Συγκλονίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Έχω στο σπίτι μου τις στάχτες του μπαμπά μου και του γιου μου»
Twitter: Georgina Rodríguez

Συγκλονίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Έχω στο σπίτι μου τις στάχτες του μπαμπά μου και του γιου μου»

Για την τραγική απώλεια του μωρού του μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι κρατάει τις στάχτες του γιου του, όπως και του πατέρα του, στο παρεκκλήσι που έχει στον κάτω όροφο του σπιτιού του.

Ο κορυφαίος Πορτογάλος επιθετικός σε συνέντευξή του στο Talk TV και τον Πιρς Μόργκαν συγκλόνισε εξιστορώντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον θάνατο του μωρού του, και πως αυτό τον «έδεσε» με την σύζυγό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ. Ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν ήξερε πως να αισθανθεί αν έπρεπε να χαρεί με την γέννηση της κόρης του ή να κλάψει μετά την απώλεια του γιου του.

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για την επιστροφή του από το μαιευτήριο με το ένα μωρό και το πότε αποκάλυψε την αλήθεια στα υπόλοιπα παιδιά του:

«H Τζορτζίνα έφτασε σπίτι και τα παιδιά άρχισαν να ρωτούν πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό. Ρωτούσαν επίμονα και μετά από μια εβδομάδα λέω ας είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά, ας πούμε ότι ο Άγγελος που είναι το όνομά του, πήγε στον παράδεισο».

Ο 37χρονος διεθνής Πορτογάλος εν συνεχεία τόνισε:

«Ήταν ίσως η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, από τότε που πέθανε ο πατέρας μου… Όταν κάνεις παιδί, περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά και όταν συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο. Εγώ και η Τζορτζίνα περάσαμε αρκετά δύσκολες στιγμές γιατί δεν καταλαβαίναμε γιατί μας συνέβη. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Περάσαμε τις δύσκολες στιγμές, αλλά είπαμε πως έχουμε τα άλλα παιδιά, έχουμε ένα που γεννήθηκε, τη Μπέλα και πρέπει να είμαστε κι εμείς ευτυχισμένοι.

Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Τόσο δύσκολο. Δεν ξέρεις αν κλαις, δεν ξέρεις αν χαμογελάς γιατί είναι κάτι που δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Δεν ξέρεις τι να κάνεις για να είσαι ειλικρινής. Και φυσικά θυμάμαι πολύ καλά ότι έμοιαζα… δεν ξέρω τη λέξη για να ορίσω τι ένιωσα εκείνη τη στιγμή».

Ο Πιρς Μόργκαν ρώτησε τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν αυτή η κατάσταση μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μιας οικογένειας, και εκείνος έδωσε την δική του απάντηση:

«Επειδή η θλίψη μπορεί να είναι τόσο έντονη, μπορεί να χωρίσει ζευγάρια ή να τα φέρει πιο κοντά. Στην περίπτωσή μου ήταν καλύτερα. Έγινα πιο φιλικός με τη Τζορτζίνα. Ήμουν φυσικά φίλος, αλλά νιώθω περισσότερη αγάπη για εκείνη και για τα παιδιά μου και αρχίζω να βλέπω τη ζωή με διαφορετική οπτική. Ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές, τους τελευταίους έξι μήνες, από τότε που πέθανε ο πατέρας μου».

«Κλείνοντας» ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε:

«Οι στάχτες του γιου μου είναι μαζί μου, όπως ο μπαμπάς μου, είναι εδώ στο σπίτι. Είναι κάτι που θέλω να κρατήσω για όλη μου τη ζωή και όχι να πετάξω στον ωκεανό ή στη θάλασσα, τους κρατάω μαζί μου. Είναι δίπλα στον μπαμπά μου. Έχω μια μικρή εκκλησία στον κάτω όροφο, ένα παρεκκλήσι και έχω τον μπαμπά μου και τον γιο μου εκεί».

Υπενθυμίζουμε πως τον Απρίλιο του 2022, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα (Χεορχίνα) Ροντρίγκεθ αποκάλυψαν με κοινή ανακοίνωσε ότι ένα από τα δύο δίδυμα που περίμεναν είχε πεθάνει:

«Με βαθύτατη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το μωρό μας έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο η γέννηση της κόρης μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε τη στιγμή με κάποια ελπίδα και χαρά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για όλη την εξειδικευμένη φροντίδα και την υποστήριξή τους. Είμαστε συντετριμμένοι για αυτή την απώλεια και ζητούμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικότητας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Μωρό μας, αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Δείτε εδώ το χειροκρότημα των οπαδών της Άρσεναλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο του ματς μετά τον χαμό του μωρού του, στο οποίο και σκόραρε.



Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved