ΠΑΟΚ: Η Γιουβέντους... αρπάζει το παιδί-θαύμα, τον θέλει και ο Άγιαξ (video+photo)

ΠΑΟΚ: Η Γιουβέντους... αρπάζει το παιδί-θαύμα, τον θέλει και ο Άγιαξ (video+photo)

Μεγάλο ενδιαφέρον για το "next big thing" του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί με διαφορά τον πιο βελτιωμένο ποδοσφαιριστή του ελληνικού ποδοσφαίρου φέτος και το μεγαλύτερο -ίσως- πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια συνολικά.

Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν επενδύσει τα προηγούμενα χρόνια στις Ακαδημίες τους και πλέον έχουν την ευκαιρία να... δρέψουν τους καρπούς.

Έτσι, πίσω από τον Τζόλη υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα και ελπιδοφόρα πρότζεκτ, που αναμένεται να... ξεπηδήσουν το επόμενο διάστημα.

Ένα εξ αυτών είναι και ο Γιώργος Κούτσιας.

Ο 17χρονος (γεννημένος στις 4/2/2004) ποδοσφαιριστής έχει πάρει χρόνο φέτος με την πρώτη ομάδα και ήδη έχει μπει στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημοσίευμα από την Ιταλία, ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ φαντάζει μια πρόκληση για Γιουβέντους και Άγιαξ.

Συγκεκριμένα το Calciomercato τονίζει ότι η ρήτρα είναι μικρή και θα μπορούσε να δοθεί χωρις πρόβλημα: «Για να τον αρπάξουν από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, με τον οποίο συνδέεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023, θα πρέπει να καταβάλλουν τη ρήτρα αγοράς του που έχει οριστεί μόλις στα τέσσερα εκατ. ευρώ».

Προσθέτουν ωστόσο, πως στο... κόλπο έχει μπει και ο Άγιαξ.

Βέβαια, αυτό που δεν γνωρίζουν οι ιταλοί ρεπόρτερ προφανώς είναι πως στο νέο συμβόλαιο του Κούτσια, που ανανεώθηκε πρόσφατα, δεν προβλέπεται καμία ρήτρα αγοράς. Κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να διαπραγματευτεί τους όρους ενός deal με τους υποψήφιους για το νεαρό επιθετικό.

Όταν έγραψε ιστορία

Ο Κούτσιας αποτελεί ένα ακόμη προϊόν των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως και ο Χρήστος Τζόλης που ήδη βγάζει μάτια.

Αποτελεί το νέο hot prospect του δικέφαλου, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι με την κ19 του Πάμπλο Γκαρσία μέτρησε 21 ματς και 6 γκολ.

Έγραψε μάλιστα ιστορία τον Δεκέβρη του 2020 όταν σε ηλικία 16 ετών έγινε ο νεότερος παίκτης που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Γρανάδα.

Ο Κούτσιας εκείνη τη βραδιά άφησε στη δεύτερη θέση τον Στέλιο Πόζογλου, όπου είχε κάνει ντεμπούτο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση απέναντι στην Άλκμααρ το 2013, σε ηλικία 17 χρονών και 11 μηνών.

Είχε προηγηθεί και το ντεμπούτο του στην Super League τον Σεπτέμβριο του 2020 κόντρα στον Ατρόμητο, όταν ο Αμπέλ Φερέιρα τον έριξε στο ματς στο 72ό λεπτό, για να γίνει αυτόματα ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στην SL σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 10 ημερών.

Δείτε video με τον Γιώργο Κούτσια και το σχετικό δημοσίευμα:



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved