Serie A: «Ζωντανή» η Γιουβέντους, επτά γκολ η Μίλαν! (Videos+Photos)

Serie A: «Ζωντανή» η Γιουβέντους, επτά γκολ η Μίλαν! (Videos+Photos)

Serie A: Συνεχίζεται η αγωνία για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και την Ευρωπαϊκή έξοδο καθώς η 36η αγωνιστική δεν ξεκαθάρισε το τοπίο!

Η 36η… στροφή του Ιταλικού Πρωταθλήματος, δεν ξεκαθάρισε το θολό τοπίο του Καμπιονάτο. Αναφορικά με τις τρεις θέσεις που «παίζονται» για το Champions League και τη μία για την Ευρωπαϊκή έξοδο, οι ομάδες είχαν ίδια αποτελέσματα κι έτσι δεν διαφοροποιήθηκε η κατάσταση. Με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να είναι… φωτιά!

ΤΟΡΙΝΟ-ΜΙΛΑΝ 0-7

Σε… εξοχικό της έχει μετατρέψει το Τορίνο η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» λίγες μέρες πριν έβαλαν τρία γκολ στην έδρα της Γιουβέντους και τώρα που ξαναπήγαν στην πόλη για να φιλοξενηθούν απ’ την Τορίνο, τα έκαναν δέκα! Με το εντυπωσιακό 0-7 η ομάδα του Πιόλι έμεινε στις θέσεις του Champions League.

Ο Ερνάντεζ στο 19’ άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Κεσί με πέναλτι στο 26’ να κάνει το 0-2. Ο Μπραχίμ Ντίαζ στο 50ο λεπτό έκανε το 0-3, ενώ το τέταρτο γκολ της Μίλαν το έβαλε ο Ερνάντεζ στο 62’.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Άντε Ρέμπιτς. Ο Κροάτης επιθετικός με γκολ στο 67’, το 72’ και το 79’, έκανε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 0-7, στέλνοντας τη Μίλαν στους 75 βαθμούς.

 

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-2

Ίσως το πιο κρίσιμο ματς της αγωνιστικής, ήταν αυτό στο «Μαπέι». Η Σασουόλο που κυνηγά Ευρωπαϊκή έξοδο, φιλοξένησε την Γιουβέντους που οποιοδήποτε… στραβοπάτημα θα ήταν «ταφόπλακα» για το Champions League. Τελικά η «γηραιά κυρία» επικράτησε 3-1.

Στο 16’ ο Μπεράρντι είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την Σασουόλο! Όμως το πέναλτι που εκτέλεσε το «έβγαλε» ο Μπουφόν που ήταν στην ενδεκάδα των «μπιανκονέρι».

Ο Ραμπιό στο 28’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 45’ να κάνει το 0-2, φτάνοντας τα 100 τέρματα με τη Γιουβέντους! Ο Ρασπαντόρι στο 59’ μείωσε σε 1-2, με τον Ντιμπάλα να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στο 66’.

Η «μπιανκονέρι» είναι 5οι με 72 βαθμούς, απέχοντας 1 από την 4η Νάπολι και το Champions League. Η Σασουόλο έμεινε στους 56’ και την 8η θέση αλλά συνεχίζει να είναι στο -2 απ’ την Ρόμα που είναι 7η σε Ευρωπαϊκή θέση!

 

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ 2-0

Με γκολ των Μουριέλ στο 22’ και Πάσαλιτς στο 67’, η Αταλάντα ανέβηκε ξανά δεύτερη και στους 75 βαθμούς. Η ομάδα του Μπέργκαμο φιλοξενούσε την Μπενεβέντο η οποία προσπαθεί να βρει βαθμούς για να ξεφύγει απ’ την 18η θέση, κάτι που δεν κατάφερε. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Καλδιρόλα. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Φιορεντίνα «σφράγισε» την παραμονή της και μαθηματικά!

 

ΙΝΤΕΡ-ΡΟΜΑ 2-1

Δε… χαρίστηκε στη Ρόμα η Ίντερ, παρότι αδιάφορη στα τελευταία ματς μια και έχει ήδη κατακτήσει το Πρωτάθλημα! Οι «νερατζούρι» επιβλήθηκαν 3-1 και κράτησαν τους «τζιαλορόσι» στην αγωνία για να μπορέσουν να πάρουν την 7η θέση (εκεί βρίσκοντα) στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Μπρόζοβιτς στο 11’ έκανε το 1-0, με τον Βετσίνο στο 20’ να κάνει το 2-0. Ο Μιχιταριάν μείωσε στο 31’ σε 2-1, για να έρθει ο Λουκάκου στο 90’ να διαμορφώσει το τελικό 3-1!

 

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΣΠΕΤΣΙΑ 2-2

Σημαντικό βαθμό που τη φέρνει πολύ κοντά στην παραμονή πήρε η Σπέτσια. Παρότι προηγήθηκε και θα μπορούσε να επικρατήσει, η φιλοξενούμενη απ’ τη Σαμπντόρια ομάδα, δε… χαλάστηκε με την ισοπαλία μετά την ήττα της Μπενεβέντο.

Ο Πομπέγκα άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα για τη Σπέτσια. Ο Βέρε στο 32’ ισοφάρισε για τη «Ντόρια», με τον Πομπέγκα να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του στο 73ο λεπτό! Ο Μπαλντέ στο 80 διαμόρφωσε το τελικό 2-2, που στέλνει τη Σπέτσια στο +4 απ’ την επικίνδυνη ζώνη!

 

ΛΑΤΣΙΟ-ΠΑΡΜΑ 1-0

Χρειάστηκε να φτάσει το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων για να νικήσει η Λάτσιο την υποβιβασμένη Πάρμα με 1-0! Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, φέρνοντας τη Λάτσιο στο -6 απ’ την Νάπολι έχοντας και ματς λιγότερο, οπότε οι Ρωμαίοι έχουν μαθηματικές ελπίδες για Champions League.

 

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΤΖΕΝΟΑ 0-2

Νίκη που της δίνει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, πήρε η Τζένοα στην έδρα της αδιάφορης Μπολόνια. Ο Τζαπακόστα στο 13’ και ο Σκαμάτσα με πέναλτι στο 61’ ήταν οι σκόρερ των Γενοβέζων.

 

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής στη Serie A και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Νάπολι-Ουντινέζε 5-1
Κάλιαρι-Φιορεντίνα 0-0
Αταλάντα-Μπενεβέντο 2-0
Μπολόνια-Τζένοα 0-2
Ίντερ-Ρόμα 3-1
Λάτσιο-Πάρμα 1-0
Σαμπντόρια-Σπέτσια 2-2
Σασουόλο-Γιουβέντους 1-3
Τορίνο-Μίλαν 0-7
Κροτόνε-Βερόνα 13/05

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ίντερ 88
Αταλάντα 75
Μίλαν 75
Νάπολι 73
Γιουβέντους 72
Λάτσιο 67 -35αγ.
Ρόμα 58
Σασουόλο 56
Σαμπντόρια 46
Βερόνα 43 -35αγ.
Μπολόνια 40
Ουντινέζε 40
Φιορεντίνα 39
Τζένοα 39
Κάλιαρι 36
Τορίνο 35 -35αγ.
Σπέτσια 35
Μπενεβέντο 31
Πάρμα 20
Κροτόνε 18 -35αγ.

 



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved