Σπανός: «Δεν με ενδιαφέρει η θέση»

Σπανός: «Δεν με ενδιαφέρει η θέση»

Καμία διάθεση να αναλάβει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας δεν έχει ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου παρενέβη στην εκπομπή «Δίκη» εξαιτίας ενός βίντεο που παίχτηκε από το παιχνίδι Ατρόμητος – Ολυμπιακός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καταρχάς δείξατε φάσεις της προτελευταίας αγωνιστικής Ατρομήτου – Ολυμπιακού. Ο Ατρόμητος είχε ισχυρό κίνητρο και ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής και αδιάφορος. Είναι άδικο γιατί το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαθών. Είναι λάθος να στιγματίζεται ένα παιδί 20 ετών. Σε ποιες συνομιλίες αναφέρεται ο Ποτουρίδης; Που μιλάνε για το παιχνίδι ο Πατέρας (σ.σ. ο Πατέρας επικοινώνησε με την εκπομπή και ενημέρωσε ότι δεν ήταν δική του συνομιλία, αλλά του Νίκου Λυράκη) με τον Ψωμιάδη; Αν είναι έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι οι παράγοντες μέσα. Είναι δυνατόν να αφήνετε σκιές για ένα 20χρονο παιδί που παίζει στις Εθνικές; Δείξατε φάσεις από συγκεκριμένο παιχνίδι, υπονοώντας ότι το παιχνίδι ήταν προμελετημένο. Ο κύριος Βοργιάς είναι εκεί που κάνει ότι τα ξέρει όλα. Είναι αδύνατον να λέτε τέτοια πράγματα κύριε Βοργιά, μπλέκεται νέο παιδί. Μην πάμε σε καφενειακές συζητήσεις. Η δικαιοσύνη θα τα βρει αυτά, να αποδοθούν ευθύνες σε όσους τις έχουν. Να δικαστούν οι κατηγορούμενοι βάσει των στοιχείων που υπάρχουν. Όποιοι έχουν ευθύνες να πληρώσουν και οι καθαροί να αποκαταστήσουν το όνομά τους στην κοινωνία. Και το ποδόσφαιρο έχει τα προβλήματά του όπως όλοι οι τομείς της κοινωνίας. Να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να ολοκληρώσει το έργο της».

Σχετικά με το αυριανό (28/6) συνέδριο της Σούπερ Λίγκας, ο Σπανός ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αναλάβει την προεδρία:

«Για την προεδρία θα τα πούμε αύριο στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θέση. Δεν δέχομαι τη θέση γιατί δεν έχω χρόνο για να την αναλάβω. Δεν έχω προτείνει κάποιον για τη θέση. Δεοντολογικά λίγη η θητεία του Μαρινάκη και είναι στη δική του ευχέρεια πότε θα προτείνει εκλογές. Όλοι έχουν το τεκμήριο της αθωότητας. Οι στιγμές επιτάσσουν σοβαρότητα, χρειάζεται αίσθημα ευθύνης αναπτυγμένο. Να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο, να δούμε πως θα προχωρήσουμε».



ΑΕΚ: «Στο στόχαστρο για τον πάγκο ο Ιβάν Λέκο»
ΑΕΚ: «Στο στόχαστρο για τον πάγκο ο Ιβάν Λέκο»
Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2027: Μαθαίνει αντιπάλους η Εθνική Ελλάδας - Πού θα δείτε την κλήρωση
Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2027: Μαθαίνει αντιπάλους η Εθνική Ελλάδας - Πού θα δείτε την κλήρωση
Πάμε Στοίχημα: Εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία και τελικός Κύπελλου στην Ιταλία με αμέτρητες αγορές
Πάμε Στοίχημα: Εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία και τελικός Κύπελλου στην Ιταλία με αμέτρητες αγορές
Η Σέφιλντ τίμησε τον Μπάλντοκ με ελληνική σημαία μετά την ιστορική πρόκριση - «Είναι μαζί μας»
Η Σέφιλντ τίμησε τον Μπάλντοκ με ελληνική σημαία μετά την ιστορική πρόκριση - «Είναι μαζί μας»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved