Μαγκαφίνης: «Είχα αποφασίσει να παραιτηθώ μετά τον Πανηλειακό»

Μαγκαφίνης: «Είχα αποφασίσει να παραιτηθώ μετά τον Πανηλειακό»


Για το πέρασμά του από τη Ζάκυνθο, την απόφασή του να παραιτηθεί μετά το παιχνίδι με τον Πανηλειακό και το νέο τεχνικό της ομάδας, Ζόραν Γέφτοβιτς μίλησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Δημήτρης Μαγκαφίνης.

Ο τέως τεχνικός των νησιωτών και νυν του Διαγόρα με δηλώσεις του στη ραδιοφωνική εκπομπή «EL CLASICO» στο ERMIS RADIO 91,8 αναφέρθηκε ακόμη στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Στέλιο Γούναρη, τον οποίο ευχαρίστησε, στους πρώην παίκτες του και τη νέα προσωρινή έδρα της Ζακύνθου, το γήπεδο του Μαχαιράδου.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαγκαφίνη:
 
Για τη Ζάκυνθο: «Στις τρεις διαφορετικές περιόδους που ήρθα στην ομάδα (από λίγο κάθε φορά) δέθηκα, δεν το κρύβω, και σίγουρα θα την έχω πάντα στη καρδιά μου. Είχα αρχίσει να κουράζομαι ψυχολογικά με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε καθημερινά και όλο αυτό το στρες κάποια στιγμή ξέσπασε και γι αυτό αν θυμάστε νοσηλεύτηκα και στο νοσοκομείο του νησιού, ευτυχώς όχι για πολύ»
 
Για τους πρώην ποδοσφαιριστές του: «Η ομάδα έχει καλό υλικό και καλά παιδιά. Τη σχεδιάσαμε το καλοκαίρι, μέσα σε μία εβδομάδα, κυρίως με τον Στέλιο τον Γούναρη, που στο σημείο αυτό θα ήθελα να τον ευχαριστήσω, θερμά, για τη στήριξή του.Η ομάδα και τα παιδιά έχουν τα φόντα, ακόμα και για 4άδα αν δεν έχουν στη συνέχεια τόσα πολλά προβλήματα. Η κατάσταση (οικονομικά) στην ομάδα της Ζακύνθου είναι εξαιρετικά δύσκολη και γι αυτό δεν φταίει η διοίκηση, οι οποίοι δεν είναι εφοπλιστές και δυστυχώς έχουν μείνει 2-3 άτομα που τραβάνε όλο αυτό το Γολγοθά».
 
Για τον κ. Ζόραν Γέφτοβιτς που ανέλαβε την ομάδα: «Θα πρέπει τον κ. Γέφτοβιτς να τον στηρίξουν όσοι είναι κοντά στην ομάδα, γιατί είναι πολύ καλός στη δουλειά του και εξαίρετος χαρακτήρας».
 
Για το Δημοτικό Στάδιο: «Αφού γνωρίζαμε ότι το γήπεδο θα έπρεπε να κλείσει για επισπορά, πιστεύω ότι τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με Απόλλωνα και Πανηλειακό θα έπρεπε να τα δώσουμε στο γήπεδο του Μαχαιράδου, το οποίο για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ήταν το ιδανικό. Όμως η διοίκηση, για εισπρακτικούς λόγους αποφάσισε να παίξουμε στο Δημοτικό Στάδιο. Κι εδώ θέλω να τονίσω κάτι. Δεν μπορεί να πηγαίνεις μέσα στον Κορυδαλλό και να πετυχαίνεις μία ιστορική νίκη επί της Προοδευτικής και μετά από μία εβδομάδα που υποδέχτηκες άλλη μία ιστορική ομάδα με «βαριά» φανέλα, τον Απόλλωνα Σμύρνης να κόβεις μόλις 700 περίπου εισιτήρια».
 
Τέλος, για το ποιος ήταν ο λόγος που παραιτήθηκε: «Όπως σας είπα και πριν είχα αρχίσει να κουράζομαι ψυχολογικά και να ξέρετε ότι είχα αποφασίσει να παραιτηθώ αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Πανηλειακό, όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα»!



Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved