Στον… γκρεμό ο Διαγόρας

Στον… γκρεμό ο Διαγόρας

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο απειλεί εκ νέου τον Διαγόρα με αφαίρεση βαθμών για οφειλές.

{textlink02}

Συγκεκριμένα, αποφάσισε την άμεση καταβολή των οφειλομένων στους Στάθη Προβατίδη, Νεμάνια Ζλάτκοβιτς, Νίκου Πλατάνου και Μαρσέλο Γκούτμαν, διαφορετικά η ομάδα της Ρόδου θα χάνει τα παιχνίδια στα χαρτιά, ενώ θα της αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1.Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ.  Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 266/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της Π.Α.Ε. ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Επιβάλλει στην καθ’ ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από 22/12/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος συνολικού ποσού των 9.021,00 ευρώ, νομιμοτόκως ως εξής: κάθε ληξιπρόθεσμου μισθού από την επομένη της τελευταίας ημέρας του μηνός που αφορά αυτός, μέχρι την πλήρη εξόφληση, του δώρου Πάσχα 2011 από την 01.05.2011 μέχρι την πλήρη εξόφληση, των μελλοντικών μισθών από την επομένη της κοινοποιήσεως της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση, του επιδόματος αδείας 2011 από την επομένη της κοινοποιήσεως της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση, των μελλοντικών δόσεων από την επομένη της κοινοποιήσεως της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση, καθώς και το ποσό των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 509/2011 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

2. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ.  Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 262/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθ’ ης Π.Α.Ε. ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Επιβάλλει στην καθ’ ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από 22/12/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 2.891,00 ευρώ, για ληξιπρόθεσμους μισθούς, νομιμότοκα, αφότου κάθε κονδύλιο κατέστη αυτοτελώς ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, πλέον ποσού 4.130,00 ευρώ για μελλοντικούς μισθούς και επίδομα αδείας, πλέον ποσού 2.000,00 ευρώ για υπολειπόμενες δόσεις συμβολαίου μέχρι τη συμβατική του λήξη στο διπλάσιο, καθώς και το ποσό των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 556/2011 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

3. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή MARSELO GUTMAN. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 243/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της Π.Α.Ε. ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής Π.Α.Ε. από 22.12.2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 11.090,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της προσφυγής του στην καθής και μέχρι την εξόφληση, καθώς και του ποσού των 300,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της ανωτέρω υπ’ αριθμ. 540/2011 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

4. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή NEMANIA ΖΛΑΤΚΟΒΙΤΣ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 232/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της Π.Α.Ε. ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής Π.Α.Ε. από 22.12.2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 10.260,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της προσφυγής του στην καθής και μέχρι την εξόφληση, καθώς και του ποσού των 300,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της ανωτέρω υπ’ αριθμ. 541/2011 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών».



Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved