Επεισόδια στο Νις-Μαρσέιγ: Η αντίδραση των οπαδών – «Πόλεμος» των ομάδων, όλα ανοιχτά! (photos)

Επεισόδια στο Νις-Μαρσέιγ: Η αντίδραση των οπαδών – «Πόλεμος» των ομάδων, όλα ανοιχτά! (photos)

Επεισόδια στο Νις-Μαρσέιγ: Η ανακοίνωση των οπαδών των γηπεδούχων. Όλα ανοιχτά για την τύχη του αγώνα.

Οι οπαδοί της Νις εξέδωσαν ανακοίνωση για τα όσα θλιβερά έγιναν στον κυριακάτικο αγώνα με τη Μαρσέιγ.

 Οι οπαδοί των γηπεδούχων ανέφεραν: «Οι Ultras Niçois de la Populaire Sud, θέλουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Καταδικάζουμε έντονα τη ρίψη αντικειμένων καθώς και την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο. Στο μέλλον, οποιοδήποτε μέλος του συνδέσμου, του οποίου η συμπεριφορά θα μπορούσε να βλάψει την ομάδα και τον σύλλογο, θα αποκλειστεί.

Μετά από συζητήσεις με τον σύλλογο, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά η ανάγκη εγκατάστασης προστατευτικών διχτύων, καθώς από την αρχή δεν ήμασταν αντίθετοι ».

Μεταξύ Νις και Μαρσέιγ, πάντως, έχει ξεσπάσει πόλεμος με αφορμή την τύχη του αγώνα και το ποιος θα πάρει τους βαθμούς. Αν τους πάρει κάποιος… Θυμίζουμε ότι ο διαιτητής Μπενουά Μπαστιάν έπειτα από 1,5 ώρα σφύριξε την επανέναρξη με τη Νις να είναι μπροστά στο σκορ μέχρι τη διακοπή με 1-0, αλλά οι παίκτες της Μαρσέιγ εκείνη τη στιγμή αποχωρούσαν…

Η Νις για την υπεράσπισή της θα υποστηρίξει ότι παίκτες της Μαρσέιγ έριξαν λάδι στη φωτιά, ενώ συνεργάτες του τεχνικού των Μασσαλών Χόρχε Σαμπάολι, χτύπησε οπαδό, όπως διακρίνεται σε βίντεο, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

Η Μαρσέιγ υποστηρίζει ότι ο διαιτητής Μπενουά Μπαστιάν δεν ήθελε να ξαναρχίσει το παιχνίδι. Ο σύλλογος της Μασσαλίας ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις γι’ αυτό. Ορισμένες πηγές της ομάδας, αναφέρουν ότι ο διαιτητής στην έκθεσή του εξέφρασε την απροθυμία του να συνεχίσει τον αγώνα επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, οι συνθήκες ασφαλείας δεν ήταν εγγυημένες.

Οι ηγέτες των Μασσαλών λένε επίσης ότι έπαιξαν ρόλο και πολιτικοί στην περιφέρεια της Νίκαιας για την απόφαση να συνεχιστεί ο αγώνας για να αποφευχθούν περαιτέρω συγκρούσεις στην έξοδο του γηπέδου. Συνεπώς, ήταν ζήτημα δημόσιας ασφάλειας. Ο  Σαμπάολι που ήταν έξαλλος και ήρθε στα χέρια με στελέχη της Νις σχολίασε στο Instagram: «Απαράδεκτο», ενώ ο βετεράνος αρχηγός της ομάδας Στιβ Ματαντά ανέφερε:

«Είμαστε σαφώς σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη. Είναι για εμάς κάτι το απαράδεκτο να μπορούν οι οπαδοί να μπαίνουν στο γήπεδο έτσι. Τα ίδια έγιναν με τη Μονπελιέ. Ήμουν  στο στόχαστρο από την αρχή του αγώνα. Στη συνέχεια συνέβη στον Παγιέ.

Πολύ απλά, για εμάς τους παίκτες, η ασφάλειά μας δεν ήταν πλέον εγγυημένη. Βρεθήκαμε σε κίνδυνο. Πολλοί παίκτες μας στοχοποιήθηκαν. Όταν βλέπουμε 500 και 1.000 οπαδούς να μπαίνουν για να επιτεθούν, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ανεχτούμε. Δεν γυρίσαμε στο γήπεδο, γιατί δεν νιώθαμε ασφάλεια».

Το παιχνίδι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα ότι έληξε 1-0 υπέρ της Νις, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι αυτή η κατάληξη. Όλα τα σενάρια είναι στο τραπέζι και η λίγκα θ’ αποφασίσει. Από το αν θα συνεχιστεί από το 75’ οπότε και διεκόπη, αν θα γίνει από την αρχή ή αν θα το πάρει μία από τις δύο ομάδες.

Υπάρχει, όμως και το εξής σενάριο. Να μηδενιστούν και οι δύο!



Λυσσασμένοι «Λύκοι» κατασπάραξαν τους Νάγκετς κι έστειλαν την ημιτελική σειρά σε Game 7!
Λυσσασμένοι «Λύκοι» κατασπάραξαν τους Νάγκετς κι έστειλαν την ημιτελική σειρά σε Game 7!
Στις 25 και 26 Μαΐου όλοι οι… fitness «δρόμοι» οδηγούν στην Ακτή Βουλιαγμένης
Στις 25 και 26 Μαΐου όλοι οι… fitness «δρόμοι» οδηγούν στην Ακτή Βουλιαγμένης
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved