Κόσοβο: Έκπληξη με Χάσι - Πότε αναλαμβάνει την εθνική

Ο Μπέσνικ Χάσι εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Κοσόβου, μετά την ολοκλήρωση των ομίλων του Nations League.

Γιώργος Κυριακόπουλος
Κόσοβο: Έκπληξη με Χάσι - Πότε αναλαμβάνει την εθνική

Στην Ομοσπονδία της βαλκανικής χώρας υπάρχει έντονος προβληματισμός από τις τελευταίες εμφανίσεις της εθνικής ομάδας και όπως όλα δείχνουν, ο Αλέν Ζιρές δύσκολα θα συνεχίσει το έργο του. Μάλιστα, το ματς της Τρίτης (27/09) με την Κύπρο μοιάζει με τελικό, καθώς οι Κοσοβάροι εμφανίζονται κοντά στον υποβιβασμό τους στην League D.

Έτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «korneri» ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού θεωρείται ο νούμερο ένα υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας της χώρας. Ο 50χρονος προπονητής έχει γεννηθεί σε περιοχή που ανήκει στο Κόσοβο, από Αλβανούς γονείς και τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.