La Liga: Παραπαίει η Μπαρτσελόνα, δε νίκησε ούτε την Κάντιθ! (Photos)

La Liga: Παραπαίει η Μπαρτσελόνα, δε νίκησε ούτε την Κάντιθ! (Photos)

La Liga: Δεν… τραβάει με τίποτα η Μπαρτσελόνα του Κούμαν, που έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Κάντιθ-Αποβλήθηκε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Η 6η αγωνιστική της Primera Diviision, απλά απέδειξε πως η Μπαρτσελόνα είναι σε βαθύτατη κρίση! Τα οικονομικά προβλήματα, η πρώτη σεζόν στη μετά Μέσι εποχή και η τεράστια έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ της, έχουν φέρει την ομάδα-πρότυπο προηγούμενων ετών, σε αδιέξοδο. Ο Κούμαν όσο κι αν προσπαθεί δε βρίσκει άκρη κι έτσι το 0-0 στην έδρα της Κάντιθ ήρθε απόλυτα φυσιολογικά!

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Μπαρτσελόνα να προβληματίζει. Χωρίς να έχει την παλιά της φαντασία, δίχως να μπορεί με ευκολία να απειλήσει και τελικά χωρίς να σκοράρει, απέναντι σε μια Κάντιθ που περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο, χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα, αν αναλογιστεί κανείς ποια είναι η αντίπαλός της.

Το δεύτερο μέρος θεωρητικά θα είχε την Μπαρτσελόνα με μεγαλύτερη ορμή. Όμως οι Καταλανοί έδειχναν αρκετά αγχωμένοι. Είναι χαρακτηριστικό πως είχαν πραγματικά μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, μόλις στο 55’ όταν η προσπάθεια του Ντεπάι δεν είχε αποτέλεσμα λόγω του Λεντέσμα! Νωρίτερα, ο Νεγρέδο είχε απειλήσει άμεσα, με τον Τερ Στένγκεν να κρατάει το μηδέν.

Ήρθε κι ο Φρένκι Ντε Γιονγκ να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ο Ολλανδός χαφ, δέχτηκε δύο κίτρινες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (61’ και 65’) και φυσικά αποβλήθηκε! Για το τελευταίο τρίτο του ματς, λοιπόν, οι «μπλαουγκράνα» είχαν και παίκτη λιγότερο!

Οι προσπάθειες που ακολούθησαν δεν έφεραν αποτέλεσμα. Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή, ανούσια στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο Σάλβι έχασε σημαντική ευκαιρία για την Κάντιθ στο 83’, με τον Τερ Στένγκεν και πάλι να σώζει την ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης είχε σημαντική στιγμή και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων! Με την Κάντιθ στο τέλος να έχει τις κλασικότερες στιγμές.

Το τελικό 0-0 ήρθε φυσιολογικά σύμφωνα με την εξέλιξη του ματς λοιπόν. Οι Καταλανοί είχαν κατοχή, χωρίς ουσία και δημιουργία, ενώ και η Κάντιθ τις ευκαιρίες της δεν τις έκανε γκολ.

Φυσικά το πρόβλημα είναι τεράστιο πλέον για την Μπαρτσελόνα και μένει να φανεί τι θα συμβεί με τον Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός τεχνικός που παραμονή του αγώνα διάβασε… ανακοίνωση στη συνέντευξη Τύπου και ενόχλησε τη διοίκηση, σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν εντός των ερχόμενων ημερών. Το σίγουρο είναι πως οι «μπλαουγκράνα»… βουλιάζουν όλο και περισσότερο στα προβλήματά τους!

Με το αποτέλεσμα στην Κάντιθ, έχουν 2 νίκες σε 5 ματς (και τρεις ισοπαλίες). Με 9 βαθμούς και όντας στο -7 απ’ την πρωτοπόρο Ρεάλ ήδη (με ένα ματς λιγότερο). Όσο για την Κάντιθ, έφτασε τους 6 βαθμούς με αυτόν που πήρε απ’ την «Μπάρτσα».

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής στη LaLiga:

Χετάφε-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ράγιο Βαγεκάνο 1-2

Λεβάντε-Θέλτα 0-2

Εσπανιόλ-Αλαβές 1-0

Σεβίλη-Βαλένθια 3-1

Ρεάλ Μαδρίτης-Μαγιόρκα 6-1

Βιγιαρεάλ-Ελτσε 4-1

Γρανάδα-Σοσιεδάδ 2-3

Οσασούνα-Μπέτις 1-3

Κάντιθ-Μπαρτσελόνα 0-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)

Ρεάλ Μαδρίτης 16

Ατλέτικο Μαδρίτης 14

Σοσιεδάδ 13

Σεβίλη 11 -5αγ.

Βαλένθια 10

Ράγιο Βαγιεκάνο 10

Μπαρτσελόνα 9 -5αγ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο 9

Μπέτις 9

Οσασούνα 8

Μαγιόρκα 8

Βιγιαρεάλ 7 -5αγ.

Ελτσε 6

Εσπανιόλ 6

Κάντιθ 6

Θέλτα 4

Λεβάντε 4

Γρανάδα 3

Χετάφε 0

Αλαβές 0 -5αγ.



Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved