Τα... σενάρια για ΟΦΗ

Τα... σενάρια για ΟΦΗ

Η… κόντρα της ΕΠΟ με τον ΟΦΗ μπαίνει στην τελική της ευθεία ή σωστότερα διανύει τις τελευταίες ημέρες της.

Από τη μία πλευρά η ομοσπονδία, έχει εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στο θέμα της αδειοδότησης, ενώ από την άλλη, η ομάδα της Κρήτης δεν δείχνει διατεθειμένη να αποσύρει την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια.

Όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του κλιμακίου της ΟΥΕΦΑ που βρίσκεται στην Αθήνα κι εξετάζει κατόπιν επίκλησης της ΕΠΟ τον απορριφθέντα από τα όργανά της φάκελο αδειοδότησης του ΟΦΗ. Η Ομοσπονδία περιμένει, πιθανότατα σήμερα, την απόφαση για να εξετάσει τις περαιτέρω κινήσεις της.

Αν η ΟΥΕΦΑ δεχθεί ότι ο φάκελος είναι πλήρης, τότε ο ΟΦΗ θα πάρει μέρος στα πλέι οφ και θα αποσυρθεί από τα πολιτικά δικαστήρια.

Αν όμως ο φάκελος του ΟΦΗ απορριφθεί ξανά, τότε θα υπάρξουν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Υπάρχει περίπτωση η ΠΑΕ να μην αποσύρει την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια (παρά τις παρασκηνιακές πιέσεις), οπότε άμεσα θα κινηθούν, από την ΕΠΟ, οι διαδικασίες αποβολής της από το πρωτάθλημα.

Η Ομοσπονδία επιθυμεί την παραπάνω απόφαση να την πάρει η Football League. Όμως η ΕΕΠ Β’- Γ’ εθνικής διαφωνεί, καθώς ο ΟΦΗ προσέφυγε κατά πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ (της επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης).

Μετά την αποβολή του ΟΦΗ, θα πρέπει να ανατραπεί η δικαστική απόφαση μέσω προσφυγής της Football League στα πολιτικά δικαστήρια, η οποία θα επικαλεστεί ότι η κρητική ΠΑΕ δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της και με την προσφυγή που έχει κάνει εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή του.



ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για το Final-8 ο Ντίμσα
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για το Final-8 ο Ντίμσα
Διακοπή της κυκλοφορίας για 6 ημέρες λόγω εργασιών σε τμήμα της Αττικής Οδού
Διακοπή της κυκλοφορίας για 6 ημέρες λόγω εργασιών σε τμήμα της Αττικής Οδού
Μπάγερν Μονάχου: Εκτός δράσης ο Μάνουελ Νόιερ, χωρίς να διευκρινίζεται το πόσο
Μπάγερν Μονάχου: Εκτός δράσης ο Μάνουελ Νόιερ, χωρίς να διευκρινίζεται το πόσο
Στην Ελλάδα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις
Στην Ελλάδα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved