Στυλιανού: «Μια δύσκολη χρονιά»

Στυλιανού: «Μια δύσκολη χρονιά»

Την αισιοδοξία του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο τεχνικός του Ορφέα Ελευθερούπολης Παντελής Στυλιανού.

Μιλώντας για τη νέα περίοδο, επισημαίνει τα εξής: «Θα είναι ασφαλώς μια δύσκολη χρονιά. Σίγουρα θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα μόνο όταν οριστικοποιηθεί πώς θα είναι το ερχόμενο πρωτάθλημα, ωστόσο με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική περίσταση και τον ανασχηματισμό στις κατηγορίες, προμηνύεται ξανά δύσκολο πρωτάθλημα. Όταν υποβιβάζονται τόσες πολλές ομάδες, δεν είναι ό,τι καλύτερο».

Σε ερώτηση αν συμφωνεί με τη φημολογούμενη μείωση των νεαρών παικτών που θα αγωνίζονται υποχρεωτικά στην ενδεκάδα, ο κ Στυλιανού τόνισε: «Προσωπικά συμφωνώ με το μέτρο αυτό της μείωσης, δεν μπορώ να καταλάβω αν κάποιος μικρός σε ηλικία παίκτης είναι καλός, για ποιο λόγο να μην αγωνιστεί στην ενδεκάδα. Πρέπει επίσης να τονιστεί πως σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένοι μικροί εφησυχάζουν και αυτό φέρνει αρνητικά αποτελέσματα».

Για τους στόχους της νέας περιόδου, ο προπονητής του Ορφέα Ελευθερούπολης,  απάντησε: «Θέλουμε να παίζουμε ξανά ελκυστικό ποδόσφαιρο, να έλθει ο κόσμος στο γήπεδο, να πρωταγωνιστήσουμε και να φθάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Θέλουμε την καλή κυκλοφορία της μπάλας, το επιθετικό ποδόσφαιρο, άλλωστε η φύση της ομάδας και οι απαιτήσεις των φιλάθλων της τέτοιες, που παίζει πάντα στρωτό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι κινήσεις θα είναι προσεκτικές και θα αποκτηθούν παίκτες εκεί που πραγματικά χρειάζεται».



Μιλγουόκι Μπακς: Οι αγώνες που θα χάσει ο «Greek Freak»
Μιλγουόκι Μπακς: Οι αγώνες που θα χάσει ο «Greek Freak»
EuroLeague: Συνάντηση Μποντιρόγκα - Βρούτση για το Final-4
EuroLeague: Συνάντηση Μποντιρόγκα - Βρούτση για το Final-4
Παναθηναϊκός - Ντουμπάι: Αυτοί «σφυρίζουν» στο Telekom Center
Παναθηναϊκός - Ντουμπάι: Αυτοί «σφυρίζουν» στο Telekom Center
Μανδάς: «Κανείς δε μπορεί να απορρίψει πρόταση που δεν του έχει γίνει»
Μανδάς: «Κανείς δε μπορεί να απορρίψει πρόταση που δεν του έχει γίνει»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Tο Σοι σου: Τα πρώτα backstage πλάνα με τον Ζησάκη και μία ακόμη μεγάλη επιστροφή