Απουσίες μετρά ο Κουρκούνας
Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν παίκτες του Ηλυσιακού, γεγονός που «πονοκεφαλιάζει» τον Θωμά Κουρκούνα λίγες ημέρες πριν την έναρξη της football league 2.
Ο προπονητής της ομάδας του Ζωγράφου είδε τον Βαγγέλη Γαλάνη να ταλαιπωρείται από διάταση στο γόνατο. Το ιατρικό επιτελείο του συνέστησε συντηρητικό πρόγραμμα έως τη Δευτέρα (31/10). Επίσης, ο Ψαρρής αισθάνεται σφίξιμο στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός μάχης για περίπου 20 ημέρες, όπως και ο Νταφόπουλος.
Το προσεχές Σάββατο (29/10) ο Ηλυσιακός θα δώσει φιλικό με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ενώ όσοι δεν αγωνισθούν θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Περιστερίου τη Δευτέρα (31/10).
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.