Πηλαδάκης: «Έχω μετανιώσει…»

Πηλαδάκης: «Έχω μετανιώσει…»

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει μετανιώσει που έφτιαξε το AEL FC ARENA.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM έδωσε ο Κώστας Πηλαδάκης και ισχυρίστηκε ότι περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε δύο με τρεις εβδομάδες. «Είναι μια χρυσή ευκαιρία για την ΕΠΟ και τη Super League να αποδείξουν στον κόσμο ότι έχουν καταλάβει το τι συμβαίνει γύρω τους. Ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων στη Super League», τόνισε και είπε με νόημα: «Σίγουρα, μετάνιωσα που έφτιαξα το νέο γήπεδο της ΑΕΛ».

Αναλυτικά ο Πηλαδάκης δήλωσε:

Για τον φιλικό αγώνα με τον Πανσερραϊκό και για ποια κατηγορία ετοιμάζεται η ΑΕΛ:

«Είναι εξωφρενικά δυσάρεστο να μην ξέρεις σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα σου. Είναι πολύ δυσάρεστο ειδικά για εμάς που έχουμε αδικηθεί. Όποια ομάδα έχει παραβατική συμπεριφορά εις βάρος κάποιας άλλης, θα έπρεπε να τιμωρείται και να επωφελείται η ομάδα που έχει αδικηθεί. Σε αυτή τη συγκυρία μάς πνίγει όλους το δίκιο, κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάνουμε το φιλικό με τον Πανσερραϊκό, για να ακουστεί κιόλας λίγο παραπάνω η φωνή μας».

Για τους λόγους που δεν δουλεύουν από κοινού οι φορείς του ποδοσφαίρου για να βρουν λύσεις:

«Το ίδιο το ποδόσφαιρο έχει δείξει πολλά κακά δείγματα γραφής. Έχουν παρθεί δικαστικές αποφάσεις που προκαλούν τον κόσμο. Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα που δικάστηκε ερήμην της ΕΠΟ, στα ίδια της τα γραφεία. Εγώ δεν έχω διαπιστώσει ότι ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα είναι διατεθειμένες από κοινού να βρουν λύσεις. Είναι στο χέρι τους να το αποδείξουν, αλλά μέχρι στιγμής μόνο η Πολιτεία έχει δείξει τη διάθεση να βρει λύσεις. Όταν συμβαίνουν όλα αυτά που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό στο χώρο του ποδοσφαίρου, τότε οι φορείς πρέπει να δείξουν μεγαλύτερο θάρρος και να πάρουν δραστικές αποφάσεις. Φυσικά, ούτε η εξόντωση μίας ομάδας είναι η ιδανικότερη λύση. Ίσως θα πρέπει να εξετάσουμε και την περίπτωση της αύξησης των ομάδων που συμμετέχουν στη Σούπερ Λίγκα. Πρόκειται για μία απόφαση με την οποία πολλοί θα ευχαριστηθούν και κανένας δεν πρόκειται να δυσαρεστηθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση, με όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, να βρεθεί μία λύση η οποία θα είναι αναίμακτη. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, στο οποίο οι φορείς θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην καρδιά και να πάρουν μία απόφαση η οποία θα είναι δίκαιη και θα την χειροκροτήσουν όλοι».

Για το αν έχει εμπιστοσύνη ότι θα βρεθεί λύση από ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα:

«Οι πράξεις είναι αυτές που αποδεικνύουν την ειλικρίνεια και την τιμιότητα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Το 80%-90% του κόσμου πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε λάθος δρόμο και ότι δεν λειτουργούν έντιμα τα πράγματα. Είναι στο χέρι όλων αυτών των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να ανατρέψουν το κλίμα. Όλο αυτό το διάστημα ακούμε μεγάλες κουβέντες και επί της ουσίας… τίποτα. Είναι μία χρυσή της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκα να αποδείξουν στον κόσμο ότι έχουν καταλάβει τι συμβαίνει κι όχι να κουκουλώνουμε, όχι να καθυστερούμε, ούτε να παρατείνουμε».

Για το αν οι μεταγραφές που έγιναν είναι για τη Σούπερ Λίγκα ή την Football League:

«Η πρόθεση μας ήταν να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο, ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα παίζουμε. Βέβαια, όπως όλες οι ομάδες, έτσι κι εμείς, έχουμε συρρικνώσει τον προϋπολογισμό μας. Αυτή τη στιγμή, επειδή ο ΟΠΑΠ θεώρησε ότι κάποιες ομάδες είχαν παραβατική συμπεριφορά, έχει τιμωρήσει μαζί τους κι όλες τις υπόλοιπες και δεν έχει πληρώσει τα συμφωνηθέντα. Η Πολιτεία θα πρέπει να επιβραβεύει τους έντιμους, κι όταν κάποιος αποδεδειγμένα δεν είναι, τότε θα πρέπει να τιμωρείται. Θεωρώ ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει έπειτα από 2-3 εβδομάδες. Όταν θα καταλήξουν στο ποιές ομάδες θα αγωνίζονται τελικά στη Σούπερ Λίγκα, τότε σε αυτές που δεν είχαν το χρόνο να φτιάξουν ένα δυνατό ρόστερ, θα πρέπει να τους δοθεί αυτή η δυνατότητα. Βέβαια, όλοι ξέρουμε ότι ακόμα κι αν τους δοθεί μία παράταση τον Σεπτέμβριο για μεταγραφές, τότε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα γιατί η μεταγραφική περίοδος θα έχει τελειώσει».

Για το αν έχει μετανιώσει για τη δημιουργία του γηπέδου:

«Εννοείται πως το έχω μετανιώσει. Αυτό το εγχείρημα ξεκίνησε με άλλες προδιαγραφές. Με διαφορετικούς παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους οποίους ξεκίνησε και η Σούπερ Λίγκα. Ήμουν από τους ρομαντικούς που πίστευαν ότι αυτό το πράγμα πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν ευθύνες τεράστιες τόσο για τους παράγοντες και την Ομοσπονδία όσο και για τους οπαδούς για αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».



Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved