για μένα, όσο και για την Αναγέννηση. Σωθήκαμε εύκολα, γιατί ήμασταν... ομάδα. Οικονομικά προβλήματα αντιμετώπισαν σχεδόν όλοι φέτος. Έχουμε καλούς χαρακτήρες και κάναμε υπομονή στα δύσκολα, μένοντας προσηλωμένοι στο στόχο».

*Στα αγωνιστικά, για το παιχνίδι της Τετάρτης αμφίβολοι είναι ο Τάσος Παγώνης, που υπέστη τροφική δηλητηρίαση και ο Ιορδάνης Πεχλιβανίδης, που έχει μικροενοχλήσεις στο πόδι.



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved